Bandoo Underwear

Bandoo Underwear

4.5 reviewscore • 4 reviews
B

Goede service ik zoek alleen meer variatie

Al enkele jaren bestel ik bij jullie en dat zal ik ook blijven doen. De producten hebben een goede prijs en de kwaliteit is ook goed. Overigens is de service bij jullie ook zeer goed, klantenservice is goed bereikbaar en vragen worden ook snel beantwoord.

Ik vind het alleen wel fijn als er wat meer kleurencombinaties komen, wellicht kunnen jullie daar eens wat mee doen. Ik bedoel dan echt de fellere kleuren. of een zwarte boxer met fel oranje band of groen, dit zou zeker veel gekocht worden.

Ben 29 dec 2023
Reageer
L

Ruim assortiment hoge kwaliteit

Er is veel om uit te kiezen, ik heb er even de tijd voor genomen en ik heb toch wat meerdere items besteld, en draag het met plezier. Mooie prijzen netjes, hoge kwaliteit en comfortabel om te dragen.

Heb ook wat aan mn broer cadeau gedaan, praktisch cadeau en komt bij iedereen wel goed van pas lijkt me zo. Klantenservice is ook goed bereikbaar, snel antwoord op vragen en staan je netjes te woord.

Liam 14 dec 2023
Reageer
S

Goede service

Ik had een bestelling bij Bandoo geplaatst en het zou een dag later geleverd worden. Ik was zelf niet thuis, maar meestal gaat het dan naar de buren. Kwam thuis niks bezorgd en geen briefje, bij de buren gevraagd. Ook niets gehoord. Ik denk ik wacht het deze week af, maar weer niets, Contact gehad en pakketje was ineens kwijt. Ik heb contact gehad met de klantenservice en jullie zijn alles na gaan vragen en hebben alles netjes opgelost, alsnog werd het snel geleverd en ik kom snel terug om weer wat te bestellen hier.

Sebastiaan 14 dec 2023
Reageer
D

Top levering

Underwear bij Bandoo besteld 2 dagen geleden, wat een ruim assortiment.
Goede prijzen
Snelle levering
Goede klantenservice
Ik ben kortom gewoon tevreden de kwaliteit is hoog en dan betaal je nog niet te veel. Ik raad iedereen dan ook aan zeker hier wat te bestellen. Ik heb het van een vriend gehoord die ook al zo tevreden is en dat deel ik graag zodat iedereen weet hoe goed underwaer hier is.

Daan 13 dec 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Bandoo Underwear

Er zijn 4 reviews geschreven over Bandoo Underwear op Reviews.nl. Met een 4.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Webshops
  • https://bandoo.nl
  • info@bandoo.nl