Be2

Be2

2.5 reviewscore • 2 reviews
J

review be2

Wanneer je een profiel aanmaakt op Be2 is het heel erg afhankelijk van wat je zoekt of je dit leuk vindt of niet.
Wanneer je op zoek bent maar iemand om mee te daten en een relatie te krijgen dan kan ik me heel goed voorstellen dat Be2 niet echt iets voor jou is, maar als je op zoek bent naar wat leuk en online vertier dan is het weer de perfecte site.
Het is er in ieder geval absoluut niet saai, dat is een ding dat zeker is.
En voor mij was het wel leuk, maar ik merkte ook al snel dat de nieuwigheid er bij zoiets al snel af is en dat je dan uiteindelijk toch beter op een wat serieuzere website kunt zitten, want daar heb je langer plezier van dan een website als deze.
Dus voor mij was het voor even leuk maar op lange termijn geen succes.

Jesper 21 aug 2019
Reageer
H

Veel mannen die net uit een relatie of huwelijk komen zitten er niet perse op te wachten om weer een echte relatie aan te gaan.
Een online avontuurtje misschien wel maar veel meer ook niet.
Als je dan zoals hier online allerlei spannende dingen kunt vinden die veel fantasieën werkelijkheid laten worden, dan is dat een hele goede optie lijkt mij!
Veel gelukkiger kun je mij in ieder geval niet maken.

Hank 21 aug 2019
H

Be2 beoordeling

Be2 is de fantasie van iedere man die uitkomt.
De vrouwen die hier op zitten kunnen veel fantasieën werkelijkheid laten worden, danwel op het internet en niet in het echt maar dat ter zijde.
Liever op het internet als dat het helemaal niet gebeurt als je begrijpt wat ik bedoel.
Ik ben zelf iemand die in het echte leven niet snel op iemand af durf te stappen, laat staan dat ik een ondeugend avontuurtje met iemand durf aan te gaan.
Dus dichterbij dan zo’n ondeugend avontuur dan dat ik hier kom, zit er voor mij niet in.
Daarom ben ik hartstikke blij met de mogelijkheden die hier te vinden zijn voor mensen als ik.

Hank 21 aug 2019
Reageer
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van juni 2023.

Over Be2

Be2 heeft veilig daten hoog in het vaandel staan. Je maakt eerst een profiel aan en logt in. Daarna kun je de profielen van anderen bekijken. Kom je iemand tegen met wie je nader kennis wilt maken? Dan stuur je hem of haar via de website en bericht. Het antwoord komt ook in je postbus op de website terecht. Je eigen privé gegevens houd je dus gewoon voor jezelf. Pas als jullie elkaar hebben leren kennen en er wordt afgesproken voor een ontmoeting is het tijd om telefoonnummers uit te wisselen. Voor volledig gebruik is een betaald membership nodig.