Beugels en Meer

Beugels en Meer

5.0 reviewscore • 1 review
C

Muurbeugel voor onze nieuwe TV

Pas geleden heeft mijn man een nieuwe TV gekocht en we wouden deze wel graag aan de muur monteren. Zodoende gingen we online op zoek naar een muurbeugel. Na wat zoeken kwamen we via Reviews.nl op de website van Beugels en Meer terecht. Daarom deel ik nu ook mijn ervaring op deze website.
Het viel mij al gelijk op dat ze leuke aanbiedingen hadden. Hier hebben we ook direct gebruik van gemaakt. We hebben ons oog laten vallen op een stevige muurbeugel. Direct besteld en deze was de volgende dag al in huis. De muurbeugel aan de muur bevestigen was een fluitje van een cent en de TV konden we eenvoudig aan de muurbeugel bevestigen. Wij zijn tevreden klanten!

Claudia 24 apr 2021
Reageer
Beste elektronica en witgoedwinkels

Dit zijn de beste elektronica en witgoedwinkels van juni 2023.

Over Beugels en Meer

Braca Europe is het bedrijf achter de webshops Beugels en Meer en Kabels en Meer. Het bedrijf werd in 2005 opgericht door twee broers onder de naam Display-On. Ze richtten zich voornamelijk op de inrichting van vergaderzalen en klaslokalen op audiovisueel gebied. Al snel besloten ze echter om webshops op te zetten waar klanten eenvoudig kabels (www.kabelsenmeer.nl) en TV beugels (www.beugelsenmeer.nl) konden vinden. In 2012 werd het installatie- en inrichtingsgedeelte van het bedrijf verkocht, maar de webshops voor beugels en kabels werden verder uitgebouwd. Het bedrijf staat bekend om haar specialisme in beugel oplossingen en kabels en signalen. Met hun professionele achtergrond in de audiovisuele wereld hebben ze veel kennis in huis en kunnen ze klanten altijd voorzien van een goed advies.