Auping

Auping

4.7 reviewscore • 3 reviews
M

Al jaren tevreden met Auping

Ik ben al jaren in het bezit van een Auping bed inclusief matras. Het wordt nu misschien wel eens tijd om te upgraden naar een nieuw matras. Dit zal dan ook zeker weer een Auping matras worden, want ik ben er altijd heel erg tevreden mee geweest. Jarenlang heb ik rugklachten gehad en dat gaat een stuk beter sinds ik een Auping bed en matras heb. Moet alleen nog even kijken welke het gaat worden, want ze hebben tegenwoordig zoveel keus... Misschien dat ik ook wel voor een boxspring ga, hier lees ik ook goede verhalen over.

Mark 27 nov 2023
Reageer
G

Ventilerend matras voor de warme zomermaanden

Ik ben pas geleden bij een beddenwinkel geweest en ze raadde mij een Auping matras aan. Ik zoek een matras die goed ventileert voor de warme zomermaanden. Ik heb voor het Elysium matras van Auping gekozen. Het matras heb ik nog niet in bezit maar ik denk dat ik er wel tevreden mee zal zijn. Het enige nadeel is de prijs. Ik heb nog nooit zo'n duur matras gehad dus ik verwacht er wel wat van. Meer dan 1000 piek voor een matras.. Als het mij koelt houdt in de zomer vind ik het wel waard.

Gert 4 mei 2023
Reageer
S

Boxspring van Auping

Bij Auping een hele mooie boxspring besteld. Deze heb ik online zelf samengesteld. Dat ging allemaal heel eenvoudig. Je kunt zelf de lengte, breedte en hoogte kiezen. Daarnaast kun je ook de bodem en matras kiezen. Helemaal naar eigen wens. Uiteraard ook de kleur en ik zal nog wel een paar dingen vergeten. Het was in ieder geval heel uitgebreid.

De prijs van het bed was wel aan de hoge kant, maar ik heb echt voor mijzelf besloten om nu niet te besparen op een goed bed. Mijn rug is ook niet meer wat het geweest is en een goede nachtrust is gewoon heel belangrijk. Ik heb te lang op een verkeerd matras geslapen. Tijd voor verandering!

De boxspring van Auping heb ik nu 3 maanden in bezit en het is echt een geweldig bed! Ligt heerlijk comfortabel, ziet er mooi uit en voelt heel stevig en degelijk aan. Ik ben er echt heel blij mee.

Sanne 23 okt 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Auping

AUping is een zeer gerenommeerd merk voor alle aanbevolen slaapwerk. Een uitgeruste wereld is volgens Auping een betere wereld. Met maatwerk, handwerk en vakwerk is het een betrouwbaar merk die bovendien al meer dan honderd jaar ervaring heeft. Bedden en matrassen zijn in oneindige combinaties te configureren waardoor iedere consument een goed bijpassend ontwerp krijgt. Matrassen worden namelijk helemaal samengesteld op jouw lichaam door verschillende zones en kernen in het matras te zetten, op deze manier kan je echt comfortabel liggen op een kwalitatief goed matras. Voor ieder gewicht en lengte is er iets mogelijk. Het is zelfs mogelijk om 90 nachten te proefslapen, indien de klant niet tevreden is kan alles kosteloos geretourneerd worden. Zo overtuigd is Auping van de kwaliteit dat ze verkopen. Dus ben je op zoek naar een bed, boxspring, matras of andere accessoires voor je bed, ga eens naar Auping.com en laat je verrassen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.auping.com
  • klantenservice@auping.nl