Betersport

Betersport

4.8 reviewscore • 10 reviews
L

Nazorg en assistentie van hoge kwaliteit

Bij de aanschaf van mijn fitbike was ik in eerste instantie zeer tevreden over de prestaties. Maar zoals bij elk apparaat kunnen er soms onverwachte problemen optreden. In mijn geval was het de V-snaar die niet naar behoren functioneerde. Ik was aanvankelijk enigszins bezorgd over hoe dit probleem zou worden opgelost, gezien mijn beperkte technische kennis. Echter, tot mijn verbazing toonde Betersport een ongekend niveau van klantenservice.

Binnen een mum van tijd na het melden van het probleem, kreeg ik een reactie van Betersport. Ze stuurden niet alleen een vervangende V-snaar op, maar dachten ook mee door alle benodigde gereedschappen mee te sturen. Wat ik bijzonder waardeerde was de toevoeging van een duidelijke instructievideo, waardoor ik stap voor stap het proces kon volgen en zelf de reparatie kon uitvoeren.

Lisa 28 sep 2023
Reageer
T

Geweldige ondersteuning bij problemen

Toen ik de Fitbike Senator aanschafte, was ik vol verwachting vanwege alle positieve recensies die ik had gelezen. Echter, gedurende de tijd dat ik deze gebruikte, ondervond ik enkele technische problemen. Deze problemen waren divers en doken op onverwachte momenten op, wat natuurlijk enigszins teleurstellend was. Maar wat mijn ervaring aanzienlijk verbeterde, was de uitstekende klantenservice van Betersport. Hoewel ik op sommige momenten een extra dosis geduld nodig had, was het bedrijf altijd bereid om te helpen en een oplossing te bieden. Het meest recente probleem was een defecte voedingsadapter. Dit had de potentie om mijn trainingssessies te onderbreken, maar tot mijn verbazing reageerde Betersport zeer efficiënt. Ze stuurden mij zonder enig oponthoud of extra kosten een vervangend exemplaar toe.

Tim 18 okt 2023
Reageer
M

Fox 5 crosstrainer heeft me overtuigd

Toen ik besloot te investeren in een nieuwe crosstrainer, heb ik veel tijd besteed aan het onderzoeken van verschillende modellen en merken. Na zorgvuldige overweging viel mijn keuze op de Fox 5 crosstrainer, en wat ben ik blij met die beslissing! Vanaf het moment dat het apparaat mijn woning binnenrolde, was ik onder de indruk van de bouwkwaliteit en het ontwerp. De functionaliteiten zijn veelzijdig, wat me in staat stelt om gevarieerde en uitdagende trainingssessies te hebben. De prestaties zijn consistent en betrouwbaar, wat essentieel is voor mijn dagelijkse trainingsroutine.

Marco 13 okt 2023
Reageer
D

gedegen oplossing bij technische mankementen

Ik kreeg te maken met technische problemen bij mijn hometrainer. Betersport deed er alles aan om te helpen, van het vervangen van onderdelen tot aan diepgaande troubleshoot sessies. Uiteindelijk hebben ze de hometrainer opgehaald en een gloednieuw exemplaar gestuurd. Hun klantgerichte aanpak heeft me aangenaam verrast en zorgt er voor dat ik hier een dikke 5 sterren kan geven.

Dirk 7 okt 2023
Reageer
B

Kwestie rondom defecte adapter snel opgelost

Toen mijn crossfittrainer plotseling uitviel tijdens een intensieve training, was ik enigszins in paniek. Echter, de reactie van Betersport was niets minder dan indrukwekkend. Na contact opgenomen te hebben, gaven ze me direct een duidelijke instructie om het probleem te identificeren. Het bleek dat de adapter de boosdoener was. Betersport heeft zonder aarzelen en kosteloos een nieuwe adapter naar me opgestuurd. Ik ben oprecht onder de indruk van hun snelle en klantvriendelijke aanpak. In deze tijden van onpersoonlijke klantenservice, schittert Betersport als een heldere ster.

Bas 28 sep 2023
Reageer
A

Betersport heeft onze verwachtingen overtroffen

Op aanraden van enkele goede vrienden besloot ik mijn sportuitrusting bij Betersport aan te schaffen. Aanvankelijk was ik enigszins terughoudend omdat je nooit echt weet wat je kunt verwachten van een nieuwe winkel, maar deze zorgen bleken ongegrond. Er was een kleine misstap in onze oorspronkelijke bestelling, maar voordat we het wisten, had Betersport het probleem opgemerkt en onmiddellijk gecorrigeerd. Wat me vooral opviel, was de duidelijke en gedetailleerde handleiding die met het product werd meegeleverd, wat het installatieproces een fluitje van een cent maakte.

Anouk 11 sep 2023
Reageer
K

Na-aankoop service van de fitbike 2 was uitstekend

Toen ik de Fitbike 2 probeerde te monteren, liep ik tegen wat problemen aan. Betersport reageerde direct: ze haalden de fiets op, voerden inspecties en reparaties uit, en in een zeer korte tijd had ik mijn perfect functionerende Fitbike 2 terug. Hun proactieve en klantgerichte aanpak was echt opmerkelijk en nam alle stress van het probleem weg. Ze hebben bewezen dat hun klantenservice van de bovenste plank is.

Kevin 22 aug 2023
Reageer
J

Betrouwbare online winkel voor sportbenodigdheden

Sinds ik Betersport heb ontdekt, ben ik keer op keer onder de indruk. Of het nu gaat om de snelheid van levering of de precisie in hun bestelproces, ze stellen nooit teleur. Ik heb verschillende producten besteld en de kwaliteit blijft consistent, wat getuigt van hun toewijding aan uitmuntendheid. Betersport heeft me ervan overtuigd dat ze oprecht geven om hun klanten en de producten die ze leveren. Iedere keer weer is het een bevestiging van mijn keuze om voor hen te kiezen.

Jeremy 12 aug 2023
Reageer
E

Goede raad, maar verwarring met de iplus module

Na een deskundig advies besloot ik de Fitbike Senator te kopen. Echter, de iPlus module zorgde voor verwarring door een onduidelijke app en onverwachte kosten. Na overleg met Betersport besloten we gezamenlijk de module te retourneren. Hoewel dit een klein struikelblok was, waardeerde ik hun hulp en begrip in de situatie. Fijn team bij Betersport.

Evelien 11 aug 2023
Reageer
D

Klantgerichte benadering in tijden van nood

Mijn loopband gaf plotseling een foutmelding. Gezien de essentiële rol van de loopband in het revalidatieproces van mijn zoon, nam ik direct contact op met Betersport. Ze reageerden niet alleen snel, maar toonden ook enorm veel empathie door de volgende dag een vervangende loopband te leveren. Hun menselijke benadering heeft een blijvende indruk achtergelaten.

Daan 9 aug 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Betersport

Betersport, een Nederlands bedrijf, is al meer dan 17 jaar actief als online aanbieder van sportartikelen in België. Ze zijn ervan overtuigd dat elke (thuis)sporter zijn of haar persoonlijke doelen kan bereiken met de juiste materialen en een steuntje in de rug. Zelfs als je denkt dat je nog geen doelen hebt, geloven ze dat iedereen ze heeft. Met hun unieke eigen merken hebben ze volledige controle over het ontwerp en de kwaliteit van hun producten. Ze blijven werken aan een uitgebreid en gevarieerd assortiment voor sporters van alle niveaus, met verschillende wensen en budgetten. Ze bieden echt voor ieder wat wils, zonder opschepperig te willen zijn.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.betersport.nl
  • info@betersport.nl