Backpackspullen.nl

Backpackspullen.nl

4.3 reviewscore • 4 reviews
S

Alleen maar versterkte positieve verwachtingen

Het voelde eerst als een gok om online te winkelen bij een winkel die ik nog niet kende. Echter, de mogelijkheid om pas na ontvangst te betalen gaf me het nodige vertrouwen. Mijn positieve verwachtingen werden alleen maar versterkt toen ik zag dat de rugzak die ik had gekozen de volgende dag al bij mij thuis was. De kwaliteit overtrof zelfs mijn verwachtingen, zeker gezien de redelijke prijs. Mijn eerste ervaring hier was zonder twijfel positief, en ik overweeg sterk om in de toekomst opnieuw bij deze winkel te shoppen.

Sophie 13 okt 2023
Reageer
J

Veel te duur maar wel goede service

Tijdens het vergelijken van prijzen ontdekte ik dat veel andere winkels een lagere prijs boden voor hetzelfde product. Specifiek was mijn aankoop 15 euro boven de gangbare marktprijs. Hoewel ik dit prijsverschil aanzienlijk vond, moet ik toegeven dat de klantenservice snel reageerde. Toen een prijsverlaging niet mogelijk bleek, werd er meteen een retourlabel aangeboden, wat ik waardeerde.

Jeroen 7 jul 2023
Reageer
E

Efficient zelfs bij late bestellingen

Ik ben werkelijk verbaasd over de efficiëntie van deze winkel. Ik had laat in de avond besteld en de volgende dag werd mijn bestelling al geleverd. Bovendien was ik op zoek naar de Bite relief lotion-roller-14ml-after bite, die moeilijk verkrijgbaar is. Deze winkel had het echter op voorraad. Het is een product dat ongeëvenaard is in het verlichten van jeuk veroorzaakt door insectenbeten, en de compactheid maakt het ideaal voor onderweg.

Emma 30 mei 2023
Reageer
T

Verkeerde maat snel vervangen

Mijn ervaring met de webshop was uiterst positief. Ondanks mijn bestelling om 9 uur werd het product de volgende dag geleverd. Toen ik later ontdekte dat de maat niet klopte, werd er zonder enige moeite een vervanging gestuurd die de volgende dag al arriveerde. Hun klantgerichtheid en efficiëntie zijn werkelijk bewonderenswaardig en een voorbeeld voor anderen.

Thomas 5 apr 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Backpackspullen.nl

Backpackspullen.nl is dé plek voor avonturiers die klaar zijn om de wereld te verkennen. Met hun kernwaarden van vrijheid, respect voor cultuur en natuur, ontwikkeling, discipline en goedheid jegens anderen, probeert dit kleine bedrijf een grote impact te maken. Bij Backpackspullen.nl vind je alle benodigde reisartikelen om jouw backpackavontuur compleet te maken. Of je nu wilt backpacken, jezelf wilt ontwikkelen, de natuur wilt verkennen of nieuwe culturen wilt ontdekken, hier ben je aan het juiste adres. Het team achter deze organisatie bestaat uit gepassioneerde backpackers en delen graag hun ervaring en kennis met jou. Ze staan klaar om je vragen te beantwoorden via telefoon, e-mail, app of livechat. Bovendien vinden ze het leuk om te praten over jouw reisplannen, omdat dit hen extra motiveert. Kortom, Backpackspullen.nl is de ideale partner voor backpackers die klaar zijn voor het avontuur van hun leven.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.backpackspullen.nl
  • info@backpackspullen.nl