Avantisport

Avantisport

4.8 reviewscore • 2 reviews
K

Buitengewoon vriendelijke personeel

Onlangs besloot ik verschillende artikelen bij Avantisport te bestellen. Een deel van mijn bestelling was direct beschikbaar, terwijl andere items van een partnerleverancier kwamen. Aangezien ik in de buurt woonde, besloot ik zelf langs te gaan. Het personeel was buitengewoon vriendelijk; ze begroetten me bij binnenkomst en hielpen onmiddellijk met het zoeken naar mijn bestelling. Hoewel het jammer was dat ik niet ter plekke kon passen, was dat thuis snel opgelost. Toen een item te klein bleek, was ruilen geen enkel probleem. Ik waardeer hun flexibiliteit en efficiëntie en zal zeker vaker bestellen.

Karel 31 mrt 2023
Reageer
J

Bewonderenswaardige klantenservice

Ik heb recent een merino coltrui gekocht, maar moest deze helaas terugsturen vanwege maat- en kwaliteitsproblemen. Hoewel ik wat teleurgesteld was over het product zelf, was de afhandeling van mijn retour buitengewoon goed. Het team van Avantisport was zeer attent tijdens dit proces. Ze begeleidden me stap voor stap en zorgden ervoor dat alles soepel verliep. Het maakt de ervaring zo veel beter wanneer je merkt dat een bedrijf echt om zijn klanten geeft. Ik waardeer hun professionaliteit ten zeerste.

Jasper 15 mrt 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Avantisport

Er zijn 2 reviews geschreven over Avantisport op Reviews.nl. Met een 4.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://avantisport.nl
  • info@avantisport.nl