Bambulah

Bambulah

4.5 reviewscore • 11 reviews
N

Heel, heel, heel tevreden

Ik wil mijn oprechte waardering uitspreken voor de katoenen klamboe die ik heb gekocht. Het is werkelijk fantastisch, en ik slaap er heerlijk onder. De kwaliteit en het comfort overtreffen mijn verwachtingen. Ik ben ook tevreden over het contact met de klantenservice tijdens het terugsturen van een tweede klamboe. Ondanks dat mijn zoon besloot dat hij er niet onder wilde slapen, verliep de afhandeling prettig. De klantenservicemedewerkers waren vriendelijk, begripvol en zeer behulpzaam. Het is fijn om te weten dat er een betrokken klantenserviceteam is dat echt geeft om de tevredenheid van hun klanten. Al met al ben ik erg blij met zowel het product als de klantenservice-ervaring die ik heb gehad, en ik beveel dit bedrijf aan anderen aan.

Nicole 27 jul 2023
Bambulah

Beste klant,
Wat een mooie feedback. Bedankt hiervoor.

Wat geweldig dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en het comfort van onze katoenen klamboe. We zijn blij dat het je verwachtingen heeft overtroffen en dat je er heerlijk onder slaapt. Het is altijd ons doel om producten van hoge kwaliteit te leveren die niet alleen functioneel, maar ook stijlvol zijn.

We vinden het ook fijn dat je het contact met onze klantenservice als positief hebt ervaren. Bij ons staat een vriendelijke en behulpzame houding voorop, en we willen altijd een stapje extra zetten voor onze klanten. Goed om te horen dat dit terug te zien is in jouw ervaring met de afhandeling van de retour.

Bij Bambulah streven we ernaar om zowel onze producten als onze service continu te verbeteren. Jouw feedback is voor ons daarom erg waardevol. Het doet ons goed te weten dat je blij bent met zowel het product als de service en dat je ons aanbeveelt. Dat is het grootste compliment dat we kunnen krijgen!

We verwelkomen je in de toekomst graag opnieuw.
Hartelijke groet,

Maayk, TEAM BAMBULAH

Bambulah 13 apr 2024
S

Een prachtige klamboe

Wij hebben de Garin XXL klamboe genomen en zijn erg onder de indruk van dit model. Het is prachtig afgewerkt en voegt een decoratief element toe aan onze slaapkamer. De levering verliep snel en zonder enige problemen, zelfs naar Lügde in Duitsland. Wij zijn compleet tevreden en geven 5 sterren aan deze plek.

Saskia 17 sep 2023
Bambulah

Beste klant,
Wat een mooie feedback. Bedankt hiervoor.

Wat geweldig om te horen dat de Garin XXL klamboe zo goed in de smaak valt en een decoratieve draai aan jullie slaapkamer heeft gegeven. We zijn blij dat de afwerking opvalt en gewaardeerd wordt - het is immers het resultaat van toegewijde ambacht en oog voor detail.

Ook goed om te horen dat de levering vlot en probleemloos verliep, zelfs helemaal tot in Lügde in Duitsland. Ons team doet altijd zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat jouw ervaring van bestelling tot levering zo soepel mogelijk verloopt.

Jullie complete tevredenheid en de 5-sterrenwaardering maken ons ontzettend trots. Bij Bambulah streven we er altijd naar om niet alleen praktische, maar ook stijlvolle oplossingen te bieden die meer zijn dan alleen maar een klamboe.

We verwelkomen je in de toekomst graag opnieuw.
Hartelijke groet,

Maayk, TEAM BAMBULAH

Bambulah 13 apr 2024
F

Stijlvolle en hoogwaardige klamboe

Deze klamboe is zeer stijlvol en verandert volledig de uitstraling van de kamer. Eerder hadden we een ronde klamboe, maar die hield de muggen niet buiten. Tot nu toe hebben we met deze klamboe geen enkele mug meer bij ons bed gezien. Ook is deze klamboe niet vervelend, ruikt niet en blijft niet overal achter haken. Super!

Fabianne 9 sep 2023
Bambulah

Beste klant,
Dank je wel voor je mooie beoordeling.

We zijn blij te horen dat de stijl en kwaliteit van onze klamboe in de smaak vallen en dat deze naadloos aansluit bij de sfeer van je slaapkamer.

Het feit dat je geen last meer hebt van muggen, bevestigt dat we ons doel bereiken: het combineren van functionaliteit met een iconische stijl. Dat de klamboe daarnaast ook niet vervelend ruikt of blijft haken, is een fijne bonus.

Onze toewijding aan kwaliteit en detail, zoals je zelf hebt ervaren, is iets waar we bij Bambulah trots op zijn. We streven naar perfectie, van de gebruikte materialen tot aan de afwerking en de manier waarop onze producten worden vervaardigd.

We verwelkomen je in de toekomst graag opnieuw.
Hartelijke groeten,

Maayk, TEAM BAMBULAH

Bambulah 13 apr 2024
I

Hoogwaardig en mooi

Over het algemeen zijn we erg tevreden met deze klamboe. Er glipt soms nog steeds een mug binnen, maar dat lijkt onvermijdelijk. Na slechts één dag vertoonde de stof een scheur, waarschijnlijk een productiefout. De klantenservice heeft dit echter snel opgelost door ons een nieuw exemplaar toe te sturen.

Ina 7 sep 2023
Bambulah

Beste klant,
Bedankt voor je feedback.

Wat fijn om te horen dat je over het algemeen erg tevreden bent met onze klamboe. Het is altijd ons doel om een stukje tropische sfeer met een Nederlands design in slaapkamers te brengen.

We betreuren het echter dat er een scheur in de stof was, wat inderdaad wijst op een zeldzame productiefout. Onze excuses voor het ongemak. Gelukkig kon ons klantenserviceteam snel handelen om het probleem op te lossen door een nieuw exemplaar toe te sturen. We streven ernaar om elke ervaring met Bambulah perfect te maken.

Over muggen gesproken, het is soms een uitdaging om ze volledig buiten te houden, maar we zijn blij dat onze klamboe toch een effectieve barrière vormt.

Groetjes,

Maayk, TEAM BAMBULAH

Bambulah 13 apr 2024
L

Degelijke klamboe

Ik heb gekozen voor de katoenen klamboe en ben zeer tevreden met mijn keuze. De Kasna klamboe valt ruim om het bed en biedt veel comfort. Het enige minpuntje is dat de bevestigingstouwtjes van nylon zijn, wat afbreuk doet aan de uitstraling van de klamboe. Verder werkt hij gewoon goed.

Lucas 22 aug 2023
Bambulah

Hallo,
Bedankt voor je waardevolle feedback en dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen.

Wat geweldig om te horen dat je tevreden bent met de Kasna katoenen klamboe en dat deze veel comfort biedt. Wij zijn blij dat hij mooi om je bed valt en zijn functie goed vervult.

We vinden het jammer dat de nylon bevestigingstouwtjes niet helemaal naar wens zijn. We streven naar perfectie in elk detail, en jouw opmerking is een belangrijke herinnering aan de waarde die onze klanten hechten aan de algehele uitstraling van onze klamboes. Bij Bambulah zijn we continu bezig met het verbeteren van onze producten en waarderen we de feedback die ons hierbij helpt. Al onze nieuwe katoenen klamboes hebben daarom voortaan een accessoire zakje met daarin katoenen ophangtouwtjes ipv nylon.

We hopen dat de klamboe je nog vele rustige nachten zal bezorgen, vrij van zoemende indringers.

We hopen je in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen bij Bambulah.
Warme groeten,

Maayk, TEAM BAMBULAH

Bambulah 13 apr 2024
G

Lusjes zijn niet stevig genoeg en komen los

Het product ziet er goed uit, maar de lusjes waarmee de ringen zijn bevestigd om de klamboe op te hangen, zitten niet stevig genoeg vast aan de rand. In de eerste week zijn er al 2 van de 6 lusjes losgekomen. Het zou beter zijn als de lussen langer waren, zodat ze over een grotere afstand konden worden vastgezet aan de bovenste rand.

Geert-Jan 2 aug 2023
Bambulah

Beste klant,
Bedankt dat je ons beoordeeld hebt.

Het is super om te horen dat het product er goed uitziet en naar wens is. Kwaliteit en stijl zijn namelijk wat we graag leveren.

Toch spijt het ons te vernemen dat de lusjes niet helemaal voldoen aan de verwachtingen. We streven altijd naar perfectie en jouw opmerking helpt ons om dit onderdeel nog eens onder de loep te nemen. Onze ambachtslieden op Bali werken met veel zorg en aandacht aan elk detail, en we waarderen het enorm als klanten ons helpen om onze hoge standaarden te handhaven.

We vinden het belangrijk dat je tevreden bent met je aankoop en hopen dat je ondanks dit puntje van kritiek toch veel mooie momenten beleeft met je Bambulah klamboe. Mocht je verder nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen via info@bambulah.com.

Groetjes,

Maayk, TEAM BAMBULAH

Bambulah 13 apr 2024
F

Een koninklijke klamboe-ervaring

De klamboe hangt prachtig en verspreidt zacht licht. Hij is gemakkelijk op te hangen en geeft onze slaapkamer een koninklijk tintje. Het feit dat deze klamboe gemaakt is van organisch katoen is een enorme plus, veel beter dan de plastic klamboe die ik eerder had. Na het ophangen heb ik hem met een stoomstrijkijzer gestreken om hem nog mooier te laten hangen.

Fleur 1 aug 2023
Bambulah

Beste klant,
Bedankt voor je mooie review.

Wat fantastisch om te horen dat de klamboe een zachte gloed in jouw slaapkamer brengt en dat de installatie een fluitje van een cent was. Jouw complimenten over het organische katoen en de voorkeur boven een plastic net doen ons echt goed. Bij Bambulah zijn we namelijk trots op onze keuze voor duurzame materialen en ambachtelijke productie.

Het idee om de klamboe met een stoomstrijkijzer te behandelen voor een nog mooiere val, is een geweldige tip die we zeker met andere klanten zullen delen. Jouw slaapkamer omtoveren tot een plek met een koninklijk tintje, dat is precies wat we voor ogen hebben met onze ontwerpen.

We verwelkomen je in de toekomst graag opnieuw.
Hartelijke groeten,

Maayk, TEAM BAMBULAH

Bambulah 13 apr 2024
D

Prachtige service, mooi product

Ik heb een klamboe besteld, die uiteindelijk niet in onze slaapkamer paste en te benauwend was vanwege de dichte structuur. Maayk regelde snel een ruil voor een ander model. Binnen enkele dagen had ik het nieuwe model in huis, en we zijn er zeer tevreden mee. Het ronde model past niet optimaal rond het bed, maar gezien onze situatie onder het dak, is dit de enige optie. Het enige minpuntje is dat er nog steeds muggen door de deuropeningen kunnen glippen. Ondanks dat is het zeker een aanrader en bedankt voor de snelle service!

Debbie 29 jul 2023
Bambulah

Beste klant,
Dank je wel voor je mooie beoordeling.

Het is fantastisch om te horen dat je tevreden bent met onze service en het nieuwe model klamboe dat je hebt ontvangen. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat onze klanten zich altijd ondersteund voelen, vooral als een product niet helemaal past zoals verwacht.

We vinden het jammer dat de oorspronkelijke klamboe niet voldeed aan je verwachtingen door de pasvorm en de dichte structuur. Onze klamboes zijn ontworpen met oog voor detail en comfort, en we nemen je feedback serieus. Hoewel we geen one-size-fits-all oplossing hebben vanwege de unieke vormen en maten van slaapkamers, streven we ernaar om een verscheidenheid aan stijlen aan te bieden die passen bij verschillende ruimtes.

We zijn blij dat je nu een klamboe hebt die beter bij je situatie past, zelfs onder het schuine dak. Het idee van ons product is niet alleen praktisch om muggen op afstand te houden, maar ook om een stijlvolle aanvulling te zijn voor de slaapkamer. Desondanks is het natuurlijk minder prettig dat muggen nog steeds een weg naar binnen vinden via de deuropening. Onze klamboes zijn ontworpen om de meeste muggen af te weren, maar we begrijpen dat geen enkele oplossing perfect is. We waarderen je aanbeveling enorm en zullen blijven zoeken naar manieren om onze producten en ervaringen te verbeteren.

We verwelkomen je in de toekomst graag opnieuw.
Hartelijke groeten,

Maayk, TEAM BAMBULAH

Bambulah 13 apr 2024
L

Makkelijk mee te nemen op reis

Ik had een klamboe nodig en kwam via Google bij Bambulah terecht. De website heeft een fijne uitstraling en het product voldeed aan al mijn eisen. Het werd snel geleverd en is gemakkelijk op te vouwen en mee te nemen op reis. Het enige minpuntje is de prijs, maar verder ben ik erg tevreden en zou ik zeker vaker bestellen.

Loes 19 jul 2023
Bambulah

Beste klant,
Bedankt voor dit bericht.

Wat fijn om te lezen dat onze website je aanspreekt en dat onze klamboe aan al je wensen voldoet. We zijn blij dat je tevreden bent over de snelle levering en het gemak waarmee je onze klamboe kunt opvouwen en meenemen op reis.

We begrijpen dat de prijs van onze producten een belangrijk aspect is. Bij Bambulah streven we ernaar om handgemaakte kwaliteitsproducten aan te bieden tegen een eerlijke prijs, waarbij we aandacht hebben voor zowel ambachtelijke productie als duurzaamheid. Dit alles zonder tussenpersonen, waardoor we de kosten zo laag mogelijk houden en toch een premium product kunnen leveren.

Het doet ons goed te horen dat je, ondanks de overweging omtrent de prijs, erg tevreden bent en overweegt om in de toekomst opnieuw een bestelling te plaatsen. We hopen je dan weer te mogen verwelkomen!

Groetjes,

Maayk, TEAM BAMBULAH

Bambulah 13 apr 2024
S

Heel erg mooi in een grotere slaapkamer

Fijne hulp gehad met het kiezen van de juiste maat. Gekozen voor katoen, is een hele mooie beleving om daaronder te slapen, voelt als een cocon. Eenmaal open is het heel erg mooi, vooral als de slaapkamer niet te klein is. De klamboe voldoet aan alle eisen en kan zelfs worden opgevouwen en meegenomen op reis. Wat betreft de prijs, daarover ben ik niet helemaal overtuigd, maar over het algemeen ben ik erg tevreden en zou ik zeker vaker bestellen.

Sophia 14 jul 2023
Bambulah

Beste klant,
Bedankt voor de mooie beoordeling.

Het is fantastisch om te lezen dat de klamboe zo goed bevalt in een grotere slaapkamer en dat het slapen eronder als een cocon voelt. Onze katoenen klamboes zijn inderdaad met zorg en aandacht vervaardigd om een unieke sfeer te creëren in elke ruimte.

Het doet ons goed dat onze klantenservice je naar tevredenheid heeft geholpen bij het kiezen van de juiste maat. Het is ons doel om niet alleen een product van hoge kwaliteit te leveren, maar ook een service die aan jouw verwachtingen voldoet.

We begrijpen dat de prijs een overweging is en we zijn blij dat, ondanks deze twijfel, je algemene indruk positief is. Bij Bambulah streven we ernaar om de beste kwaliteit te leveren voor een eerlijke prijs, door rechtstreekse verkoop zonder tussenpersonen.

Het feit dat onze klamboes opvouwbaar en reisvriendelijk zijn, is iets waar we trots op zijn en we zijn blij dat dit wordt gewaardeerd.

We wensen je nog een fijne dag.

Hartelijke groet,

Maayk, TEAM BAMBULAH

Bambulah 13 apr 2024
M

Ideaal tegen muggen

Op warme dagen slaap ik met mijn slaapkamerraam open en vanwege de muggen heb ik een klamboe besteld bij Bambulah. Ik heb gekozen voor "De Intan" klamboe. Dit is de goedkoopste klamboe voor een tweepersoonsbed.
Toen ik de klamboe de volgende dag in huis kreeg was ik zeer verrast over de kwaliteit. Ik had geen hoge verwachtingen voor dat geld maar de klamboe is van zeer hoge kwaliteit. Dat zie en voel je direct.
Ik had de klamboe direct boven mijn bed gehangen en het ziet er ook nog eens schitterend uit! Naast het feit dat ik nu beschermd ben tegen muggen, is het esthetisch ook erg fraai. Ik krijg helemaal een tropische vibe in mijn slaapkamer hihi. Maar het beschermt mij ook goed tegen muggen. Geen gezoem meer boven mijn hoofd en niet geheel onbelangrijk, geen muggenbulten de volgende ochtend.

Milou 30 mei 2021
Bambulah

Dag klant,
Bedankt voor je mooie review.

Wat geweldig om te horen dat 'De Intan' klamboe je zo positief heeft verrast, zowel in kwaliteit als in prijs. Het is voor ons een bevestiging dat onze keuze voor hoogwaardige materialen en vakmanschap op Bali zijn vruchten afwerpt.

Het doet ons echt plezier dat de klamboe niet alleen functioneel is, maar ook nog eens prachtig staat in je slaapkamer. Die tropische vibe, daar gaan we voor! En natuurlijk, het allerbelangrijkste: een muggenvrije nachtrust.

Bij Bambulah streven we ernaar om zowel praktische als stijlvolle oplossingen te bieden, en het lijkt erop dat we die balans met 'De Intan' goed hebben geraakt. Jouw feedback geeft ons extra motivatie om door te gaan met het ontwikkelen van producten die niet alleen voldoen aan de functionele eisen, maar ook een verrijking zijn voor het interieur.

Wij wensen je nog een prettige dag.

Vriendelijke groet,

Maayk, TEAM BAMBULAH

Bambulah 13 apr 2024
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Bambulah

Bij Bambulah worden luxe en duurzame klamboes gemaakt in het eigen Atelier. Het team van Bambulah heeft de eeuwenoude klamboe opnieuw 'ontworpen' met behulp van de nieuwste technieken en materialen. Het assortiment bevat 40 verschillende modellen die stuk voor stuk zorgvuldig zijn ontworpen, wat de klamboes van Bambulah uniek maakt. Door deze aanpak heeft Bambulah de meest uitgebreide collectie luxe klamboes ontwikkeld voor zowel binnen als buiten. De klamboes van Bambulah combineren ultieme bescherming met een iconische stijl, waardoor ze een absolute eyecatcher zijn in elke slaapkamer. Het team van Bambulah zorgt ervoor dat ze alleen de beste producten selecteren, die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Webshops
  • https://www.bambulah.com
  • info@bambulah.com