Beddengoeddirect.nl

Beddengoeddirect.nl

4.7 reviewscore • 5 reviews
M

Goed comfort van het bed!

Toen ik voor het eerst op het nieuwe bed ging liggen, merkte ik een significant verschil in zachtheid vergeleken met mijn vorige bed. Het kostte me even om eraan te wennen. Daarnaast had het bed een hogere hoogte dan ik gewend was, wat het lastiger maakte om in bed te stappen. Desondanks, na een paar dagen proefslapen, merkte ik dat de kwaliteit van mijn slaap aanzienlijk was verbeterd. Het opmaken van het bed was bovendien verrassend eenvoudig. Tot slot, het onverwachte cadeau was een aangename verrassing.

Marjolein 28 jun 2023
Reageer
T

Prettige service maar een klein aandachtspunt

Over het geheel genomen was ik tevreden over de gehele ervaring met het bedrijf, vooral de klantenservice en levering. Echter, het installeren van het bed gaf ons wat problemen, voornamelijk vanwege het ontbreken van duidelijke instructies over de voorgeboorde gaten. Door deze verwarring hebben we fouten gemaakt tijdens de montage, wat resulteerde in zichtbare boorgaten aan de buitenkant. Gelukkig waren deze niet al te opvallend, maar het was wel een kleine teleurstelling.

Tim 21 jun 2023
Reageer
E

Geweldige ervaring, kleine tegenvaller

Wat mij meteen opviel, was de buitengewone klantgerichtheid van dit bedrijf. Vanaf het eerste contact tot aan de levering van het product was alles vlekkeloos. Ze leverden snel en boden uitstekend advies. Toch was er een hick-up: de matras was niet wat ik ervan verwacht had. Gelukkig hadden ze een probleemloze retourpolicy. Het mooiste gebaar was dat ze mijn matras doneerden aan een liefdadigheidsinstelling. Een speciale vermelding voor Fenna, die de ervaring echt buitengewoon maakte.

Els 16 mrt 2023
Reageer
P

Uitstekend bed en na-service

Ongeveer een jaar geleden besloot ik een stapelbed aan te schaffen. Tot mijn verbazing vertoonde het bed na enige tijd een productiefout. Wat echter indruk op me maakte, was de manier waarop het bedrijf deze tegenvaller aanpakte. Zonder gedoe kreeg ik een vervangend stapelbed aangeboden. Het liet zien dat zelfs wanneer er iets misgaat, dit bedrijf er alles aan doet om hun klanten tevreden te stellen.

Peter 14 mrt 2023
Reageer
E

Communicatie een toppuntje

Nadat een eerder bedrijf me in de steek had gelaten, was ik sceptisch toen ik contact opnam met beddengoeddirect. Echter, Fenna stelde mij meteen gerust. Ze gaf duidelijke informatie en beloofde een levertijd van vier weken voor het bed dat ik op het oog had. Tot mijn verrassing kreeg ik al na een week bericht dat het bed klaar was voor levering. Niet alleen was het product van hoge kwaliteit, maar de bezorgers waren ook bijzonder vriendelijk en professioneel.

Eva 31 jan 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Beddengoeddirect.nl

Er zijn 5 reviews geschreven over Beddengoeddirect.nl op Reviews.nl. Met een 4.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.beddengoeddirect.nl
  • info@beddengoeddirect.nl