C

Muurbeugel voor onze nieuwe TV

Pas geleden heeft mijn man een nieuwe TV gekocht en we wouden deze wel graag aan de muur monteren. Zodoende gingen we online op zoek naar een muurbeugel. Na wat zoeken kwamen we via Reviews.nl op de website van Beugels en Meer terecht. Daarom deel ik nu ook mijn ervaring op deze website.
Het viel mij al gelijk op dat ze leuke aanbiedingen hadden. Hier hebben we ook direct gebruik van gemaakt. We hebben ons oog laten vallen op een stevige muurbeugel. Direct besteld en deze was de volgende dag al in huis. De muurbeugel aan de muur bevestigen was een fluitje van een cent en de TV konden we eenvoudig aan de muurbeugel bevestigen. Wij zijn tevreden klanten!

Claudia 24 apr 2021
Reageer
Beste elektronica en witgoedwinkels

Dit zijn de beste elektronica en witgoedwinkels van december 2022.

Over Beugels en Meer

Bij Beugels en Meer hebben ze alles voor het ophangen, bevestigen en wegwerken van je apparatuur. Beugels en Meer is al actief sinds 2005 en je aankoop is gratis verzekerd. Ook kun je je aankoop gratis retour sturen en bestel je voor 21.00 uur? Dan wordt het direct verstuurd, mits het op voorraad is. Beugels en Meer beschikt over een Thuiswinkel Certificaat.

  • Nog niet geverifieerd