Bezorgland.nl

Bezorgland.nl

3.25/5.00 • 7 reviews
M

Aangesloten partijen niet reviewen

Het is niet mogelijk om een aangesloten partij te reviewen. Mijn eten was koud en eigenlijk gewoon enorm ondermaats. Het zou fijn zijn als je dat zou kunnen melden of iets dergelijks. Ik kan uiteraard direct het bedrijf benaderen, maar ik zou graag een mogelijkheid hebben om een review te schrijven, zodat andere klanten hier iets mee kunnen of dat het bedrijf hier iets mee kan.

Michiel Bakker 11 nov 2021
Reageer
S

Duurt veel te lang

Doe je via Bezorgland een bestelling, kun je kiezen voor 'zo snel mogelijk of 18 uur' kies je voor zo snel mogelijk, mag je toch verwachten dat het in ieder geval voor 18 uur bezorgd wordt! Krijg je een bevestiging dat het 18.45 uur wordt, ja vind je het gek, als ze je bestellingen pas ruim een half uur later doorzetten naar het betreffende bedrijf! Belachelijk!

Storm 7 nov 2020
Reageer
Bezorgland.nl

Hoi.
Dat is vervelend. Echter wordt de bezorgtijden altijd zelf door het restaurant bepaald. Hier hebben wij geen invloed op.
Bestellingen worden ook altijd direct aan het restaurant aangeboden d.m.v. software / kassasysteem.
Wanneer je een email ontvangt met een orderbevestiging heeft het restaurant de bestelling geaccepteerd.

Hopend je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan even contact met ons op.
Ga naar www.bezorgland.nl en klik even op onze contactpagina.
We helpen je dan graag verder.

Team Bezorgland.

Bezorgland.nl 9 nov 2020
J

Jonger broertje of zusje

Ik vind bezorgland dus echt een kleiner broertje of zusje van thuisbezorgd. Veel mensen kennen het niet, maar ik vind bezorgland echt vele malen fijner dan thuisbezorgd. De bezorgtijden is hier goed, de tentjes die hier aan mee doen zijn leuk. Dus ja, eigenlijk heel goed dus.

Jill 4 jun 2020
Reageer
G

Bezorgland goedkoper dan thuisbezorgd

Volgens mij rekent thuisbezorgd nog weer extra kosten om daar iets te verkopen, want als je hetzelfde op bezorgland of zelfs op de site van die zaak zelf besteld ben je altijd goedkoper uit dan wanneer je bij thuisbezorgd iets versteld.
Dus sinds ik dat weet bestel ik mijn eten altijd of rechtstreeks of via bezorgland.
En op langere termijn scheelt dit je ook echt wel veel Geld en volgens mij hebben de restaurants dat ook liever maar dat weet ik niet zeker

Giel 18 dec 2019
Reageer
F

Bezorgland look a like van Thuisbezorgd

Het schijnt dus dat de makers van Bezorgland.nl vonden dat Thuisbezorgd.nl teveel commissie vroeg aan restauranten, waarna ze zelf een zelfde soort website hebben gemaakt. Tja, ik denk niet dat Bezorgland dezelfde naam zal krijgen als Thuisbezorgd zonder er grote campagnes aan te hangen.

Fritsie 30 nov 2019
Reageer
B

Bezorgland beoordeling goed

Ik ben vader van twee kinderen, de oudste is 2,5 en de jongste is 4 maanden oud.
Met twee jonge kinderen keer je de bedrijven als bezorgland en thuisbezorgd extra waarderen.
Het lijkt wel alsof het iedere avond rond etenstijd pas is, dan krijgen beide kindjes krampjes of is er wel iets anders aan de hand.
Wanneer zowel ik als mijn vrouw een kind in de armen heeft, dan ben je heel blij met bezorgland geloof me daar maar in!
Het enige wat ik jammer vind is dat bijna al het eten dat je kunt laten bezorgen ongezond is.
Ik zou het echt top vinden als er wat meer tentjes zouden zijn die gezond eten bezorgen, maar dat is ook mijn enige aanmerking.

Bart 15 nov 2019
Reageer
H

Ga maar naar de randstad, daar zijn ze al op de gezonde tour. In Noord en Oost Nederland is het inderdaad alleen fastfood - pizza pasta patat.

Henk 15 nov 2019
D

Makkelijk en goed

Makkelijk in gebruik. Goed!

David 24 aug 2019
Reageer
P

Bezorgland is vrijwel hetzelfde als Thuisbezorgd.nl, dus tja het werkt vast wel goed al zijn er een stuk minder aanbieders betrokken bij Bezorgland ten aanzien van Thuisbezorgd. Ook vraagt Bezorgland een % van het restaurant als een bestelling via hen wordt gedaan, veel restauranten hebben liever dat je het op hun eigen website besteld. Er zijn zelfs horeca bedrijven (Lees: patatzaken, pizza bakkers) die een aanbieding hebben als je het via hun eigen site besteld en dus niet via thuisbezorgd of bezorgland. Tip: kijk dus eerst gewoon op hun eigen website alvorens je besteld, wie weet krijg je meer voor je geld.

Paul 24 aug 2019
Beste eten en drinken winkels

Dit zijn de beste eten en drinken winkels van december 2022.

Over Bezorgland.nl
  • Nog niet geverifieerd