Binnenspeeltuin Ballorig

Binnenspeeltuin Ballorig

3.0 reviewscore • 1 review
A

Balorig klacht

Ik ging hier altijd regelmatig met onze kinderen en de kinderen van vrienden naartoe en ze hebben hier altijd heerlijk gespeeld!
Totdat ik laatst een artikel met foto’s erbij lastiger de hygiëne van Ballorig las en ik de keer erna hier op heb gelet.
En helaas klopte het artikel wel en was de hygiene bij balorig nou niet bepaald heel erg goed, het liet juist behoorlijk te wensen over.
Ik schrok van de hoeveelheid viezigheid die hier overal te vinden was, als je er maar op let.
Het speelgoed plakt aan alle kanten en voor mij was gelijk duidelijk dat dit lang niet vaak genoeg wordt schoon gemaakt.
Ik heb gelijk een klacht in gediend bij dat filiaal en ze hebben beloofd er wat aan te doen dus ik ga hier de volgende keer zeker op letten als we daar weer zijn.
Vandaar dus een middelmatige beoordeling want ik heb positieve en minder positieve dingen hier over te melden

Anita 12 dec 2019
Reageer
Beste daguitjes

Dit zijn de beste daguitjes van mei 2024.

Over Binnenspeeltuin Ballorig

Binnenspeeltuin Ballorig is een geweldige speeltuin voor kinderen van alle leeftijden. Het park biedt een breed scala aan attracties, zoals glijbanen, ballenbakken, klimrekken en trampolines, allemaal gericht op kinderen tot 12 jaar. Het park is ook toegankelijk voor mindervaliden. Het biedt ook verschillende activiteiten en evenementen die bijdragen aan een leuke en interactieve ervaring. Bovendien is de speeltuin een geweldige mogelijkheid voor kinderen om hun sociale vaardigheden te ontwikkelen en samen te spelen met andere kinderen. Kortom, Binnenspeeltuin Ballorig is een geweldige speeltuin voor kinderen van alle leeftijden en biedt een leuke en veilige omgeving om te spelen en te genieten van de verschillende attracties.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Meerdere locaties
  • https://www.ballorig.nl
  • contact@ballorig.nl