Belevenissen.nl

Belevenissen.nl

4.0 reviewscore • 8 reviews
I

Enkele zorgen, maar 4 sterren

Ik trek een ster af vanwege enkele zorgen:

Na mijn bestelling en betaling ontving ik niets en moest ik contact opnemen met de klantenservice (gelukkig boden ze snel een oplossing).

Op een gegeven moment kreeg ik een melding van mijn browser dat het beveiligingscertificaat van hun https-website verlopen was en dat mijn gegevens niet 100% veilig waren. Hoewel dit na melding aan de klantenservice snel werd opgelost, bleef ik me er wat onveilig bij voelen.

Ilse 24 jun 2023
Reageer
A

Weinig flexibiliteit hier

Ik ben teleurgesteld over het gebrek aan flexibiliteit met betrekking tot een verlopen voucher. Het was onmogelijk om binnen de geldigheidsperiode van de voucher een racedag te boeken bij race-sensation.nl. Zelfs na telefonisch contact was er geen enkele bereidheid om de voucher te verlengen, wat betekent dat ik een voucher ter waarde van ongeveer €150 heb verspild. Dit bedrijfsmodel is absoluut niet klantvriendelijk, en ik zal hier nooit meer een voucher kopen!

Anja 24 aug 2023
Reageer
P

Geweldige unieke cadeaus en belevenissen!

Ik ben buitengewoon tevreden met de mogelijkheid om unieke belevenissen te beleven of cadeau te geven. Het bestelproces is moeiteloos, en de vouchers verschijnen onmiddellijk in je inbox om af te drukken. Ik heb al meerdere keren Ferrari-ritten cadeau gegeven bij verjaardagen, en dit was altijd een groot succes. Onlangs heb ik zelfs een wijnproeverij aan een bruidspaar geschonken door simpelweg de voucher af te drukken en in een kaart te plakken.

Petra 23 aug 2023
Reageer
J

Positief over het algemeen

Over het algemeen heb ik een positieve ervaring gehad. De vouchers werden direct per e-mail geleverd. Het enige minpuntje was dat ze één voor één werden bezorgd en dat ze vervolgens nog geactiveerd moesten worden voordat je ze via een derde partij kon boeken. Uiteindelijk is het allemaal wel gelukt en heb ik een positieve ervaring gehad.

Jan 3 aug 2023
Reageer
M

Alles snel ontvangen

Het bestellen was eenvoudig, erg overzichtelijk en duidelijk. Ik ontving alles snel, maar persoonlijk zou ik de voorkeur geven aan een fysieke cadeaukaart in plaats van deze zelf te moeten afdrukken, omdat niet iedereen toegang heeft tot een pc en printer. Dit was wel een beetje jammer en staat niet duidelijk vermeld.

Marion 23 mei 2023
Reageer
M

Originele cadeaus

Een origineel cadeau besteld op belevenissen.nl. De bon die je digitaal per mail ontvangt is 2 jaar lang geldig. Je kunt zelfs de belevenis voor een andere belevenis ruilen. Met al deze voordelen durfde ik het wel aan om een belevenis cadeau te doen. Er staan hele originele cadeaus op. Dingen waar je normaal gesproken niet zo snel aan denkt en dat maakt het leuk! Ik heb er ook absoluut geen spijt van, nu nog hopen dat ze het cadeau ook leuk vindt, maar dat komt vast en zeker goed! Valt altijd nog te ruilen.

Maarten 19 dec 2022
Reageer
A

Leuke cadeaubonnen

Ik had een leuke cadeaubon voor mijn dochter en haar vriend besteld. Ze hebben de bon ook al verzilverd en het was een hele leuke dag! Ze gingen flyboarden, wat m'n dochter altijd al een keer wou doen. Ze hebben het erg naar hun zin gehad. De cadeaubon was zelfs 2 jaar geldig en kreeg het direct per mail toegestuurd. Het was ook niet duur!
Er staan verder ook nog hele leuke andere belevenissen op de website. Misschien bestel ik nog wel een keer wat bij belevenissen.nl. Het zijn veel unieke ervaringen waar je niet snel aan denkt en dat maakt het leuk!

Anja 25 nov 2022
Reageer
W

Glow in the dark minigolf tickets

Belevenissen.nl heeft diverse leuke uitjes die je cadeau kunt geven. Zelf had ik 2 kaartjes besteld voor glow in the dark minigolf. Het is leuk dat je een persoonlijke boodschap erbij kunt zetten. Naast het entreebewijs krijg je er ook een gratis consumptie bij. Glow in the dark minigolfen kan je op 3 verschillende plaatsen in Nederland doen. Er ging echter wel iets fout. Na het bestellen was het bedrag wel afgeschreven, maar ik had geen tickets ontvangen. Gelijk even een mailtje gestuurd naar de klantenservice en binnen een uur kreeg ik de tickets alsnog toegestuurd. Heel netjes opgelost dus. Het minigolfen moeten wij nog doen, dus daar kan ik nog niks over zeggen. Eerst instantie dacht ik dat ik misschien was opgelicht, maar aangezien ze heel snel de kaartjes alsnog toegestuurd hadden, kan ik wel zeggen dat het een betrouwbaar bedrijf is met een goede service. De website zelf kan misschien nog wat beter betreft het niet automatisch verzenden van de tickets, maar ik neem aan dat dit vast en zeker wordt opgelost.

Wilma 22 sep 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Belevenissen.nl

Belevenissen.nl is een website waar je verschillende belevenissen kunt boeken. Het aanbod is divers en varieert van een ballonvaart tot een Ferrari-rit en van een kookworkshop tot een spa-arrangement. De website is overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren. Belevenissen.nl biedt cadeaubonnen aan die een jaar geldig zijn en die de ontvanger de vrijheid geven om zelf een belevenis te kiezen. De cadeaubon kan digitaal of fysiek geleverd worden. De klantenservice is behulpzaam en staat klaar om vragen te beantwoorden. Belevenissen.nl biedt ook regelmatig leuke kortingen aan op de belevenissen. Samenvattend is Belevenissen.nl een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een origineel cadeau of zelf op zoek is naar een onvergetelijke ervaring.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.belevenissen.nl
  • info@belevenissen.nl