Beugels en Meer

Beugels en Meer

4.1 reviewscore • 8 reviews
L

Alles snel en professioneel opgelost

Geweldige klantenservice! Tijdens het afrekenen in de webshop deed ik een fout, maar na telefonisch contact werd alles snel en professioneel opgelost door Beugelsenmeer.nl. Een dag later had ik mijn bestelling al in huis, compleet en op tijd! Heel fijn om hier de beugels te bestellen en voor een prima prijs ook nog!

Linda 14 sep 2023
Reageer
T

Gehoopt op een betere beugel

Ik had gehoopt op een betere beugel. De bevestigingen lijken fragiel, en als ze eenmaal aan de muur hangen, moet je er niet meer aankomen. Zelfs een lichte aanraking kan de steun doen draaien. Om dit te verhelpen, moet je de beugel volledig van de muur verwijderen, omdat de bout tussen de beugel en de muur zit.

Timo 17 aug 2023
Reageer
S

Traag en geen informatie

Helaas verliep de levering traag en zonder informatie. De bestelde luidsprekerstandaards bleken niet op voorraad te zijn, ondanks wat de website aangaf. Er werd geen bericht gestuurd, hoewel dat wel werd beloofd. Na telefonisch contact werd duidelijkheid verschaft. Pas nadat er voorraad was, ontving ik een berichtje en werden ze verzonden. Dit is teleurstellend en behoeft verbetering binnen het bedrijf.

Saskia 25 jun 2023
Reageer
K

Beugel weerstond inbraak

Tijdens een inbraak hebben ze geprobeerd de tv van de muur te halen, maar de beugel van Beugelsenmeer weerstond dit. Ze namen wel de afstandsbediening mee. Dankzij de uitstekende service van Beugelsenmeer krijg ik binnenkort een nieuwe afstandsbediening. Geweldige service en scheelt ons heel wat hoofdpijn. De reddende engel was de beugel!

Kees 10 mei 2023
Reageer
E

Gratis retourneren was perfecte oplossing

Ik heb twee verschillende beugels besteld, waarvan er één snel werd geleverd (van uitstekende kwaliteit, zeer tevreden), en de tweede niet. Na een telefoontje was het onduidelijk waar de tweede beugel was, dus stuurden ze direct een andere. Deze arriveerde een paar dagen later, gevolgd door de eerste. Helaas voldeden beide beugels niet aan mijn verwachtingen (door mijn eigen fout met verkeerde afmetingen), maar ze werden beide (gratis) geretourneerd, en de aankoopprijs werd onmiddellijk terugbetaald. Geweldige service!

Esther 28 mrt 2023
Reageer
M

Makkelijke website!

Op de website kon ik gemakkelijk vinden wat ik zocht. Ik heb informatie vergeleken, het meest geschikte product geselecteerd, besteld en betaald. Ik kreeg voldoende informatie om de juiste verwachtingen te hebben over de levertijd en bezorging. Bij ontvangst was alles netjes verpakt, en ik ben zeer tevreden, vooral met het product zelf (HDMI-glasvezelkabel).

Marie 24 mrt 2023
Reageer
N

Geen optimale communicatie tijdens feestdagen

Mijn eerste bestelling en tot nu toe niet positief. Tijdens de feestdagen was de communicatie niet optimaal. Ik heb mijn bestelling net voor kerst geplaatst en na betaling was er geen enkele communicatie over de status van mijn bestelling. Na telefonisch contact werd me verteld dat ik diezelfde dag zou worden teruggebeld, wat niet is gebeurd. Dit is erg frustrerend, en ik overweeg om in de toekomst elders te bestellen vanwege het niet nakomen van afspraken en gebrek aan informatie.

Niek 6 jan 2023
Reageer
C

Muurbeugel voor onze nieuwe TV

Pas geleden heeft mijn man een nieuwe TV gekocht en we wouden deze wel graag aan de muur monteren. Zodoende gingen we online op zoek naar een muurbeugel. Na wat zoeken kwamen we via Reviews.nl op de website van Beugels en Meer terecht. Daarom deel ik nu ook mijn ervaring op deze website.
Het viel mij al gelijk op dat ze leuke aanbiedingen hadden. Hier hebben we ook direct gebruik van gemaakt. We hebben ons oog laten vallen op een stevige muurbeugel. Direct besteld en deze was de volgende dag al in huis. De muurbeugel aan de muur bevestigen was een fluitje van een cent en de TV konden we eenvoudig aan de muurbeugel bevestigen. Wij zijn tevreden klanten!

Claudia 24 apr 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Beugels en Meer

Braca Europe is het bedrijf achter de webshops Beugels en Meer en Kabels en Meer. Het bedrijf werd in 2005 opgericht door twee broers onder de naam Display-On. Ze richtten zich voornamelijk op de inrichting van vergaderzalen en klaslokalen op audiovisueel gebied. Al snel besloten ze echter om webshops op te zetten waar klanten eenvoudig kabels (www.kabelsenmeer.nl) en TV beugels (www.beugelsenmeer.nl) konden vinden. In 2012 werd het installatie- en inrichtingsgedeelte van het bedrijf verkocht, maar de webshops voor beugels en kabels werden verder uitgebouwd. Het bedrijf staat bekend om haar specialisme in beugel oplossingen en kabels en signalen. Met hun professionele achtergrond in de audiovisuele wereld hebben ze veel kennis in huis en kunnen ze klanten altijd voorzien van een goed advies.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.beugelsenmeer.nl
  • info@beugelsenmeer.nl