Beach Resort Makkum

Beach Resort Makkum

1.0 reviewscore • 1 review
E

Teleurstellende ervaring

Mijn recente verblijf was verre van bevredigend, een schril contrast met eerdere positieve belevenissen. Diverse klachten werden geuit, variërend van een onverwachts kapotte vaatwasser tot een onaangename atmosfeer in het huisje. Voorheen aanvaardbare ongemakken werden genegeerd tot de druppel die de emmer deed overlopen: een vaatwasser die plotseling kapot ging. Het personeel bij de receptie reageerde aanvankelijk vriendelijk, maar de manager gooide roet in het eten met haar onbeschofte houding. Deze nare interactie heeft me overtuigd dat ik nooit meer terugkeer naar dit onbekwame bedrijf. Mijn advies aan anderen: zoek elders dan Makkum Beach Resort!

Esther 13 feb 2023
T

Wij hebben echt precies hetzelfde meegemaakt. Personeel bij receptie erg vriendelijk, maar de manager is echt uiterst ongeschikt voor haar werk. En ook wij kwamen er al jaren maar nu nooit meer. Wat een vreselijke behandeling door iemand die dan de manager moet zijn. Cursus klantvriendelijkheid zou wel besteed zijn.

Tanja 10 dec 2023
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Makkum.

Over Beach Resort Makkum

Er is 1 review geschreven over Beach Resort Makkum op Reviews.nl. Met een 1.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Slecht.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Makkum, Friesland
  • https://www.makkumbeach.nl
  • info@makkumbeach.nl