BestZOO

BestZOO

3.8 reviewscore • 4 reviews
B

Dagje uit met dochter

Ik had zin om een dagje met mijn dochter op pad te gaan. Ik wist al dat het er niet zo heel groot zou zijn, maar het is prima om met een kleine een dagje door te brengen, genoeg te zien en te wandelen. We wonen gelukkig in de buurt, en dan gaan we er vaker heen. Echter vond ik wel dat de entree enorm hoog was, en de apen waren binnen vanwege het weer, dit was wel jammer want daar komen we graag naar kijken. De volgende keer even social media checken omdat ze hier wel nieuws op delen wat erg fijn is.

Bian 6 jan 2024
Reageer
H

Goed vermaak van de kleintjes

Wat een heerlijke dag, we hebben gewacht op prachtig weer en dat hebben we goed gekozen om dan naar BestZoo te gaan. We zijn met onze kleinkinderen van 2 en 4 een dagje op pad gegaan. De kinderen vonden het leuk en hebben echt alles aandachtig bekeken. Na een middagje waren ze wel helemaal moe en voldaan en in de auto zijn ze dan ook snel in slaap gevallen. De dagen na ons bezoekje hebben ze het nog vaak over de dieren die ze hebben gezien.

Voor de kinderen indrukwekkend en ook mooi om te zien, ook leerzaam. We gaan dan ook graag weer terug zeker als ze ook wat ouder zijn en vragen kunnen stellen over de dieren bijvoorbeeld.

H 28 aug 2023
Reageer
F

Klein, maar ook wat tips

Het was fijn om weer een dagje weg te zijn met de kinderen en het hele gezin. Ik wist vooraf dat BestZoo niet zo groot is als een gewone dierentuin, maar het viel me toch wel een beetje tegen dat het zo oud was en zo klein. Als je naar de kooien en het hout kijkt dan vind ik wel dat het toe is aan vervanging.

Sanitair ook gebruikt en was schoon, maar ook wel wat verouderd, maar goed als het werkt en schoon is is het ook prima natuurlijk. Tussendoor hadden we we trek ik wat lekkers, jammer dat het nu erg lang wachten is. Ze hebben ons geholpen en als dat eten klaar is dan gaan ze pas door naar de volgende in de rij. Hierdoor hebben wij en vele anderen lang moeten wachten. Maar de kinderen hebben het hier wel leuk gehad uiteraard.

Familie de Graaf 6 apr 2023
Reageer
N

Te kleine kooien voor deze dieren

Zo jammer dat de kooien zo klein zijn voor die grote dieren. Ik wist niet dat het in Nederland kon dat dieren in een te kleine kooi zitten. Ik kan het gewon dierenmishandeling noemen. Het is zo zielig, en daar betalen we dan voor om daar naar te mogen kijken. Ik kom dan ook niet meer terug, het is veel te zielig en ik hoop dat anderen daar ook eens wat van zeggen zodat ze er wat aan moeten doen hier.

Nina 9 dec 2022
Reageer
Beste daguitjes

Dit zijn de beste daguitjes van maart 2024 in de omgeving van Best.

Over BestZOO

BestZOO is een prachtige dierentuin gelegen in het Brabantse Best. De dierentuin heeft een breed scala aan dieren, van kleine apen tot grote olifanten. De verblijven zijn ruim en goed onderhouden, waardoor de dieren zich op hun gemak voelen. Het park is mooi aangelegd met veel groen en er zijn diverse speelplekken voor kinderen. Een hoogtepunt is het voeren van de giraffen, wat een unieke ervaring is. De medewerkers zijn vriendelijk en geven graag uitleg over de dieren en hun leefomgeving. BestZOO is een gezellige en leerzame dag uit voor jong en oud. Kortom, BestZOO is voor iedereen die van dieren houdt en een leuke dag wil beleven.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Best, Noord-Brabant
  • https://bestzoo.nl
  • info@bestzoo.nl