Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen

4.50/5.00 • 2 reviews
F

Klein maar leuk pretpark

Een tijdje geleden zijn wij met de familie naar pretpark Slagharen geweest. Zelf had ik weinig verwachtingen omdat ik er nog nooit van gehoord had en het was best ver weg. Wij hadden geen geluk met het weer want het was een regenachtige dag, dat was wel erg jammer. Het pretpark zelf was best leuk maar erg klein. Dat was wel erg jammer want wij waren er zo doorheen. Het is wel een heel erg leuk pretpark ondanks dat het aan de kleine kant is. Leuke attracties en de thematisatie is geweldig gedaan. Je waant je echt in het wilde westen.

Fleur 14 dec 2021
Reageer
L

Leukste achtbaan van Nederland in Slagharen

Super leuke dag gehad in Attractiepark Slagharen. Het leukste was de Gold Rush achtbaan. Dit is echt de leukste achtbaan waar ik ooit heb ingezeten! Je wordt zo hard gelanceerd en dat geeft zo'n gaaf gevoel. Echt onbeschrijfelijk. Het was vrij rustig in het park, dus wij zijn er zeker wel 10 keer in geweest! Die achtbaan is echt heel verslavend. Als je ook van achtbanen houdt, moet je zeker eens naar Slagharen. Ik was zeer verrast dat er zo'n leuke achtbaan in Slagharen is. Ik had er ook nog nooit van gehoord.

Verder is het park klein, maar wel heel leuk. Je waant je echt in het Wilde Westen. Er zijn nog wel andere leuke attracties, zoals de Ripsaw Falls, maar deze kunnen niet tippen aan de Gold Rush achtbaan. Het is het zeker waard om een dagje naar Attractiepark Slagharen te gaan. Ik had lage verwachtingen, maar dat was onterecht, want het is oprecht een leuk attractiepark. Zoals ik al eerder zei, is het grootste nadeel dat het vrij klein is. Je bent er wel zo doorheen. Als je geluk hebt is het rustig en kun je net als ons ook meer dan 10 keer in dezelfde achtbaan. Je hebt er ook leuke winkeltjes en terrassen. Allemaal in de stijl van het Wilde Westen. Dat is wat het voor mij echt een leuk park maakt, omdat ik heel erg van deze sfeer houdt. Er mogen zeker meer van zulk soort themaparken komen in Nederland!

Lindsey 30 jul 2021
Reageer
V

Helemaal met je eens Lindsey! De Gold Rush achtbaan is echt geweldig! Misschien wel de leukste achtbaan in Nederland. Voor mensen die op het vakantiepark verblijven is het ook leuk om naar Wildlands in Emmen te gaan. Heel dichtbij en zeker ook de moeite waard!

Valentijn 16 dec 2021
Beste daguitjes

Dit zijn de beste daguitjes van december 2022 in de omgeving van Slagharen.

Over Attractiepark Slagharen
  • Nog niet geverifieerd
  • Slagharen, Overijssel