Badoo

Badoo

2.25/5.00 • 14 reviews
S

Badoo

Tot 2jr terug was het nog leuk, de mensen waren leuk en zelfs badoo zelf was leuk. Ze gaven aan veel vrouwen levenslange premium abonnementen weg. Maar opeens sinds vorige week kom ik daar niet meer op. Badoo zegt zelf daar niets aan te kunnen doen en dat ik maar een nieuw profiel moet aanmaken. Op de vraag of ik dan mijn premium abonnement kwijt bent kwam het rare antwoord dat ze promoties maar 1x mogen weggeven. Wat een dom gelul zeg, het is toch niet mijn fout dat het niet meer werkt. Beetje kansloos hoor badoo bah

Sb 6 nov 2022
Reageer
a

Slechte klantenondersteuning

Ik wou dat 0-sterren mogelijk waren. Slechte ervaring, met enkele nepprofielen daar (het is oké) en echt slechte klantenondersteuning. Ik betaalde voor een levenslange Premium-toegang, maar na een tijdje werd ik geblokkeerd door Badoo. Voor zover ik weet heb ik niets verkeerd gedaan! Ik heb hierover meerdere keren contact opgenomen met support, maar ze blijven maar zeggen dat ze regels overtreden of iets dergelijks. Toen ik vroeg: wat heb ik verkeerd gedaan? Alsjeblieft, zodat ik kan verbeteren? Geen antwoord. Geld weg. Heel gemakkelijk voor hen om geld te krijgen van goede mensen. Ik ben hier echt gek van.

andrex 22 jul 2021
Reageer
D

Nep accout

6 juni contact gehad met een man een zeker marcel uit oss. Ik zag opeens een foto van een marcel uit tiel was de zelfde foto als uit oss. Dus was alles nep. Dus let hier op . Ik ben na al die jaren dat ik er op ben veel lol gehad maar is nu behoorlijk. Slecht geworden en ook veel die vrijgezel zijn wat dus niet is. Of ze hebben een probleem zo als bindingsangst of ze liegen alles bij elkaar. Jammer dit

Diana 8 jul 2021
Reageer
A

Leuke dating app

Fijn dat badoo gratis is want ben echt niet van plan om voor dating site te betalen is heel zonder van geld vindt ik vooral als het niks mocht worden via badoo dan ben je wel je geld kwijt dus

Badoo is een top app en hopen dat het voor altijd gratis blijft

Alleen je moet voor paar dingen betalen je kunt eerst de mensen zien die je leuk vinden naar paar dagen niet is wel jammer

Maar veder een leuke dating app zal het aanraden vooral dat je badoo ook gratis kunt gebruiken

Angelina 9 mei 2021
Reageer
J

Goedkope datingsites Badoo

Badoo is één van de weinige datingsites waarbij je er ook voor kunt kiezen om geen betaald abonnement te nemen en toch gebruik kunt maken van deze website.
En dat is ook de reden waarom ik mij hier heb aangemeld, want ik vertik het om te gaan betalen voor een datingsite dat gaat mij te v er.
Wel jammer dat er verder niet zo heel veel te doen is op deze site, ik vind hem redelijk saai.
Maar voor meer spannende dingen zal je wel weer moeten betalen, maar ja het is in ieder geval gratis en dat is iets goeds.

Jeroen 16 jul 2020
Reageer
L

Badoo account verwijderen

Ik vind dit echt waanzinnig. De datingsite is top hoor, gratis en alles maar waarom denk je dat er miljoenen leden zijn? Ja, ze wervel leden wereldwijd, prima. Maar dat is zeker niet de echte reden! Ik probeerde dus mijn profiel te verwijderen, moest ik plots mijn wachtwoord invullen terwijl ik dus gewoon was ingelogd (anders kan je geen profiel verwijderen). Ik weet 100% zeker dat ik mijn wachtwoord weet dus heb die ingevoerd, POING wachtwoord incorrect, dus nog 2 keer geprobeerd: zelfde verhaal.
Dit is geen fout in het systeem, het is ook niet mijn fout want het wachtwoord is 100% goed. Dit is wat Badoo doet, je kan bijna je account niet verwijderen. Wat je moet doen is een nieuw wachtwoord aanvragen via een link, dan nogmaals je profiel proberen te verwijderen en dan werkt het ineens wel en kan je je profiel EINDELIJK verwijderen. Niemand doet dit en denk dat bijna niemand weet dat het zo werkt. Zo komt Badoo dus aan veel INACTIEVE leden waar je niks aan hebt als lid!

Leonardo 30 mei 2020
Reageer
F

Al het online dating draait om geld

Heel veel nep leden die je proberen over te halen naar andere datingdiensten over te stappen. Als ze dat niet proberen dan proberen ze je in ieder geval over te halen naar whatsapp te gaan waar ze heel leuk met je chatten voor 2 dagen lang en daarna willen afspreken maar eerst moet er geld betaald worden. Waarom? Verschillende verhalen, iemand is ziek. Of de vrouw beheert een mijn die failiet gaat, ja je verzint het niet. Ik snap dat er best wat goedgelovige mensen zijn die hierin trappen en dus zo duizenden euro's overmaken naar waarschijnlijk een man of zelfs meerdere mannen. In nederland zelf zitten deze mannen niet, die komen meer uit het oostblok en dergelijke, zijn zelfs hele circuits zag ik laatst op de televisie. Gewoon hele huizen vol met rakkers die op nederlandse sites mannen geld afhandig proberen te maken. Dat online dating uberhaupt nog bestaat is voor mij een raadsel, serieus waar. Als dat nog niet genoeg is, heb je nu ook nog iets nieuws dat vrouwen voor de webcam dingen willen laten zien voor geld, ja, ja geld... ALLES DRAAIT OM GELD MENSEN, WELKOM OP AARDE!
Ik schrijf deze review overigens over Badoo omdat het hier het ergste is van allemaal, waarom? Het is gratis. Fakers kunnen gewoon gratis een account aanmaken en ze kunnen hun lol niet op. Op een echt Nederlandse datingdienst zouden ze moeten betalen met iDeal, dat kunnen ze niet en daar is het dus een stuk minder.

Frank weet beter 18 mei 2020
Reageer
S

Badoo veel verificaties werkt niet

Ik vind het waanzinnig om te zien hoeveel nep en fake leden er aanwezig zijn op Badoo. Ik snap dat je er gratis gebruik van kan maken maar kom op zeg. Je moet foto verificatie doen, telefoon verificatie, facebook verificatie en ALSNOG wordt ik dagelijks aangesproken door buitenlandse dames die geld van mij willen stelen. Hoe is dat in hemelsnaam mogelijk? Hoeven vrouwen geen verificaties te doen of hoe zit dat? Om moedeloos van te worden!

Stef 12 apr 2020
Reageer
J

06 oplichters

Ca 3 weken geleden leerde ik op de site Badoo een dame kennen.

Op enig moment vroeg deze dame naar mijn telefoonnummer. Ik heb haar toen mijn 06 nummer gegeven en heb ik ook haar 06 nummer gevraagd. Zij heeft mij haar 06 nummer echter niet gegeven. Daarom heb ik toen het contact met deze dame beeindigd.

Ik heb aan geen enkele andere dame op jullie site mijn 06 nummer gegeven. Zij was de enige dame aan wie ik mijn 06 nummer had gegeven.

Afgelopen maandag 06-04 ontving ik een fake bericht van de belastingdienst naar mijn 06-nummer. Daarin werd gesteld dat ik achterstallige belastingschulden heb en werd ik gesommeerd om binnen 24 uur EUR 750 te betalen anders zou er conservator beslag worden gelegd.

Maar ik kon direct aan de URL in mijn browser zien dat het geen originele mail van de belastingdienst was. Ik heb trouwens geen belastingschulden.

Nu ik mijn 06-nummer alléén aan deze dame had gegeven, vermoed ik bijna zeker dat zij achter deze fake mail zat met als doel om te proberen mij af te persen.

Ik ben voornemens om deze dame te berichten dat zij met de verkeerde persoon deze shit probeert uit te halen en ook vertellen dat ik haar levend vil als ik haar ooit mocht tegenkomen. Voorts dat ik ook de politie zal inschakelen.

Jimmy 10 apr 2020
Reageer
T

Je mag nooit je privé gegevens zomaar afgeven aan leden op datingsites. Dat heb ik ook wel geleerd op de harde manier. Zodra ze je privé gegevens (06 of e-mail) hebben gaan ze je bestoken met berichtjes, wat natuurlijk leuk is! Helaas eindigt het altijd met de vraag of je geld wil overmaken naar een buitenlandse rekening. Wanneer je dit 1 kee doet moet je het nog een keer betalen.

Of ze gebruiken je 06 nummer inderdaad voor verificaties van allerlei schimmige dingen. Dus nooit je privé gegevens delen! Alleen als je het echt vertrouwd en zo lang mogelijk op de datingwebsite zelf blijven. Daar ben je in ieder geval nog een beetje beschermd.

Tommie Veen 17 okt 2021
C

Tim Lucas uit beverwijk met badoo en hotornot acc

Deze meneer heeft meerdere accounts is een heel gevaarlijk man.
Hij is heel charmant met praten ben der ook in getrapt.had met hem afgesproken op een centraal punt daar was hij niet.hij vroeg of ik naar ze huis kon komen nadat ik belde waar hij bleef der was iets met zijn hond.dacht oke prima.daar aangekomen deed er al een heel ander persoon open dan op de foto stonk naar alcohol .eenmaal boven vroeg hij me te drinken kreeg cola ..dronk ik op..vond het een beetje raar smaken maar dronk het op.vanaf toen weet ik niks meer.werd wakker naakt op de bank.was helemaal in paniek wist niet wat er was gebeurd.kwam tot ontdekking dat er ook geld weg was.deze man is vies hij maakt nog meer slachtoffers .heb hem nog erop aangesproken hij gaf het nog toe ook
Heb dinsdag een afspraak voor aangifte en neem aan dat deze viezerik wordt verwijderd van badoo en hotornot.

Cristel 21 okt 2019
Reageer
D

Goede site met klein nadeel

Ik vind het heerlijk om af en toe even een beetje op een site als badoo te zitten en lekker los met mannen te kunnen praten.
Doordat ik dit niet met grote regelmaat doe heb ik er geen behoefte aan om voor een grote dure site te kiezen en dus ben ik op badoo uitgekomen.
Deze is in principe perfect voor mij omdat deze toch gratis is en het dus niet erg is als ik er een tijdje niet op zit.
Wat ik wel een klein nadeel aan badoo vind is, omdat de website gratis is, werkelijk iedereen hier op komt en er ook best wel enge gluiperds tussen zitten.
Ik ben daar altijd heel kortaf tegen en dan is het meestal ook wel gelijk over, maar dat is wel een beetje wat je hier voor lief moet nemen bij een verder keurige website.

Danielle 22 jul 2019
Reageer
J

Gratis maar meer ook niet

Badoo heeft 1 groot voordeel aan de website en dat is dat het gratis is.
Maar met dit voordeel heb je ook gelijk alles gezegd want meer dan dit stelt het ook niet voor.
Zonder het gratis deel zouden er waarschijnlijk nog amper leden op zitten want het is helemaal geen mooie of goede website om op te daten.
De enige reden dat ik hier ook op zit is dat het gratis is en daarnaast zit ik nog op een ‘goede’ betaalde datingsite en deze heb ik dan gewoon voor erbij.
Dus het is op zich leuk om er als extraatje bij te doen maar om alleen op deze site te zitten zou denk ik niet zo veel effect hebben.
Het moet het hier ook echt van het gratis gebeuren hebben, dat hoor ik eigenlijk van iedereen en dat zegt wel wat over de dite als je het mij vraagt.

Jan 6 jun 2019
Reageer
D

Als je echt zo ontevreden over badoo bent Als je zegt dat je bent dan snap ik niet wat je nog op die website doet.
Ook al is iets helemaal gratis en voor niets, als ik het zo slecht zou vinden als jij doet voorkomen, dan dacht ik nog met geen haar op mijn hoofd er aan om daar een profiel aan te maken.
Dus of je overdrijft heel erg en je doet hier even je klaag zang wat ik ergens ook wel kan begrijpen of anders ben je in mijn ogen niet handig bezig dat je hier als ontevreden klant jog steeds zit terwijl je nergens aan vast zit.

Danielle 22 jul 2019
F

Pas op voor mensen die over KIK beginnen

Ondanks dat deze datingsite gratis is ben ik allerminst tevreden. Er zitten heel veel neppers en fakers op om je over te halen naar andere diensten te gaan, het liefste KIK, mensen NIET DOEN! Dit is een anonieme app en het enige waarvoor ze dit doen is om je geld afhandig te maken, want op zulke ANONIEME apps kunnen ze doen en laten wat ze willen. Blijf altijd in de dating omgeving en laat je dus niet te snel lokken naar een andere website of app. Dit heeft mij vrij veel geld gekost en de politie zei: tja, het gaat via KIK, we kunnen niets doen. Ongelofelijk.

Ferdi 24 mei 2019
Reageer
V

Ik heb te horen gekregen dat een account mijn fotos gebruikt op jullie app en ik zou graag willen dat jullie dit account kunnen verwijderen.

De screenshots dat ik door heb gekregen van iemand die de app zelf gebruikt zal ik in de bijlage sturen.

De informatie dat ik zag op het profiel is heel accuraat en komt overeen met mijn echte profiel op Badoo. Ze hebben al mijn fotos van deze app ook overgenomen.

Ik hoop dat jullie dit serieus zullen nemen en het fake account verwijderen. Als je meer informatie nodig hebt kun je me altijd terug mailen.

Contacteer me alstublieft over hoe en wat jullie zouden of gaan doen aan dit probleem.

Vincent Bekelaar 11 jul 2019
L

Hallo allemaal. Ik zag opmerkingen van mensen die het hadden over de app Kik. Dit is inderdaad geen goede app, zeker niet als je iemand niet kent om daar verder te chatten. Deze app is geheel anoniem en ze kunnen hierdoor alles doen wat ze willen zonder gevolgen. Kik is dan ook echt bedoeld om mensen daarheen te lokken om ze daar te bedonderen, ook logisch want er zijn geen gevolgen als het mis gaat.

Lapo 17 aug 2019
E

Het is 90% fake.Zijn mannen met relatie og mannen zeggen dat ze vrouwen zijn heb hem verwijderd en stelen je foto

Emily 12 apr 2021
M

Dit is dus 100% waar he! Niet alleen op Badoo maar op werkelijk iedere datingsite heb je het gedonder dat met name mannen meteen hun KIK geven. Ik wist niet eens wat het was maar het blijkt dus een anonieme chatservice op je telefoon zoals WhatsApp. Geef dan gewoon je telefoonnummer of e-mail. Al vind ik dat alsnog te gek voor woorden als er gewoon een chat beschikbaar is op de site zelf. Het feit dat het een ANONIEME chatservice betreft zegt al genoeg, dan is het niet zuiver wat ze willen!

Marion 7 nov 2021
W

No cure no pay

1 van de betere datingsites van dit moment, waarom? Het is GRATIS, wat wil je nog meer? No cure no pay. Daarnaast heb je miljoenen keuze. Klein nadeeltje, althans dat heb ik ondervonden na een tijdje op Badoo actief te zijn, is het feit dat er wel veel nep leden op aanwezig zijn. Krijg wel het idee dat Badoo er alles aan doet om deze leden te weren want de profielen zijn ook zo weer gevlogen.

Wes 16 mei 2019
Reageer
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van december 2022.

Over Badoo
  • Nog niet geverifieerd