Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn

3.0 reviewscore • 1 review
R

Megadruk

Jeetje mina, wat is het druk op vakantiedagen in Hellendoorn, als ik dit eerder had geweten dan was ik er niet op dit tijdstip en in deze periode naartoe gegaan.
Voor Hellendoorn en hun omzet heel erg fijn natuurlijk en het is ergens ook wel een goed tegen dat het zo druk is, maar voor mij en mijn gezin was dit een beetje jammer.
Je had nu hele lange wachtrijen en je botste om de haverklap bijna tegen iemand aan alleen al als je gewoon door het park liep.
Verder niets te klagen over Hellendoorn, want alle dingen die er te doen waren vonden wij allemaal erg leuk en er waren ook meer dan genoeg tentjes voor wat eten en drinken om dat te halen.
Dus het was een heel geslaagd bezoek en we hebben echt een leuke dag gehad, het was alleen erg jammer dat het zo druk was.
Maar dat is misschien onze eigen schuld want het is zomervakantie en dan hadden we dit ook wel moeten zien aankomen.

Renske 24 jul 2019
N

Je moet nooit, maar dan ook nooit, in vakanties naar pretparken of wat ook toe gaan want dan word je onder de voet gelopen door gezinnen die samen op een uitstapje zijn.
Als ik je een tip mag geven wat wij altijd doen, ga op één van de studiedagen van de kinderen naar zoiets toe, dan hebben jullie vrij die dag maar de rest van Nederland niet en heb je meestal geen enkele wachtrij en kun je overal zo in één keer doorlopen.
Wij doen dit al jaren op die manier en ons bevalt het perfect, verder doet het niets af aan de ervaring die je met ze allen hebt, ik vind het juist leuker als het niet zo druk is en we gewoon rustig onze gang kunnen gaan.

Niek 24 jul 2019
Over Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is een fantastisch pretpark met een breed scala aan attracties voor jong en oud. Het park biedt attracties zoals achtbanen, waterattracties, carrousels en speeltuinen. De bekendste attractie van het park is de Donderstenen, een houten achtbaan die een snelheid van 75 km/u bereikt. Het park heeft ook verschillende shows en evenementen die bijdragen aan een leuke en interactieve ervaring. Het park is goed onderhouden en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het biedt een leuke en veilige omgeving om te spelen en te genieten van de verschillende attracties. Hier kun je met je gezin een geweldige dag beleven.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Hellendoorn, Overijssel
  • https://www.avonturenpark.nl
  • info@avonturenpark.nl