BeachCheck

BeachCheck

5.0 reviewscore • 2 reviews
K

Vliegvakantie naar Italie

Ik ben zo ontzettend blij dat wij er voor hebben gekozen om toch gewoon op vakantie te gaan en wel naar Italië, wat ook wel een beetje als de stoofpot voor het Corona virus werd gezien.

Een hele tijd hebben wij enorm getwijfeld of we wel of niet op vakantie zouden gaan en dan ook nog eens maar deze bestemming.
Vanuit het reisbureau werd er niet gecanceld en ook wij hebben er uiteindelijk voor gekozen om gewoon te gaan.

En inmiddels zitten we er nu bijna een week en man man man wat ben ik blij dat we het gewoon hebben gedaan. Het is hier zo mooi! En de mensen houden afstand, we zien veel mondkapjes, dus ook hier wordt van alles gedaan om het virus tegen te gaan.

Kaj 14 jul 2020
Reageer
G

BeachCheck beoordeling

Wij zijn nu twee keer op vakantie geweest waarbij we naar BeachCheck als reisbureau zijn geweest en beide keren zijn ons ontzettend goed bevallen.
We zijn goed geholpen door een keurige service en we hebben ook vele informatie ontvangen over de plek waar we naar toe zouden gaan op vakantie zodat we ons een beetje in konden lezen.
Nu is dat niet zo aan mijn man besteed, die is meer van ik ga er naar toe en ik zie wel maar zelf vond ik dit wel heel erg fijn.
Een keer per week krijg je een nieuwsbrief in je mailbox met daarin wat aanbiedingen, normaal ben ik hier niet van en verwijder ik die gelijk maar bij BeachCheck zijn deze aanbiedingen vaak wel de moeite waard dus dan scheelt het nogal in de prijs.

Gea 24 aug 2019
Reageer
Beste reisbureaus

Dit zijn de beste reisbureaus van maart 2023.

Over BeachCheck