Aviodrome

Aviodrome

4.1 reviewscore • 8 reviews
B

Hele leuke interessante dag gehad

Hier met kids van1, 9. 12 en 16 geweest. Vonden het alle interessant en heel leuk. Een dag was tot onze verwondering te kort. Veel te lezen te zien en te ervaren Geen 5 sterren omdat aantal dingen buiten gebruik waren. Goed parkeren en prima eetgelegenheden ook goed met kinderwagen begaanbaar. Prijs is redelijk

B v Leeuwen 4 jan 2024
Reageer
A

Vakkundige service.

Gisteren met schoonzoon en twee kleinzoons het Aviodrome bezocht. Schitterend! wat een sfeer, gezelligheid en uitdagingen voor de jongens. Echt een dag genieten, binnen en buiten/. Ik had als opa zijnde een ongelukje: toen ik voor een foto onder de vleugel van een Fokker ging staan (waar ik volgens het bordje niet mocht komen) werd ik verblind door de vloerlampen en struikelde voorover, kwam nogal ongelukkig terecht en hield er een flink bloedende hand aan over. Mijn kleinzoon van 9 leidde me door de doolhof van vliegtuigen naar de hal terug waar ik werd opgevangen door een medewerkster die mij vakkundig verbond en ons daarna trakteerde op koffie en thee voor de schrik. Compliment voor de meelevende en sympathieke opvang door die medewerkster van het Aviodrome van een opa die er op dat moment best even goed vanaf was! Bedankt!

Anjo Veeman 30 dec 2022
Reageer
S

Aviodrome jongensdroom

Ik weet nog dat ik hier als jongen met mijn vader en mijn grote broer naartoe ben geweest. Wat vond ik dit geweldig! Ik was altijd helemaal weg van vliegtuigen, nog steeds trouwens, maar dan in mindere mate. Dan is een daguitje naar Aviodrome helemaal het einde voor zo’n jongetje, in kan me nog steeds herinneren hoe opgetogen ik die dag was en hoe ik mijn ogen heb uitgekeken bij alle mooie vliegtuigen die hier te zien waren nieuw en oud.

Sem 7 mrt 2020
D

Het zal niet voor iedereen zijn weggelegd, maar voor mensen zoals ik, die echt een passie voor vliegtuigen hebben en dan vooral voor oude vliegtuigen dan is Aviodrome een top uitje om naar toe te gaan.
Je kunt hier ontzettend veel informatie krijgen van de mensen die er rondlopen, zij zijn overal goed van op de hoogte en kunnen leuk vertellen.
Ik ben hier nu al twee keer geweest en weet bijna zeker dat ik er ooit nog wel een keer naartoe zal gaan.

Dennis 8 apr 2020
D

Veel informatie bij Aviodrome

Het zal niet voor iedereen zijn weggelegd, maar voor mensen zoals ik, die echt een passie voor vliegtuigen hebben en dan vooral voor oude vliegtuigen dan is Aviodrome een top uitje om naar toe te gaan.
Je kunt hier ontzettend veel informatie krijgen van de mensen die er rondlopen, zij zijn overal goed van op de hoogte en kunnen leuk vertellen.
Ik ben hier nu al twee keer geweest en weet bijna zeker dat ik er ooit nog wel een keer naartoe zal gaan.

Dennis 17 feb 2020
J

Ik vind het lastig om te bepalen of dit wel of geen goed idee is voor een daguitje. Voor mij wel bijvoorbeeld, maar ik ben nou eenmaal gek op vliegtuigen dus overal waar vliegtuigen zijn daar heb ik een leuke dag. Zelfs als je mij mee zou nemen naar Schiphol dan zou ik mij alsnog prima vermaken. Mijn vrouw daarentegen houdt niet perse van vliegtuigen, net als ieder normaal mens hahahahaha, en zij heeft zich hier flink verveeld. Dus vandaar mijn tweestrijd met het beoordelen van Aviodrome, ik denk dan ook dat ik een beetje in het midden blijf.

Jens 18 mei 2020
L

Aviodrome saai

Ik had hier hele hoge verwachtingen van, maar hierin ben ik erg teleurgesteld Het was totaal niet wat ik er van had verwacht, het was zelfs saai. En dat wil wat zeggen want ik ben een groot liefhebber van (oude) vliegtuigen, dus als ik het saai vind dan is het echt niet best. Je kunt vliegtuigen bekijken maar dat is dan ook alles. Ze zouden het best allemaal wat interessanter kunnen maken en wat meer voor alle leeftijden.

Levi 31 jan 2020
M

Voor een daguitje of uitstapje, zoals je dit wel kunt noemen, vind ik Aviodrome inderdaad behoorlijk aan de prijzige kant omdat het best saai is.
Als je een echte vliegtuigen liefhebber bent, dan heb je dat geld er waarschijnlijk graag voor over maar ik kan me ook heel goed voorstellen dat veel mensen dit te veel geld vinden voor wat je er voor terug krijgt.

Max 7 apr 2020
I

Ik had hele hoge verwachtingen van Aviodrome en toen ik er eenmaal een keer was twee maanden geleden werd ik behoorlijk teleurgesteld.
Het was lang niet zo omvangrijk en indrukwekkend als wat ik had verwacht.
Het was behoorlijk kleinschalig en je kon veel minder details zien dan dat ik vooraf hoopte.
Voor mij was dit dus een ervaring die behoorlijk tegen was gevallen

Ilse 25 jun 2020
E

Aviodrome Lelystad

Wat een leuk museum is dit! Onze kinderen hebben zich hartstikke goed vermaakt, maar wij ouders hebben ook een hele leuke dag gehad. Bij binnenkomst kregen we gelijk een korte uitleg over het museum en een vrijwilliger van het museum liep met ons mee en heeft ons allerlei mooie verhalen verteld over de verschillende vliegtuigen. Je kunt daar films over de vliegtuigen bekijken, er zijn flight simulators en heel erg veel vliegtuigen, oude en nieuwe. Je hebt er zelfs schiphol, zoals het er bijna honderd jaar geleden uit zag, dat hebben ze helemaal nagebouwd. Heel erg gaaf!

Erwin 20 jan 2020
R

Echt heel leuk dat Nederland een eigen Luchtvaart museum. Aviodrome te Lelystad is heel leuk om eens heen te gaan als je van vliegtuigen cq de luchtvaart houdt. Ook voor kinderen valt er genoeg te bekijken en te doen. Ik raadt mensen zeker aan hier eens een kijkje te nemen.

Rene 6 mei 2020
W

Luchtvaartmuseum aviodrome valt tegen

Een aantal weken geleden ben ik met mijn zoons naar het Luchtvaartmuseum Aviodrome geweest, omdat wij allemaal erg van vliegtuigen en dergelijke houden.
Vandaar dat wij hadden verwacht dat dit helemaal iets voor ons zou zijn, totdat wij er aan kwamen en zagen dat het eigenlijk niet zo veel voor stelt.
Het is heel erg gericht op kinderen en het vermaken hiervan en veel te weinig op de volwassen mensen die hier ook serieus in geïnteresseerd zijn.
Daardoor is er niet eens zo heel veel nieuws te leren voor mensen zoals wij, voor onwetenden wel hoor.
Dus het zal ook lang niet voor iedereen een tegenvaller zijn, dat weet ik zeker, maar het was totaal niet wat wij hiervan hadden verwacht en van hadden gehoopt.
Gelukkig zit er wel een goed restaurant in de buurt en hebben we de dag daar wel op een heerlijke manier afgesloten met een hele goede biefstuk, echt mannen voer ;-)
Maar het was geen uitstapje die voor herhaling vatbaar is en voor mensen van volwassen leeftijd zou ik het ook niet aanraden om hier naartoe te gaan.

Wim 21 jul 2019
R

Het probleem hierbij is inderdaad de kennis die je er zelf al van hebt.
Ikzelf ben hier namelijk een keer naartoe geweest meteen maat van mij en hij vond het helemaal geweldig omdat hij verder geen verstand heeft van vliegtuigen en luchtvaart en alles dus voor hem nieuwe informatie was.
Zelf ben ik net als jij een liefhebber hiervan en verdiep ik me hier ook regelmatig in, waardoor mijn kennis over luchtvaart een stuk groter is dan de gemiddelde Nederlander.
Ook bij mij had dit als gevolg dat ik bij het Luchtvaartmuseum Aviodrome teleurgesteld werd als het om nieuwe informatie en interessante feiten voor mij ging, dus ik begrijp jouw standpunt hierin volledig.

Richard 21 jul 2019
M

Droom voor iedere jongen

Het luchtvaartmuseum is volgens mij de droom van iedere jongen die uitkomt als je hier naartoe gaat en niet alleen voor de jongens trouwens, als ik naar mijn man kijk en hoe blij hij was toen hij al deze mooie dingen zag die daar te bewonderen zijn.
Ik vind het leuk dat er steeds meer van dit soort dingen in nederland komen, zodat je met allerlei verschillende interesses van alles kunt bezoeken en het is ook gewoon ontzettend interessant om dit eens een keer te gaan bekijken, ook voor mij als volwassen vrouw zijnde is dit leuk.
Dus als je nog een keer een leuk uitje zoekt voor in een vakantie of een vrije dag met je kinderen, dan is het luchtvaartmuseum echt leuk om naartoe te gaan, het is niet eens duur om er naar binnen te gaan en de kinderen kijken hun ogen gegarandeerd uit en jijzelf ook.

Monique 14 jul 2019
L

Hier ben ik het volkomen mee eens, ik heb ook twee zoons die van mij zijn waarschijnlijk al iets ouder dan die van jou, maar ook mijn kinderen hebben hier hun ogen uitgekeken en konden op de terugweg niet stoppen met enthousiaste verhalen vertellen over wat ze allemaal hadden gezien.
Het is als ouder zijnde zo leuk om je kinderen zo enthousiast te zien, een van mijn jongens is er nu zelfs van overtuigd dat hij zelf ook piloot wil worden, of dat over tien jaar nog steeds zo is is natuurlijk maar de vraag maar op dit moment vind ik dit ontzettend leuk.
En dat betekent dus ook meteen dat het een daverend succes was om hier naartoe te gaan, we hebben dit gewoon op een vrije dag gedaan en op de terug weg zijn we ook nog even gestopt bij de macdonalds en toen was het feest natuurlijk helemaal compleet!

Liesbeth 14 jul 2019
Daguitjes in de buurt

Dit zijn de beste daguitjes van juni 2024 in de omgeving van Lelystad.

Over Aviodrome

Er zijn 8 reviews geschreven over Aviodrome op Reviews.nl. Met een 4.1 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Lelystad, Flevoland
  • https://www.aviodrome.nl
  • info@aviodrome.nl