BetonStunter.nl

BetonStunter.nl

4.7 reviewscore • 3 reviews
M

Uitstekende service en betrouwbare levering

Ik was aanvankelijk wat teleurgesteld door een logistiek probleem bij mijn bestelling bij Betonstunter, waardoor ik niet alles ontving wat ik had besteld. Dit leidde tot een initiële beoordeling van één ster. Echter, mijn ervaring met het team van Betonstunter, vooral met Timo, heeft mijn mening volledig veranderd.

Timo ging boven en buiten mijn verwachtingen om ervoor te zorgen dat mijn bestelling snel en correct werd afgehandeld. Hij zorgde ervoor dat alles in orde kwam en dat ik alsnog mijn volledige bestelling ontving. Zijn toewijding en klantgerichtheid verdienen echt lof.

Daarom wil ik graag mijn eerdere beoordeling herzien en Betonstunter vijf sterren geven. Hun service is niet alleen betrouwbaar, maar ook buitengewoon klantvriendelijk. Bedankt, Timo, en het hele team van Betonstunter, voor het bieden van een uitstekende ervaring. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige aankopen en zou Betonstunter ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige producten en betrouwbare service.

Mike vd 15 feb 2024
Reageer
J

Snelle levering, extra kosten gemaakt

Tijdens het bestelproces kwam ik erachter dat er nog €8,- aan extra kosten bovenop de prijs kwam wat nergens duidelijk vermeld stond op de site, zoiets moet toch gewoon toonbaar zijn? Desondanks wel heel blij met de keuze en voor 8 euro ging ik het niet laten liggen.

JSmit 11 feb 2024
Reageer
D

Beton Cire van BetonStunter.nl

Als ervaren klusser vond ik het best spannend om Beton Cire te gebruiken. Hier had ik helemaal geen ervaring mee en je wilt het wel direct goed hebben. Het was daarom ook handig dat ik voor vragen altijd terecht kon bij BetonStunter. Zij hebben mij goed geholpen en ze bleven heel geduldig met mij. Wat dat betreft is het echt een fantastisch bedrijf. De service is echt geweldig! Ondanks dat ik het spannend vond, ben ik er toch mee aan de slag gegaan. Het resultaat mag er ook zeker zijn, al zeg ik het zelf. Het was mij natuurlijk niet gelukt zonder de duidelijke uitleg van BetonStunter. Daar ben ik ze ook zeker dankbaar voor, daarom ook deze review. Als je ook net als ik aan de slag wilt gaan met Beton Cire, raad ik je aan om in zee te gaan met BetonStunter. Dan kan het bijna niet mis gaan. Wat mij ook beviel is dat hun webshop heel overzichtelijk is. Alles is makkelijk te vinden en ze hebben niet te veel producten. Dat bedoel ik in positieve zin. Het is gelijk duidelijk wat je nodig hebt en het is kwalitatief heel goed spul. In combinatie met een geweldige klantenservice, maakt dit voor mij een fantastisch bedrijf.

Diederik 20 sep 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over BetonStunter.nl

Betonstunter.nl is dé plek waar je beton ciré in verschillende kleuren kunt vinden. In de beton cire shop van Betonstunter.nl kun je de kleur kiezen die perfect bij jouw stijl en woning past. Of je nu je vloer, wand of zelfs het plafond wilt bekleden met beton ciré, bij Betonstunter.nl vind je alles wat je nodig hebt. Je kunt één kleur kiezen uit de shop of verschillende kleuren combineren voor een uniek effect. Het mooie van zelf beton ciré aanbrengen is dat je erg creatief kunt zijn. Met de pakketten uit de webshop van Betonstunter.nl kun je elke kamer op een stijlvolle manier inrichten. Kies zorgvuldig de kleur die de gewenste sfeer in jouw kamer creëert. Beton cire in Graphite geeft bijvoorbeeld een heel andere uitstraling dan Antracite. Met de juiste beton ciré van Betonstunter.nl kun je de perfecte stijl creëren voor jouw kamer.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.betonstunter.nl
  • info@betonstunter.nl