Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen

4.4 reviewscore • 5 reviews
K

Genieten was het

We hebben ontzettend genoten van ons verblijf in de Navada huisjes. Zowel binnen als buiten hebben de kinderen zich prima vermaakt. Het park zelf was ook erg leuk. Een suggestie die we hebben voor Slagharen is om bolderkarren te verhuren. We waren die van ons namelijk vergeten en ik denk dat meer mensen hier gebruik van zouden maken. Het zwembad was overigens heerlijk, vooral op warme dagen was het echt genieten om in het water te zijn.

Klaasjan Makkinga 17 sep 2022
Reageer
B

We hebben het erg leuk gehad

Het was een leuke ervaring, maar dat kwam vooral door de gezellige groep waarmee we waren. Het park zelf is niet erg groot, dus als je op een rustige dag komt, kun je alles snel zien. Helaas waren sommige restaurants gesloten of klopten de openingstijden niet met wat er op de website stond. De Aqua Mexicana is vooral geschikt voor jongere kinderen, want het is niet erg groot. Helaas waren de huisjes waarin we verbleven niet wat we hadden verwacht en waren ze niet schoon.

Bos 24 mei 2022
Reageer
R

Grandioos park

De prijs-kwaliteitverhouding is fantastisch. Voor een gezin is het veel goedkoper dan een hotel, en je krijgt er nog entertainment bij ook, dus we hebben echt niets te klagen. Het personeel is ongelooflijk vriendelijk. We hebben ons hier prima vermaakt. In tegenstelling tot het zes keer zo dure Center Parcs is het zwembad hier wel warm! Ook is het park geschikt voor mensen met verschillende smaken. Je kunt hier voor iedereen een heerlijke maaltijd vinden, met zelfs goede wijn :):) . In alle cowboy cottages zijn nieuwe slaapbanken geplaatst die heerlijk liggen. De feestdagen worden hier bijna overdreven goed verzorgd.

Ramona Monne 3 apr 2022
Reageer
F

Klein maar leuk pretpark

Een tijdje geleden zijn wij met de familie naar pretpark Slagharen geweest. Zelf had ik weinig verwachtingen omdat ik er nog nooit van gehoord had en het was best ver weg. Wij hadden geen geluk met het weer want het was een regenachtige dag, dat was wel erg jammer. Het pretpark zelf was best leuk maar erg klein. Dat was wel erg jammer want wij waren er zo doorheen. Het is wel een heel erg leuk pretpark ondanks dat het aan de kleine kant is. Leuke attracties en de thematisatie is geweldig gedaan. Je waant je echt in het wilde westen.

Fleur 14 dec 2021
Reageer
L

Leukste achtbaan van Nederland in Slagharen

Super leuke dag gehad in Attractiepark Slagharen. Het leukste was de Gold Rush achtbaan. Dit is echt de leukste achtbaan waar ik ooit heb ingezeten! Je wordt zo hard gelanceerd en dat geeft zo'n gaaf gevoel. Echt onbeschrijfelijk. Het was vrij rustig in het park, dus wij zijn er zeker wel 10 keer in geweest! Die achtbaan is echt heel verslavend. Als je ook van achtbanen houdt, moet je zeker eens naar Slagharen. Ik was zeer verrast dat er zo'n leuke achtbaan in Slagharen is. Ik had er ook nog nooit van gehoord.

Verder is het park klein, maar wel heel leuk. Je waant je echt in het Wilde Westen. Er zijn nog wel andere leuke attracties, zoals de Ripsaw Falls, maar deze kunnen niet tippen aan de Gold Rush achtbaan. Het is het zeker waard om een dagje naar Attractiepark Slagharen te gaan. Ik had lage verwachtingen, maar dat was onterecht, want het is oprecht een leuk attractiepark. Zoals ik al eerder zei, is het grootste nadeel dat het vrij klein is. Je bent er wel zo doorheen. Als je geluk hebt is het rustig en kun je net als ons ook meer dan 10 keer in dezelfde achtbaan. Je hebt er ook leuke winkeltjes en terrassen. Allemaal in de stijl van het Wilde Westen. Dat is wat het voor mij echt een leuk park maakt, omdat ik heel erg van deze sfeer houdt. Er mogen zeker meer van zulk soort themaparken komen in Nederland!

Lindsey 30 jul 2021
V

Helemaal met je eens Lindsey! De Gold Rush achtbaan is echt geweldig! Misschien wel de leukste achtbaan in Nederland. Voor mensen die op het vakantiepark verblijven is het ook leuk om naar Wildlands in Emmen te gaan. Heel dichtbij en zeker ook de moeite waard!

Valentijn 16 dec 2021
Beste daguitjes

Dit zijn de beste daguitjes van april 2024 in de omgeving van Slagharen.

Over Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen is een uitstekend pretpark dat een geweldige dag uit biedt voor iedereen. Het park biedt een breed scala aan attracties, van adrenaline-pompende achtbanen tot gezinsvriendelijke attracties en shows. De thematisering van het park is uitstekend uitgewerkt, en de sfeer is overal voelbaar. Is er bij jou de behoefte om wat te nuttigen, dan wordt je ook in de gelegenheid gesteld om dat te kunnen doen bij Attractiepark Slagharen. Het park heeft ook redelijke wachttijden en het personeel is altijd behulpzaam en vriendelijk. Al met al biedt Attractiepark Slagharen een fantastische ervaring voor bezoekers van alle leeftijden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Slagharen, Overijssel
  • https://www.slagharen.com
  • info@slagharen.com