Beddengoeddirect.nl

Beddengoeddirect.nl

4.7 reviewscore • 3 reviews
A

Echt een goede service

We zijn zeer tevreden over de uitstekende service die we hebben ontvangen bij het bestellen van ons stapelbed. Helaas was er een vertraging in de levering, maar we werden tijdig op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling. Het was erg prettig om regelmatig updates te ontvangen over de voortgang van de levering. Uiteindelijk hebben we als service een premium bezorging gekregen, waarbij alles keurig op de slaapkamer werd afgeleverd. Dit was een geweldige service en we zijn dan ook zeer tevreden. We bevelen deze winkel dan ook graag aan bij anderen!

Aal 13 sep 2022
Reageer
H

Prima

Ik ben zeer tevreden over de service die ik heb gekregen. De levering van mijn matras verliep volgens de beloofde levertijd van 2-5 werkdagen en de matras werd keurig verpakt en vacuüm geleverd. Wat mij opviel is dat er geen vervelende geurtjes aanwezig waren na het uitpakken van de matras, wat bij andere matrassen soms wel het geval is. Het matras voelt erg fijn aan en voldoet aan mijn verwachtingen.

Hidde Romein 16 mei 2022
Reageer
A

Super service

Ik wil graag mijn complimenten uiten voor de uitstekende service die ik heb ontvangen bij het oplossen van de leveringsproblemen veroorzaakt door DPD. Gedurende het hele proces werd ik dagelijks op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en zoals beloofd is mijn matras zojuist gearriveerd. De oprechte inzet en moeite die is gedaan om het probleem op te lossen, is voor mij van onschatbare waarde. Ik kan nu mijn peuter laten genieten van haar nieuwe matras en kussen, en het ziet er nu al naar uit dat de kwaliteit top is!

Ali 12 feb 2022
Reageer
Beste bedden en beddengoedwinkels

Dit zijn de beste bedden en beddengoedwinkels van juni 2023.

Over Beddengoeddirect.nl

Bij Beddengoeddirect kan men alles vinden wat nodig is voor een goede slaapervaring. Alles wat zij verkopen, is zorgvuldig geselecteerd door het team van Beddengoeddirect. Zij kiezen bewust voor sterke merken uit Nederland en België, om ervoor te zorgen dat alles van goede kwaliteit is en veilig kan worden gebruikt. Bij de selectie van producten wordt vooral gekeken naar de prijs-kwaliteitverhouding en de veiligheid van de materialen. Beddengoeddirect biedt gratis verzending aan en heeft een retourbeleid van 100 dagen, behalve voor zware pakketten naar België. Voor boxsprings, kindermeubels en matrassen bieden zij zelfs een proefperiode van 100 dagen aan. Klanten kunnen er zeker van zijn dat ze bij Beddengoeddirect een risicoloze aankoop doen.