Bezorgland.nl

Reviews (7)

 • Michiel Bakker

  Aangesloten partijen niet reviewen

  Het is niet mogelijk om een aangesloten partij te reviewen. Mijn eten was koud en eigenlijk gewoon enorm ondermaats. Het zou fijn zijn als je dat zou kunnen melden of iets dergelijks. Ik kan uiteraard direct het bedrijf benaderen, maar ik zou graag een mogelijkheid hebben om een review te schrijven, zodat andere klanten hier iets mee kunnen of dat het bedrijf hier iets mee kan.

  Michiel Bakker 11 nov 2021

 • Storm

  Duurt veel te lang

  Doe je via Bezorgland een bestelling, kun je kiezen voor 'zo snel mogelijk of 18 uur' kies je voor zo snel mogelijk, mag je toch verwachten dat het in ieder geval voor 18 uur bezorgd wordt! Krijg je een bevestiging dat het 18.45 uur wordt, ja vind je het gek, als ze je bestellingen pas ruim een half uur later doorzetten naar het betreffende bedrijf! Belachelijk!

  Bezorgland.nl heeft gereageerd

  Storm 7 nov 2020

 • Jill

  Jonger broertje of zusje

  Ik vind bezorgland dus echt een kleiner broertje of zusje van thuisbezorgd. Veel mensen kennen het niet, maar ik vind bezorgland echt vele malen fijner dan thuisbezorgd. De bezorgtijden is hier goed, de tentjes die hier aan mee doen zijn leuk. Dus ja, eigenlijk heel goed dus.

  Jill 4 jun 2020

 • Giel

  Bezorgland goedkoper dan thuisbezorgd

  Volgens mij rekent thuisbezorgd nog weer extra kosten om daar iets te verkopen, want als je hetzelfde op bezorgland of zelfs op de site van die zaak zelf besteld ben je altijd goedkoper uit dan wanneer je bij thuisbezorgd iets versteld.
  Dus sinds ik dat weet bestel ik mijn eten altijd of rechtstreeks of via bezorgland.
  En op langere termijn scheelt dit je ook echt wel veel Geld en volgens mij hebben de restaurants dat ook liever maar dat weet ik niet zeker

  Giel 18 dec 2019

 • Fritsie

  Bezorgland look a like van Thuisbezorgd

  Het schijnt dus dat de makers van Bezorgland.nl vonden dat Thuisbezorgd.nl teveel commissie vroeg aan restauranten, waarna ze zelf een zelfde soort website hebben gemaakt. Tja, ik denk niet dat Bezorgland dezelfde naam zal krijgen als Thuisbezorgd zonder er grote campagnes aan te hangen.

  Fritsie 30 nov 2019

 • Bart

  Bezorgland beoordeling goed

  Ik ben vader van twee kinderen, de oudste is 2,5 en de jongste is 4 maanden oud.
  Met twee jonge kinderen keer je de bedrijven als bezorgland en thuisbezorgd extra waarderen.
  Het lijkt wel alsof het iedere avond rond etenstijd pas is, dan krijgen beide kindjes krampjes of is er wel iets anders aan de hand.
  Wanneer zowel ik als mijn vrouw een kind in de armen heeft, dan ben je heel blij met bezorgland geloof me daar maar in!
  Het enige wat ik jammer vind is dat bijna al het eten dat je kunt laten bezorgen ongezond is.
  Ik zou het echt top vinden als er wat meer tentjes zouden zijn die gezond eten bezorgen, maar dat is ook mijn enige aanmerking.

  Bart 15 nov 2019

 • David

  Makkelijk en goed

  Makkelijk in gebruik. Goed!

  David 24 aug 2019