Attractiepark Dippiedoe

Attractiepark Dippiedoe

3.5 reviewscore • 4 reviews
M

Zeer trage bestelling frietjes

Ik ben met 4 kinderen gaan spelen, spelen was top alleen toen we frietjes gingen eten duurde de bestelling zolang dat de honger al weg was, ging over 4 frietjes en 4 snackjes en dat duurde een half uur en had koude friet.
Personeel is denk ik niet goed geïnstrueerd of iets te onzeker! Kom op en gaan met die banaan. Niet bang zijn om een voorraadje kroketten en frikandellen te bakken die gaan toch wel op! Snelle service betekent meer omzet!

M 24 feb 2024
Reageer
M

Dippiedoe slecht personeel

Ik en mijn familie zijn erg slecht behandeld bij dippiedoe. We hadden frietjes besteld en mijn zoontje van 5 had het uitgespuugd na een attractie. In plaats van dat een personeelslid ons ging helpen, ging hij vragen hoe dit kon gebeuren en werd zelfs boos. Ik vond het heel slecht en wil dit dan ook graag zo met jullie delen.

Marianne Veering 2 dec 2019
Reageer
A

Dippiedoe indoor

Eindelijk een leuke speelgelendheid voor kinderen die indoor is, dus waar je het hele jaar door naartoe kunt gaan. Ook wanneer het buiten snert weer is en je toch iets leuks zoekt om met de kinderen te gaan doen. Dan is dippiedoe een hele leuke oplossing! Het is wel vooral voor jonge kinderen, maar zeker tot een jaar of acht vermaken de kinderen zich hier opper best! Misschien dat ze zich na die leeftijd een beetje te groot en te stoer gaan voelen voor zoiets, maar dat weet ik niet. Wij gaan er met onze kinderen (5 en 3) in ieder geval regelmatig naar toe.

Alex 3 nov 2019
Reageer
C

Kinderfeestjes

Met beide kinderen ben ik al eens naar het DippieDoe attractiepark geweest voor hun kinderfeestje. Eerst met de oudste en dit beviel zo goed dat de jongste hier ook heel graag naartoe wilde, ook ons als ouders is het goed bevallen dus ik was hier wel blij mee. Dan weet ik zeker dat de kinderen een geweldige dag hebben en zit ik zelf ook nog eens niet met al die rotzooi thuis, wat je wel hebt als je een kinderfeestje gewoon thuis houdt. Voor dingen als kinderfeestjes en dergelijke hebben ze ook speciale prijzen, dus uiteindelijk valt het best wel mee hoeveel geld je dan hier aan kwijt bent, dat geld ben je ook kwijt als je ergens anders naartoe gaat of allerlei dingen in huis haalt voor het feestje. Vandaar dat wij ook hebben gezegd dat ze hier best naartoe mogen, geen probleem en het was bij beide kinderen een daverend succes.

Charina 29 jul 2019
R

Helemaal mee eens! Wij zijn hier ook een keertje naartoe geweest met ons zoontje voor zijn kinderfeestje en dat is al bijna een jaar geleden, maar hij heeft het er nog steeds over. Dat wil wel wat zeggen over wat voor indruk het op hem heeft achter gelaten. Ik moet ook zeggen dat ze het allemaal keurig geregeld hadden, met eten en drinken en dergelijke, we hebben niets te klagen gehad. De kinderen hadden allemaal een super dag, ze hebben lekker kunnen spelen en lekkere dingen gehad en ons zoontje heeft zijn cadeautjes er open gemaakt en voor zijn gevoel een tweede verjaardag gehad die dag, zo leuk vond hij het.

Ramon 29 jul 2019
Beste daguitjes

Dit zijn de beste daguitjes van mei 2024 in de omgeving van Best.

Over Attractiepark Dippiedoe

Attractiepark Dippiedoe is een geweldige bestemming voor gezinnen met jonge kinderen. Het park biedt een breed scala aan attracties en activiteiten, zoals een indoor speeltuin, een waterpark en verschillende attracties voor alle leeftijden. Het park is mooi aangelegd met veel groen en biedt veel ruimte om te spelen en te verkennen. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en zorgt ervoor dat de attracties veilig en goed onderhouden zijn. Er zijn verschillende eetgelegenheden in het park waar bezoekers kunnen genieten van een hapje en een drankje. Hoewel het park voornamelijk gericht is op jongere kinderen, zijn er ook attracties die geschikt zijn voor oudere kinderen en volwassenen. Dippiedoe is een geweldige plek om een dagje uit door te brengen en de kinderen te vermaken.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Best, Noord-Brabant
  • https://www.dippiedoe.nl
  • info@dippiedoe.nl