Backpackspullen.nl

Backpackspullen.nl

4.2 reviewscore • 10 reviews
S

Alleen maar versterkte positieve verwachtingen

Het voelde eerst als een gok om online te winkelen bij een winkel die ik nog niet kende. Echter, de mogelijkheid om pas na ontvangst te betalen gaf me het nodige vertrouwen. Mijn positieve verwachtingen werden alleen maar versterkt toen ik zag dat de rugzak die ik had gekozen de volgende dag al bij mij thuis was. De kwaliteit overtrof zelfs mijn verwachtingen, zeker gezien de redelijke prijs. Mijn eerste ervaring hier was zonder twijfel positief, en ik overweeg sterk om in de toekomst opnieuw bij deze winkel te shoppen.

Sophie 13 okt 2023
Reageer
J

Veel te duur maar wel goede service

Tijdens het vergelijken van prijzen ontdekte ik dat veel andere winkels een lagere prijs boden voor hetzelfde product. Specifiek was mijn aankoop 15 euro boven de gangbare marktprijs. Hoewel ik dit prijsverschil aanzienlijk vond, moet ik toegeven dat de klantenservice snel reageerde. Toen een prijsverlaging niet mogelijk bleek, werd er meteen een retourlabel aangeboden, wat ik waardeerde.

Jeroen 7 jul 2023
Reageer
E

Efficient zelfs bij late bestellingen

Ik ben werkelijk verbaasd over de efficiëntie van deze winkel. Ik had laat in de avond besteld en de volgende dag werd mijn bestelling al geleverd. Bovendien was ik op zoek naar de Bite relief lotion-roller-14ml-after bite, die moeilijk verkrijgbaar is. Deze winkel had het echter op voorraad. Het is een product dat ongeëvenaard is in het verlichten van jeuk veroorzaakt door insectenbeten, en de compactheid maakt het ideaal voor onderweg.

Emma 30 mei 2023
Reageer
T

Verkeerde maat snel vervangen

Mijn ervaring met de webshop was uiterst positief. Ondanks mijn bestelling om 9 uur werd het product de volgende dag geleverd. Toen ik later ontdekte dat de maat niet klopte, werd er zonder enige moeite een vervanging gestuurd die de volgende dag al arriveerde. Hun klantgerichtheid en efficiëntie zijn werkelijk bewonderenswaardig en een voorbeeld voor anderen.

Thomas 5 apr 2023
Reageer
D

Heel snel alles opgelost

Mijn producten kwamen zeer snel aan. Er was echter een klein probleempje omdat ik een fout had gemaakt bij het bestellen. Met een simpel telefoontje werd dit direct rechtgezet. Toen de producten aankwamen, merkte ik dat er één ontbrak. Ze stuurden niet alleen een verontschuldiging per mail, maar zorgden er ook voor dat het missende product de volgende dag werd geleverd.

Daan 12 jul 2022
Reageer
J

Waar blijft mijn pakket

Het wachten op mijn pakket heeft nu al enkele dagen in beslag genomen, wat niet helemaal in lijn is met wat ik gewend ben. Op basis van de volggegevens lijkt er een vertraging te zijn opgetreden bij Post NL, wat de oorzaak kan zijn van deze vertraging. Wat het nog opmerkelijker maakt, is dat andere pakketten die ik via Post NL heb besteld, wel op tijd zijn aangekomen. Dit roept vragen op over de consistentie van hun dienstverlening. Ondanks deze kleine tegenslag, blijf ik positief gestemd. Ik heb vertrouwen dat mijn bestelling binnenkort mijn kant op komt en dat dit slechts een kleine hapering is in het proces.

Julia 2 sep 2021
Reageer
B

Extra set gekregen zonder vragen

Na het plaatsen van een omvangrijke bestelling ontdekte ik tot mijn schrik dat ik een vergissing had gemaakt in de kleurkeuze van de packing cubes. Voordat paniek de overhand kon nemen, nam ik contact op met de klantenservice. Tot mijn verbazing werd er niet alleen snel gereageerd, maar werd er ook direct een oplossing aangeboden die mijn verwachtingen overtrof: zonder extra kosten zou ik een aanvullende set packing cubes in de gewenste kleur ontvangen. Deze service was een perfecte combinatie van snelheid, efficiëntie en een royale klantbenadering. Het versterkte mijn vertrouwen in het bedrijf en zorgde voor een zeer positieve ervaring.

Bram 4 jun 2021
Reageer
L

Ideale rugzak gevonden en zelfs kunnen testen

Deze winkel biedt een unieke ervaring die mij bij blijft. Het feit dat ik de rugzak persoonlijk kon uitproberen en er een testwandeling mee kon maken, was doorslaggevend voor mijn aankoop. Het model, Osprey Xenith 105, voldoet aan al mijn behoeften. De medewerkers zijn ook uiterst vriendelijk en behulpzaam en laten een positieve sfeer in de winkel achter.

Lisa 6 nov 2020
Reageer
M

Grotere rugzak per ongeluk maar geen communicatie

Toen ik een rugzak van 35 liter bestelde, was ik enigszins verrast toen ik een rugzak van 40 liter ontving. Gelukkig komt de extra ruimte goed van pas, gezien mijn behoefte aan opslagcapaciteit. Echter, wat ontbrak in dit proces was een stukje communicatie vanuit de winkel. Als klant verwacht ik geïnformeerd te worden over dergelijke wijzigingen, zelfs als het in mijn voordeel is. Hoewel ik tevreden ben met het product, zou een simpele notificatie of uitleg van tevoren het verschil hebben gemaakt in mijn winkelervaring.

Mark 17 mrt 2020
Reageer
E

Proactiviteit is zeer gewaardeerd

Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring. Toen een bepaald product niet beschikbaar was, werd ik proactief gebeld en kreeg ik de optie voor een vervangend product. Ik stemde in en als extra gebaar ontving ik ook enkele extra items. Om het af te ronden, ontving ik een persoonlijk kaartje dat me een prettige vakantie wenste. Hun aandacht voor detail en klantenservice is werkelijk opmerkelijk.

Eva 1 aug 2019
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van december 2023.

Over Backpackspullen.nl

Backpackspullen.nl is dé plek voor avonturiers die klaar zijn om de wereld te verkennen. Met hun kernwaarden van vrijheid, respect voor cultuur en natuur, ontwikkeling, discipline en goedheid jegens anderen, probeert dit kleine bedrijf een grote impact te maken. Bij Backpackspullen.nl vind je alle benodigde reisartikelen om jouw backpackavontuur compleet te maken. Of je nu wilt backpacken, jezelf wilt ontwikkelen, de natuur wilt verkennen of nieuwe culturen wilt ontdekken, hier ben je aan het juiste adres. Het team achter deze organisatie bestaat uit gepassioneerde backpackers en delen graag hun ervaring en kennis met jou. Ze staan klaar om je vragen te beantwoorden via telefoon, e-mail, app of livechat. Bovendien vinden ze het leuk om te praten over jouw reisplannen, omdat dit hen extra motiveert. Kortom, Backpackspullen.nl is de ideale partner voor backpackers die klaar zijn voor het avontuur van hun leven.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.backpackspullen.nl
  • info@backpackspullen.nl