Beddengoeddirect.nl

Beddengoeddirect.nl

4.4 reviewscore • 11 reviews
M

Goed comfort van het bed!

Toen ik voor het eerst op het nieuwe bed ging liggen, merkte ik een significant verschil in zachtheid vergeleken met mijn vorige bed. Het kostte me even om eraan te wennen. Daarnaast had het bed een hogere hoogte dan ik gewend was, wat het lastiger maakte om in bed te stappen. Desondanks, na een paar dagen proefslapen, merkte ik dat de kwaliteit van mijn slaap aanzienlijk was verbeterd. Het opmaken van het bed was bovendien verrassend eenvoudig. Tot slot, het onverwachte cadeau was een aangename verrassing.

Marjolein 28 jun 2023
Reageer
T

Prettige service maar een klein aandachtspunt

Over het geheel genomen was ik tevreden over de gehele ervaring met het bedrijf, vooral de klantenservice en levering. Echter, het installeren van het bed gaf ons wat problemen, voornamelijk vanwege het ontbreken van duidelijke instructies over de voorgeboorde gaten. Door deze verwarring hebben we fouten gemaakt tijdens de montage, wat resulteerde in zichtbare boorgaten aan de buitenkant. Gelukkig waren deze niet al te opvallend, maar het was wel een kleine teleurstelling.

Tim 21 jun 2023
Reageer
E

Geweldige ervaring, kleine tegenvaller

Wat mij meteen opviel, was de buitengewone klantgerichtheid van dit bedrijf. Vanaf het eerste contact tot aan de levering van het product was alles vlekkeloos. Ze leverden snel en boden uitstekend advies. Toch was er een hick-up: de matras was niet wat ik ervan verwacht had. Gelukkig hadden ze een probleemloze retourpolicy. Het mooiste gebaar was dat ze mijn matras doneerden aan een liefdadigheidsinstelling. Een speciale vermelding voor Fenna, die de ervaring echt buitengewoon maakte.

Els 16 mrt 2023
Reageer
P

Uitstekend bed en na-service

Ongeveer een jaar geleden besloot ik een stapelbed aan te schaffen. Tot mijn verbazing vertoonde het bed na enige tijd een productiefout. Wat echter indruk op me maakte, was de manier waarop het bedrijf deze tegenvaller aanpakte. Zonder gedoe kreeg ik een vervangend stapelbed aangeboden. Het liet zien dat zelfs wanneer er iets misgaat, dit bedrijf er alles aan doet om hun klanten tevreden te stellen.

Peter 14 mrt 2023
Reageer
E

Communicatie een toppuntje

Nadat een eerder bedrijf me in de steek had gelaten, was ik sceptisch toen ik contact opnam met beddengoeddirect. Echter, Fenna stelde mij meteen gerust. Ze gaf duidelijke informatie en beloofde een levertijd van vier weken voor het bed dat ik op het oog had. Tot mijn verrassing kreeg ik al na een week bericht dat het bed klaar was voor levering. Niet alleen was het product van hoge kwaliteit, maar de bezorgers waren ook bijzonder vriendelijk en professioneel.

Eva 31 jan 2023
Reageer
L

Bezorgingsproblemen

Ik had verwacht dat de bezorging vlekkeloos zou verlopen, maar dat was helaas niet het geval. Ondanks dat ik de hele dag thuis was, kreeg ik een melding dat ik de bezorging gemist had. Dit zorgde voor frustratie, vooral omdat ik zwanger ben en nu zelf verantwoordelijk ben voor het ophalen van de omvangrijke matras. Wat het nog erger maakte, was het feit dat er geen nieuw bezorgmoment werd aangeboden.

Lisanne 29 dec 2022
Reageer
M

Tevreden over kwaliteit en klantenservice

Het online bestelproces verliep naadloos en intuïtief. Ik koos voor het blank eiken bed "Roughe", dat zorgvuldig en onbeschadigd bij mij thuis werd afgeleverd. Echter, kort na de levering merkte ik een klein defect op. Dit werd direct en naar volle tevredenheid opgelost via een snelle WhatsApp-communicatie. Het bed zelf is een prachtige aanvulling op mijn slaapkamer, alhoewel ik nog wat meer tijd nodig heb om te beoordelen hoe comfortabel de matrassen op lange termijn zijn.

Maarten 29 dec 2022
Reageer
N

Tevreden, maar met kanttekening

De levering kwam precies zoals beloofd, wat me een positief gevoel gaf over mijn aankoop. Hoewel ik nog geen kans heb gehad om het bed te monteren vanwege enkele lopende renovaties, was er één aspect van de service waar ik niet zo blij mee was. Voor een aankoop van deze omvang had ik niet verwacht dat er extra kosten zouden zijn voor de bezorging tot aan mijn slaapkamer. Dit voelde als een onaangename verrassing.

Niels 29 nov 2022
Reageer
A

Echt een goede service

We zijn zeer tevreden over de uitstekende service die we hebben ontvangen bij het bestellen van ons stapelbed. Helaas was er een vertraging in de levering, maar we werden tijdig op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling. Het was erg prettig om regelmatig updates te ontvangen over de voortgang van de levering. Uiteindelijk hebben we als service een premium bezorging gekregen, waarbij alles keurig op de slaapkamer werd afgeleverd. Dit was een geweldige service en we zijn dan ook zeer tevreden. We bevelen deze winkel dan ook graag aan bij anderen!

Aal 13 sep 2022
Reageer
H

Prima

Ik ben zeer tevreden over de service die ik heb gekregen. De levering van mijn matras verliep volgens de beloofde levertijd van 2-5 werkdagen en de matras werd keurig verpakt en vacuüm geleverd. Wat mij opviel is dat er geen vervelende geurtjes aanwezig waren na het uitpakken van de matras, wat bij andere matrassen soms wel het geval is. Het matras voelt erg fijn aan en voldoet aan mijn verwachtingen.

Hidde Romein 16 mei 2022
Reageer
A

Super service

Ik wil graag mijn complimenten uiten voor de uitstekende service die ik heb ontvangen bij het oplossen van de leveringsproblemen veroorzaakt door DPD. Gedurende het hele proces werd ik dagelijks op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en zoals beloofd is mijn matras zojuist gearriveerd. De oprechte inzet en moeite die is gedaan om het probleem op te lossen, is voor mij van onschatbare waarde. Ik kan nu mijn peuter laten genieten van haar nieuwe matras en kussen, en het ziet er nu al naar uit dat de kwaliteit top is!

Ali 12 feb 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Beddengoeddirect.nl

Bij Beddengoeddirect kan men alles vinden wat nodig is voor een goede slaapervaring. Alles wat zij verkopen, is zorgvuldig geselecteerd door het team van Beddengoeddirect. Zij kiezen bewust voor sterke merken uit Nederland en België, om ervoor te zorgen dat alles van goede kwaliteit is en veilig kan worden gebruikt. Bij de selectie van producten wordt vooral gekeken naar de prijs-kwaliteitverhouding en de veiligheid van de materialen. Beddengoeddirect biedt gratis verzending aan en heeft een retourbeleid van 100 dagen, behalve voor zware pakketten naar België. Voor boxsprings, kindermeubels en matrassen bieden zij zelfs een proefperiode van 100 dagen aan. Klanten kunnen er zeker van zijn dat ze bij Beddengoeddirect een risicoloze aankoop doen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.beddengoeddirect.nl
  • info@beddengoeddirect.nl