BeachCheck

BeachCheck

5.0 reviewscore • 3 reviews
L

Vlekkeloos boekingsproces bij beachcheck

Boeken bij beachcheck was eenvoudig. Ik waardeerde vooral hoe informatief en duidelijk de website is. Ook handig om je voorkeuren aan te geven op de website zodat je gelijk de goede opties krijgt.

Loek de J 5 mrt 2024
Reageer
K

Vliegvakantie naar Italie

Ik ben zo ontzettend blij dat wij er voor hebben gekozen om toch gewoon op vakantie te gaan en wel naar Italië, wat ook wel een beetje als de stoofpot voor het Corona virus werd gezien.

Een hele tijd hebben wij enorm getwijfeld of we wel of niet op vakantie zouden gaan en dan ook nog eens maar deze bestemming.
Vanuit het reisbureau werd er niet gecanceld en ook wij hebben er uiteindelijk voor gekozen om gewoon te gaan.

En inmiddels zitten we er nu bijna een week en man man man wat ben ik blij dat we het gewoon hebben gedaan. Het is hier zo mooi! En de mensen houden afstand, we zien veel mondkapjes, dus ook hier wordt van alles gedaan om het virus tegen te gaan.

Kaj 14 jul 2020
Reageer
G

BeachCheck beoordeling

Wij zijn nu twee keer op vakantie geweest waarbij we naar BeachCheck als reisbureau zijn geweest en beide keren zijn ons ontzettend goed bevallen.
We zijn goed geholpen door een keurige service en we hebben ook vele informatie ontvangen over de plek waar we naar toe zouden gaan op vakantie zodat we ons een beetje in konden lezen.
Nu is dat niet zo aan mijn man besteed, die is meer van ik ga er naar toe en ik zie wel maar zelf vond ik dit wel heel erg fijn.
Een keer per week krijg je een nieuwsbrief in je mailbox met daarin wat aanbiedingen, normaal ben ik hier niet van en verwijder ik die gelijk maar bij BeachCheck zijn deze aanbiedingen vaak wel de moeite waard dus dan scheelt het nogal in de prijs.

Gea 24 aug 2019
Reageer
Beste reisbureaus

Dit zijn de beste reisbureaus van mei 2024.

Over BeachCheck

BeachCheck vergelijkt alle prijzen voor dezelfde strandvakantie, zodat je altijd de beste deal kunt vinden. Daarnaast checken ze meteen of het slimmer en voordeliger is om de vakantie zelf samen te stellen. Veel mensen kiezen voor een traditionele pakketreis bij vakantieaanbieders zoals TUI, Corendon of Alltours. Een fijne vlucht, mooie accommodatie en handige transfers van en naar de luchthaven, heel gemakkelijk! Maar tegenwoordig stellen steeds meer mensen hun vakantie zelf samen, dankzij de komst van low-cost vliegtuigmaatschappijen. Vaak is dit voordeliger en sommigen zien het zoeken naar de goedkoopste deals zelfs als een sport! Bij BeachCheck houden ze ook van het dynamisch samenstellen van vakanties. Ze combineren de goedkoopste vluchten met de beste vliegtijden, populaire accommodaties en snelle transfers.

  • Nog niet geverifieerd
  • Reisbureaus
  • https://beachcheck.com
  • info@beachcheck.com