Beach Resort Makkum

Beach Resort Makkum

3.0 reviewscore • 11 reviews
E

Teleurstellende ervaring

Mijn recente verblijf was verre van bevredigend, een schril contrast met eerdere positieve belevenissen. Diverse klachten werden geuit, variërend van een onverwachts kapotte vaatwasser tot een onaangename atmosfeer in het huisje. Voorheen aanvaardbare ongemakken werden genegeerd tot de druppel die de emmer deed overlopen: een vaatwasser die plotseling kapot ging. Het personeel bij de receptie reageerde aanvankelijk vriendelijk, maar de manager gooide roet in het eten met haar onbeschofte houding. Deze nare interactie heeft me overtuigd dat ik nooit meer terugkeer naar dit onbekwame bedrijf. Mijn advies aan anderen: zoek elders dan Makkum Beach Resort!

Esther 13 feb 2023
T

Wij hebben echt precies hetzelfde meegemaakt. Personeel bij receptie erg vriendelijk, maar de manager is echt uiterst ongeschikt voor haar werk. En ook wij kwamen er al jaren maar nu nooit meer. Wat een vreselijke behandeling door iemand die dan de manager moet zijn. Cursus klantvriendelijkheid zou wel besteed zijn.

Tanja 10 dec 2023
N

Prijsstijgingen doen afbreuk

Ik ben al jaren een trouwe bezoeker van dit park, maar recente prijsstijgingen hebben me teleurgesteld. De kosten voor dezelfde accommodatie zijn met 50% gestegen vergeleken met vorig jaar. Deze aanpak jaagt bezoekers weg, mezelf inclusief. Spijtig genoeg is het niet langer binnen ons budget en past het niet mer bij de kwaliteit van het park. Wij zoeken wat anders.

Niels 27 nov 2022
Reageer
J

Privacyverlies door onaangekondigd onderhoudswerk

Het park zelf is prachtig en het gehuurde appartement was schoon en comfortabel. Helaas werd onze privacy grof verstoord door onaangekondigde onderhoudswerkzaamheden. Bij aankomst troffen we een hoogwerker voor ons appartement op de derde verdieping. Dit tastte onze rust en privacy aanzienlijk aan. Het gebrek aan communicatie vanuit de receptie over deze storende werkzaamheden was teleurstellend. Deze gebrekkige zorg heeft onze ervaring aangetast.

Jasmijn 29 sep 2022
Reageer
L

Ongeschikte bestemming voor huisdieren

Als je reist met een huisdier, is dit park geen aanrader. Naast mooie huisjes, zijn er ook talloze konijnen die onrust veroorzaken bij honden met een jachtinstinct. Bovendien zijn honden niet welkom op het strand. Het huisje was comfortabel, maar hitte was een probleem tijdens een hittegolf. Ook voldeed het tweede huisje niet aan de verwachtingen en bood het weinig waar voor het geld.

Linda 20 aug 2022
Reageer
K

Tegenvallende ervaring bij slecht weer

Mijn ervaring was teleurstellend door de staat van de beachvilla en het gebrek aan faciliteiten voor kinderen en tieners bij slecht weer. Ondanks de hoge prijs, was het huisje niet schoon bij aankomst en waren er ongedierte en kruimels. De gamehal was ondermaats en er was geen animatie beschikbaar. Het park richt zich voornamelijk op watersport, wat beperkte opties bood bij regenachtig weer.

Kees 18 aug 2022
Reageer
N

Uitstekende ervaring

Ons verblijf was fantastisch, we hadden een ruim en goed uitgerust huis voor 8 personen. Het huis was goed schoongemaakt en had alle genoemde voorzieningen en privacy. Het park bood een prachtige omgeving en goede service. Problemen werden snel opgelost en er was genoeg te doen. Geen van ons allen heeft een slechte ervaring gehad of zich verveeld. Al met al een uitstekende ervaring.

Noor 25 sep 2021
Reageer
J

Schitterende locatie nabij strand

Het park bevond zich op een prachtige locatie aan het strand en het IJsselmeer. In de omgeving waren er leuke eetgelegenheden. Onze accommodatie was schoon en het strand was dichtbij. Het enige nadeel was de beperkte openingstijden van de receptie en het ontbreken van eetgelegenheden op het park zelf. Al met al een 4 van de 5 sterren.

Janine 16 sep 2021
Reageer
S

Vervelende ervaring

Bij aankomst werden de verwachtingen niet waargemaakt. Het toegewezen huisje was vies en gevuld met ongedierte, wat de algehele hygiëne en comfort sterk aantastte. Ondanks het potentieel van het park, werd dit overschaduwd door de slechte staat van de accommodaties. De hygiëne liet te wensen over en verschillende soorten ongedierte waren aanwezig. Dit bedierf de beoogde ontspanning en plezierige ervaring. De betaalde prijs voelde niet gerechtvaardigd voor de geboden kwaliteit. De belofte van een aangenaam uitje werd tenietgedaan door de teleurstellende toestand van het huisje. Het is te hopen dat het parkmanagement deze kwestie serieus aanpakt en maatregelen neemt om de huisjes te verbeteren, zodat toekomstige gasten niet dezelfde teleurstelling hoeven te ervaren.

Sem 27 aug 2021
Reageer
R

Prachtige ligging maar verbeteringen nodig

Het gehuurde appartement had een schitterend uitzicht en was gelegen op een ideale locatie nabij het strand. Echter, de hygiëne liet te wensen over en er was geluidsoverlast 's nachts vanwege andere gasten. De omgeving was mooi, maar er is ruimte voor verbeteringen op het gebied van accommodatie en service.

Rick 10 aug 2021
Reageer
F

Redelijk accommodatie maar verbetering nodig

Ondanks redelijke uitrusting viel de accommodatie tegen door de slechte hygiëne. Bij aankomst was het huisje vuil en stoffig, waardoor de algehele indruk teleurstellend was. De aantrekkelijke omgeving en het strand boden wel mogelijkheden voor watersport en ontspanning, maar de netheid liet te wensen over. Het contrast tussen de prachtige buitenomgeving en het gebrek aan schoonmaak in het huisje was opvallend. Verbeteringen zijn absoluut nodig om de ervaring te versterken. Een hoger niveau van hygiëne en onderhoud zou het potentieel van de locatie volledig kunnen benutten en gasten een aangenamere en bevredigendere ervaring bieden tijdens hun verblijf.

Femke 10 aug 2021
Reageer
E

Aanbevolen bestemming

We hebben genoten van ons tweedaagse arrangement in het hotel. De accommodatie was comfortabel en schoon, en de ligging was prachtig met uitzicht op het strand. Het eten in het restaurant was uitstekend en het personeel was vriendelijk. Ondanks enkele kleine problemen, was het algehele een aanbevolen bestemming. Dit was echt een ideale plek om de vakantie door te brengen!

Eva 14 feb 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Makkum.

Over Beach Resort Makkum

Beach Resort Makkum is een prachtig vakantiepark gelegen te Langezand 2 in Makkum. Het park biedt een ideale bestemming voor liefhebbers van zon, zee en strand. Op Beach Resort Makkum vind je een divers aanbod aan accommodaties, zoals luxe vakantiehuizen en ruime appartementen. Elke accommodatie is modern ingericht en voorzien van alle gemakken die je nodig hebt voor een ontspannen verblijf. Veel van de accommodaties hebben een eigen terras of balkon, waar je kunt genieten van het prachtige uitzicht op het strand en het water. Het vakantiepark zelf beschikt over uitgebreide faciliteiten en activiteiten voor het hele gezin. Er zijn fiets- en watersportverhuurmogelijkheden, fitness, sport en spel en verschillende eetgelegenheden. Het strand van Makkum ligt direct naast het vakantiepark, waardoor je gemakkelijk kunt genieten van lange wandelingen langs de kust, zwemmen in het verfrissende water of ontspannen op het zand. Ook de omgeving biedt tal van mogelijkheden voor leuke uitstapjes, zoals een bezoek aan historische steden zoals Sneek en Harlingen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Makkum, Friesland
  • https://www.makkumbeach.nl
  • info@makkumbeach.nl