Be2

Be2

2.5 reviewscore • 10 reviews
N

be2 lijkt een oplichterij

Be2 blijkt een oplichterij te zijn. Geef ze nooit je persoonlijke gegevens. Hun voorwaarden zijn absurd en hun communicatie is nutteloos. Het enige waar ze goed in lijken te zijn, is het sturen van dreigementen en het agressief innen van schulden. Ze informeren je pas over hun werkwijze op de dag dat ze hun geld niet krijgen, waarna ze zich gedragen als roofdieren. Als het al te laat is en je al in hun val bent getrapt, annuleer dan onmiddellijk je kaart en ren voor je leven. Geloof niet in de leugen "neem contact met ons op en we zullen het oplossen"... ze zullen je alleen maar lastigvallen tot je betaalt.

Niels 8 aug 2023
Reageer
M

Anonieme klacht vanwege privacy

Deze onderneming opereert meedogenloos en handelt zonder enige vorm van compassie. Ze blijven geld innen, zelfs nadat je hebt geprobeerd je abonnement op te zeggen door contact op te nemen met de klantenservice. E-mails blijven onbeantwoord, en ze maken annuleren bewust moeilijk. Mijn zaak is zelfs doorgestuurd naar een incassobureau, wat nu neerkomt op regelrechte intimidatie. Gebruik dit app/bedrijf alsjeblieft niet. Wees gewaarschuwd!

Martijn 23 feb 2023
Reageer
P

be2 beheert datingsites

Be2 exploiteert datingsites en rekent exorbitante prijzen voor hun diensten. Ze maken het doelbewust lastig om je af te melden, en zelfs als je vraagt om je account te sluiten, blijven ze kosten in rekening brengen. Dit is een schandelijke en bedrieglijke praktijk. Gebruik geen enkele Be2-site, waaronder die voor mensen ouder dan 40 en 50. Om te voorkomen dat er onrechtmatig geld wordt afgeschreven, moet je de kaart annuleren die je hebt gebruikt om te betalen.

Patrick 30 nov 2022
Reageer
J

Lijkt op fraude

Ik heb betaald voor een premium service van één maand, maar twee dagen voor het einde van de periode heb ik hen laten weten dat ik de service niet langer wilde. Ondanks dat het geen abonnement betrof maar een eenmalige betaling, hebben ze zonder toestemming 51 van mijn rekening afgeschreven. Je kunt alleen contact met hen opnemen via e-mail, maar niemand reageert. Ik heb al een geschil gemeld en klachten ingediend bij elke mogelijke openbare instantie. Als anderen een vergelijkbare ervaring hebben gehad, neem dan contact op zodat we actie kunnen ondernemen.

Joost 25 mrt 2022
Reageer
D

Pas op voor oplichters, geef ze geen gegevens

Ik nam een maandelijks abonnement voor één maand, betaalde ervoor en annuleerde het vervolgens. Ik vulde hun formulieren in en stuurde ze ondertekend terug, volgens hun annuleringsprocedure. Enkele dagen later probeerden ze nog steeds mijn rekening te belasten voor een groot bedrag. Na klachten en verzoeken om mijn annuleringsverzoek te respecteren, dreigen ze nu mijn zaak aan een incassobureau over te dragen. Het is verbazingwekkend hoe vasthoudend ze zijn in het innen van geld, zelfs als je hun instructies opvolgt.

Daan 23 feb 2022
Reageer
J

Verschrikkelijke site met veel nepaccounts

Deze site is verschrikkelijk en zit vol met nepaccounts. De premiumoptie is misleidend, omdat ze beweren dat je onbeperkte toegang hebt tot andere gebruikers, maar in werkelijkheid is dit beperkt tot slechts 10 per dag, en meestal zelfs minder dan 5. Het opzeggen van je lidmaatschap is vrijwel onmogelijk. Ik moest mijn creditcard wijzigen om te voorkomen dat ze bleven innen, en nu heb ik te maken met een incassobureau.

Jan 16 feb 2022
Reageer
H

Walgelijke oplichterij

Dit is een walgelijke oplichterij. Mijn vader heeft tweemaal een e-mail gestuurd om zijn abonnement op te zeggen, en vervolgens heeft hij zijn automatische incasso stopgezet. Nu zijn ze juridische stappen tegen mijn vader begonnen en eisen ze bijna 200 van hem. Ze richten zich op kwetsbare mensen en zouden uit de handel moeten worden genomen. Ik zal een klacht indienen bij hun toezichthoudende instantie.

Hugo 1 feb 2022
Reageer
T

Laat je niet intimideren

Dit is een stel oplichters dat zelfs niet kan uitschrijven en ze sturen een e-mail waarin ze eisen dat ik geld stuur nadat ik mijn bankpas heb geannuleerd... een stel parasieten... vermijd ze koste wat het kost. Ze dreigen zelfs met hun incassobureau, maar we laten ons niet intimideren. Blijf uit de buurt van deze mensen!

Thomas 20 jan 2022
Reageer
J

review be2

Wanneer je een profiel aanmaakt op Be2 is het heel erg afhankelijk van wat je zoekt of je dit leuk vindt of niet.
Wanneer je op zoek bent maar iemand om mee te daten en een relatie te krijgen dan kan ik me heel goed voorstellen dat Be2 niet echt iets voor jou is, maar als je op zoek bent naar wat leuk en online vertier dan is het weer de perfecte site.
Het is er in ieder geval absoluut niet saai, dat is een ding dat zeker is.
En voor mij was het wel leuk, maar ik merkte ook al snel dat de nieuwigheid er bij zoiets al snel af is en dat je dan uiteindelijk toch beter op een wat serieuzere website kunt zitten, want daar heb je langer plezier van dan een website als deze.
Dus voor mij was het voor even leuk maar op lange termijn geen succes.

Jesper 21 aug 2019
H

Veel mannen die net uit een relatie of huwelijk komen zitten er niet perse op te wachten om weer een echte relatie aan te gaan.
Een online avontuurtje misschien wel maar veel meer ook niet.
Als je dan zoals hier online allerlei spannende dingen kunt vinden die veel fantasieën werkelijkheid laten worden, dan is dat een hele goede optie lijkt mij!
Veel gelukkiger kun je mij in ieder geval niet maken.

Hank 21 aug 2019
H

Be2 beoordeling

Be2 is de fantasie van iedere man die uitkomt.
De vrouwen die hier op zitten kunnen veel fantasieën werkelijkheid laten worden, danwel op het internet en niet in het echt maar dat ter zijde.
Liever op het internet als dat het helemaal niet gebeurt als je begrijpt wat ik bedoel.
Ik ben zelf iemand die in het echte leven niet snel op iemand af durf te stappen, laat staan dat ik een ondeugend avontuurtje met iemand durf aan te gaan.
Dus dichterbij dan zo’n ondeugend avontuur dan dat ik hier kom, zit er voor mij niet in.
Daarom ben ik hartstikke blij met de mogelijkheden die hier te vinden zijn voor mensen als ik.

Hank 21 aug 2019
Reageer
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van december 2023.

Over Be2

Be2 heeft veilig daten hoog in het vaandel staan. Je maakt eerst een profiel aan en logt in. Daarna kun je de profielen van anderen bekijken. Kom je iemand tegen met wie je nader kennis wilt maken? Dan stuur je hem of haar via de website en bericht. Het antwoord komt ook in je postbus op de website terecht. Je eigen privé gegevens houd je dus gewoon voor jezelf. Pas als jullie elkaar hebben leren kennen en er wordt afgesproken voor een ontmoeting is het tijd om telefoonnummers uit te wisselen. Voor volledig gebruik is een betaald membership nodig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Datingsites
  • https://www.be2.be
  • klantenservice@be2.be