Beddenleeuw

Beddenleeuw

4.7 reviewscore • 3 reviews
A

Veel keuze bij Beddenleeuw

Prijzen van Beddenleeuw zijn meer dan eerlijk. Hebben zelf gekozen voor de Boxspring Isabella. Je kan verschillende afmetingen kiezen, welk hoofdbord je wilt en je hebt zelfs de keuze of je een tv-meubel erbij wilt aanschaffen. Verder nog de keuze uit welke topper je wilt, of je er beddengoed bij wilt kopen en welke poten je wilt van het bed. Hele overzichtelijke website en moet ook een pluim geven aan de bezorger die goed ging checken of alles aanwezig was. Bed kwam iets later dan verwacht maar dat mag de pret verder niet drukken.

Anonieme vogel 7 mrt 2022
Reageer
H

Goede klantenservice en een fijn liggend bed

We hadden een bed besteld maar na een dag vond mijn vrouw het een goed idee om toch een andere kleur te bestellen. Dit meteen aangegeven bij de vriendelijke klantenservice, deze hadden dit gelijk voor ons aangepast. De juiste kleur werd geleverd en ook nog eens op tijd ook! Levering duurde bij ons ongeveer een week, je krijgt een e-mail met een aantal bezorgopties dus dat is ideaal. Het bed is prachtig en ligt heerlijk. Hadden natuurlijk nog niet op het matras gelegen omdat het een internet aankoop betreft maar zeker geen spijt van! Zijn hier en elders ook meer positieve ervaringen dan negatieve dus Beddenleeuw verdiend van ons ook een positieve review!

Harm en Saskia 4 mrt 2022
Reageer
M

Kinderboxspring Kulala van Beddenleeuw.nl

Een tijdje gezocht naar een leuk bed voor mijn jongste zoon. Hij is nu 2 jaar oud en we vinden dat hij wel een wat groter bed mag. Niet perse een peuterbed want hij is heel groot van zichzelf. Kan die meteen over op een kinderboxspring. Via enkele websites uiteindelijk uit gekomen bij Beddenleeuw.nl. Deze verkopen een kinderboxspring genaamd Kulala, die je in verschillende kleuren kan krijgen, verschillende maten, keuze of je matras erbij wilt etc. Een hele fijne website en levertijd valt me ook mee, maximaal 10 werkdagen. Vooral de leuke kleurtjes maken de boxspring erg leuk om te zien! Hebben hem gisteren besteld dus afwachten maar! Tot nu 5 sterren rating. Mooie en duidelijke webshop Beddenleeuw.nl!

Miriam 13 jan 2022
M

Even een update! Mocht 3 dagen invullen wanneer de bestelling geleverd kon worden per e-mail. Kwam meteen de eerste dag dat ik had aangevinkt. Dit was 19 januari 2022, dus 6 dagen nadat ik had besteld!
Het bed was heel makkelijk in elkaar te zetten en is precies zoals we hadden verwacht. De man van de levering ging nog even goed na of alles compleet was, prima geregeld. Het achterbord van het bed is wel hoog trouwens, wel iets om misschien rekening mee te houden.

Zeker 5 sterren waardig! Goed geregeld voor een top prijsje!

Miriam 21 jan 2022
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Beddenleeuw

Er zijn 3 reviews geschreven over Beddenleeuw op Reviews.nl. Met een 4.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://beddenleeuw.nl
  • info@beddenleeuw.nl