BestelTaart.nl

BestelTaart.nl

3.9 reviewscore • 11 reviews
I

Gewoon prachtig en lekker!

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met de levering van de taart die ik bij jullie heb besteld. Allereerst was de levering buitengewoon snel, en ik ontving de taart al de volgende dag na mijn bestelling. Dit was voor mij een aangename verrassing, aangezien ik had verwacht dat het langer zou duren. Wat betreft de kwaliteit van de taart, kan ik met recht zeggen dat deze uitstekend was. De smaak van de taart was voortreffelijk en voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Ook het uiterlijk van de taart was prachtig, met oog voor detail en een aantrekkelijke presentatie.

Isabella 30 sep 2023
Reageer
M

Verwachtingen overtroffen

De regenboogtaart overtrof mijn verwachtingen. Hij was niet overdreven zoet en bovendien verrassend ruim, waardoor er meer stukken uitgehaald konden worden dan ik had gedacht. Toch was ik een beetje teleurgesteld in de kleuren, omdat ze niet zo levendig waren als gehoopt. Maar ik denk niet dat alles perfect kan zijn.

Mila 13 okt 2023
Reageer
S

Niet de juiste taart, wel heerlijk

De taart smaakte voortreffelijk, maar helaas kwam deze niet overeen met mijn bestelling. Ik had een brandweertaart verwacht met een afbeelding van een brandweerauto, maar deze ontbrak volledig. In plaats daarvan werd er een speelgoedbrandweerauto meegeleverd, wat niet voldeed aan de verwachtingen van onze vierjarige en de verjaardag toch net iets stressvoller verliep.

Sophie 11 okt 2023
Reageer
V

Niet helemaal vlekkes bezorgd

Hoewel de taart heerlijk was, verliep de bezorging niet helemaal vlekkeloos. Helaas was de verrassing bedorven, omdat ik me in het buitenland bevond en de bezorger meldde dat er niemand de deur opendeed. Dit werd zelfs duidelijk vastgelegd op camera, aangezien de bezorger niet eens aanbelde. Dat maakte het gehele proces onaangenaam, maar dat ligt niet aan de besteltaart.nl bakker!

Vincent 11 okt 2023
Reageer
L

Slechte presentatie, lekkere smaak

De taart werd op tijd bezorgd, maar de presentatie liet te wensen over. Het plaatje zat scheef, er waren veel oneffenheden en de snoepjes lagen grotendeels verspreid in de doos. Een teleurstellende ervaring! Het taartgedeelte hebben we maar overgeslagen en elders uitgedeeld, aangezien het niet de moeite waard was om te fotograferen.

Loek 10 okt 2023
Reageer
J

Bestellen was eenvoudig

Bestellen was eenvoudig, het personeel was vriendelijk en de taart was verrukkelijk! Een heerlijke roze marsepeintaart met een afbeelding van Sky. De toevoeging van een cijferkaars maakte het geheel compleet. Voor mijn dochter was dit het perfecte verjaardagsgeschenk! Dankzij Besteltaart.nl blijf ik een tevreden klant, net als mijn gasten

Jasper 30 sep 2023
Reageer
H

Mooi maar niet lekker

De taart zag er prachtig uit, maar werd niet als erg smakelijk ervaren. Hij was een beetje droog en overdreven machtig. Geschikt voor 8-10 personen. Ik heb €14,95 betaald aan verzendkosten voor levering tussen 8.00 en 11.00 uur, maar de taart werd helaas pas om 11.25 uur bezorgd. Mijn e-mail naar de klantenservice hierover bleef onbeantwoord.

Hanneke 28 sep 2023
Reageer
F

Ge-weldige bezorgservice

Uitzonderlijke service! 's Ochtends kreeg ik te horen dat de taart tussen 11 en 12 uur zou worden geleverd, precies op het moment dat ik niet thuis zou zijn. Een telefoontje naar de klantenservice bracht direct een oplossing, de bezorgtijd werd aangepast. Vervolgens werd ik nog eens gebeld om te verifiëren of de nieuwe tijd mij uitkwam. Geweldige service!

Fabienne 26 sep 2023
Reageer
L

Tijd bespaard of toch niet

Een slecht afgewerkte taart ontvangen, die nog zelf afgemaakt moest worden in de keuken. Teleurstellend, want juist de taart was besteld om tijd te besparen. Gelukkig was de taart qua smaak wel lekker en was de fotoprint goed gelukt. Er is wel heel snel een terugbetaling ontvangen, dus dat was dan weer een p luspuntje waard.

Lotte 19 sep 2023
Reageer
E

Elsa Frozen taart

De Elsa Frozen taart werd in perfecte staat afgeleverd en voldeed aan het gekozen thema. Mijn zoon was erg blij met het thema. Hij speelt nu graag met de bijgeleverde auto's, helikopter en speelgoed. De kwaliteit van de taart was uitstekend, met een zachte, zoete en heerlijke vulling. Dit was de tweede keer dat dit soort taart werd besteld, maar dan met een ander thema.

Erik 9 aug 2023
Reageer
S

In perfecte staat geleverd

Ik ben zeer tevreden met de levering van de taart die ik bij jullie heb besteld. De taart werd in perfecte staat afgeleverd, zonder enige beschadigingen, en voldeed volledig aan het gekozen thema. Dit was van groot belang, aangezien het om een speciale gelegenheid ging waarbij het thema centraal stond. Jullie hebben dit uitstekend uitgevoerd.

Sandra 3 aug 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over BestelTaart.nl

BestelTaart.nl is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een heerlijke en ambachtelijke taart om te vieren met vrienden, familie of collega's. Het aanbod is zeer breed, variërend van kindertaarten tot bedrijfstaarten, en de kwaliteit is altijd top-notch. Alles wordt met zorg gemaakt in de bakkerij en volgens traditionele recepten, wat duidelijk te proeven is. Het bestellen van een taart was nog nooit zo makkelijk: kies je favoriet, plaats je bestelling en geniet de volgende dag al van een heerlijke traktatie. Bovendien wordt er door heel Nederland bezorgd, dus of je nu één of duizend adressen wilt laten bezorgen, het is allemaal mogelijk bij BestelTaart.nl.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://besteltaart.nl
  • klantenservice@besteltaart.nl