Daguitje

Aviodrome

Lelystad, Flevoland

6 reviews
67% positief
17% neutraal
16% negatief

Aviodrome is van alle daguitjes omstreeks Lelystad de beste keuze.

Bezoek Aviodrome


Reviews (6)

 • Sem

  Aviodrome jongensdroom

  Ik weet nog dat ik hier als jongen met mijn vader en mijn grote broer naartoe ben geweest. Wat vond ik dit geweldig! Ik was altijd helemaal weg van vliegtuigen, nog steeds trouwens, maar dan in mindere mate. Dan is een daguitje naar Aviodrome helemaal het einde voor zo’n jongetje, in kan me nog steeds herinneren hoe opgetogen ik die dag was en hoe ik mijn ogen heb uitgekeken bij alle mooie vliegtuigen die hier te zien waren nieuw en oud.

  Sem 7 mrt 2020

 • Dennis

  Veel informatie bij Aviodrome

  Het zal niet voor iedereen zijn weggelegd, maar voor mensen zoals ik, die echt een passie voor vliegtuigen hebben en dan vooral voor oude vliegtuigen dan is Aviodrome een top uitje om naar toe te gaan.
  Je kunt hier ontzettend veel informatie krijgen van de mensen die er rondlopen, zij zijn overal goed van op de hoogte en kunnen leuk vertellen.
  Ik ben hier nu al twee keer geweest en weet bijna zeker dat ik er ooit nog wel een keer naartoe zal gaan.

  Dennis 17 feb 2020

 • Levi

  Aviodrome saai

  Ik had hier hele hoge verwachtingen van, maar hierin ben ik erg teleurgesteld Het was totaal niet wat ik er van had verwacht, het was zelfs saai. En dat wil wat zeggen want ik ben een groot liefhebber van (oude) vliegtuigen, dus als ik het saai vind dan is het echt niet best. Je kunt vliegtuigen bekijken maar dat is dan ook alles. Ze zouden het best allemaal wat interessanter kunnen maken en wat meer voor alle leeftijden.

  Levi 31 jan 2020

 • Erwin

  Aviodrome Lelystad

  Wat een leuk museum is dit! Onze kinderen hebben zich hartstikke goed vermaakt, maar wij ouders hebben ook een hele leuke dag gehad. Bij binnenkomst kregen we gelijk een korte uitleg over het museum en een vrijwilliger van het museum liep met ons mee en heeft ons allerlei mooie verhalen verteld over de verschillende vliegtuigen. Je kunt daar films over de vliegtuigen bekijken, er zijn flight simulators en heel erg veel vliegtuigen, oude en nieuwe. Je hebt er zelfs schiphol, zoals het er bijna honderd jaar geleden uit zag, dat hebben ze helemaal nagebouwd. Heel erg gaaf!

  Erwin 20 jan 2020

 • Wim

  Luchtvaartmuseum aviodrome valt tegen

  Een aantal weken geleden ben ik met mijn zoons naar het Luchtvaartmuseum Aviodrome geweest, omdat wij allemaal erg van vliegtuigen en dergelijke houden.
  Vandaar dat wij hadden verwacht dat dit helemaal iets voor ons zou zijn, totdat wij er aan kwamen en zagen dat het eigenlijk niet zo veel voor stelt.
  Het is heel erg gericht op kinderen en het vermaken hiervan en veel te weinig op de volwassen mensen die hier ook serieus in geïnteresseerd zijn.
  Daardoor is er niet eens zo heel veel nieuws te leren voor mensen zoals wij, voor onwetenden wel hoor.
  Dus het zal ook lang niet voor iedereen een tegenvaller zijn, dat weet ik zeker, maar het was totaal niet wat wij hiervan hadden verwacht en van hadden gehoopt.
  Gelukkig zit er wel een goed restaurant in de buurt en hebben we de dag daar wel op een heerlijke manier afgesloten met een hele goede biefstuk, echt mannen voer ;-)
  Maar het was geen uitstapje die voor herhaling vatbaar is en voor mensen van volwassen leeftijd zou ik het ook niet aanraden om hier naartoe te gaan.

  Wim 21 jul 2019

 • Monique

  Droom voor iedere jongen

  Het luchtvaartmuseum is volgens mij de droom van iedere jongen die uitkomt als je hier naartoe gaat en niet alleen voor de jongens trouwens, als ik naar mijn man kijk en hoe blij hij was toen hij al deze mooie dingen zag die daar te bewonderen zijn.
  Ik vind het leuk dat er steeds meer van dit soort dingen in nederland komen, zodat je met allerlei verschillende interesses van alles kunt bezoeken en het is ook gewoon ontzettend interessant om dit eens een keer te gaan bekijken, ook voor mij als volwassen vrouw zijnde is dit leuk.
  Dus als je nog een keer een leuk uitje zoekt voor in een vakantie of een vrije dag met je kinderen, dan is het luchtvaartmuseum echt leuk om naartoe te gaan, het is niet eens duur om er naar binnen te gaan en de kinderen kijken hun ogen gegarandeerd uit en jijzelf ook.

  Monique 14 jul 2019