Ashley Madison

Ashley Madison

3.7 reviewscore • 10 reviews
J

Gemiddelde ervaring met dating app

Mijn ervaring met Ashley Madison was vrij standaard voor een dating-app. Hoewel ik heb gevonden wat ik zocht, blonk de app nergens echt in uit. Het ontwerp en de layout van de app waren voldoende, maar soms ondervond ik wat problemen met de navigatie. Het aanmeldingsproces was relatief eenvoudig, hoewel het enige tijd kostte om het correct uit te voeren. Over het algemeen was het een gemiddelde ervaring, zonder noemenswaardige hoogte- of dieptepunten.

Joost 20 nov 2023
Reageer
R

Gemengde gevoelens over website

Mijn recente ervaring met de datingwebsite was tweeledig. Aan de ene kant waardeerde ik de algemene kwaliteit van de website, maar het beperkte aantal actieve gebruikers viel me tegen. Ondanks mijn aanvankelijke scepsis over de echtheid van sommige profielen, die eruitzagen als modellen, ben ik nu overtuigd van hun authenticiteit. Ik adviseer toekomstige gebruikers om geduldig te zijn en de activiteit van de profielen die ze interesseren nauwlettend te volgen alvorens te betalen, gezien sommige profielen lange tijd inactief lijken te zijn.

Ruben 27 nov 2023
Reageer
D

Perfect alternatief voor een betrouwbare partner

Ashley Madison heeft zich voor mij bewezen als een perfect alternatief voor het vinden van een loyale en betrouwbare partner. Op dit moment ben ik actief op de site en heb ik het geluk gehad een prachtige dame te ontmoeten. Ik ondersteun haar graag en help haar met haar rekeningen. Tot nu toe is mijn ervaring met de site uitstekend geweest, en ik waardeer de mogelijkheden die het me biedt.

Daddy Jeff 22 nov 2023
Reageer
L

Veiligheidsproblemen

Mijn ervaring op Ashley Madison werd overschaduwd door veiligheidsproblemen, waarvoor ik mezelf de schuld geef omdat ik niet voorzichtiger was. De kosten voor interactie op de site waren hoog, en ik ondervond technische problemen met het beheer van privé- en publieke foto's en het gebruik van emoji's in de chat. Deze veiligheidszorgen maken dat ik de site niet zou aanraden, vooral gezien de potentiële risico's voor gebruikers.

Lex 8 mei 2023
Reageer
B

Redelijke website, maar er zijn betere

Ashley Madison is een passabele datingwebsite, maar er zijn betere opties beschikbaar. Hoewel ik geen valse profielen tegenkwam, waren er weinig gebruikers in mijn regio. Bovendien was de site soms opdringerig met e-mailberichten. Ik raad aan om een secundair e-mailaccount te gebruiken, vooral als discretie belangrijk is. Verder is Ashley Madison voor mij best prima geweest

Bram 10 feb 2023
Reageer
S

Wisselvallige resultaten, maar soms succesvol

Mijn ervaringen op Ashley Madison waren gemengd. Hoewel veel van mijn contacten nergens toe leidden, waren er af en toe succesvolle ontmoetingen. Ik ben geen opvallend aantrekkelijke man, maar ik ben in goede vorm en gemakkelijk in de omgang. Vaak lijken de vrouwen op de site jongere mannen te verkiezen, maar af en toe heb ik toch succes. De succesvolle ervaringen waren fantastisch.

Sander 3 jan 2023
Reageer
S

Goed, maar meer mannelijke leden nodig

Datingwebsites zijn tegenwoordig anders dan vroeger. Ik ondervond een probleem met mijn account, maar de ondersteuning loste het na enige tijd op. De site is gebruiksvriendelijk, maar zou kunnen profiteren van meer mannelijke leden. De stijgende kosten van levensonderhoud maken dat datingsites misschien te duur worden. Ik waardeer de ondersteuning van Ashley Madison, die beter is dan bij sommige andere sites.

Sophie 9 aug 2022
Reageer
E

Vrouw in de 30 met positieve ervaring

Als een aantrekkelijke, exotische en intelligente vrouw in mijn dertiger jaren, heb ik positieve ervaringen opgedaan op Ashley Madison. Ik ben niet geïnteresseerd in ongepaste benaderingen of foto's. Mannen die mij respectvol benaderen, trekken mijn aandacht. Dus mannen, verander jullie aanpak als jullie in contact willen komen met echte vrouwen voor een betere ervaring.

Esther 6 apr 2021
Reageer
N

Beperkte interactie, maar de moeite waard

Ik ben nu twee maanden lid van Ashley Madison. Hoewel slechts een klein deel van de leden echt interactief is, zijn de paar echte vrouwen die ik heb ontmoet de moeite waard. Ik heb een persoon ontmoet en had een spannende chat met een ander. Voor degenen die openstaan voor plezier, kunnen de resultaten beter zijn op standaard hookupsites, maar Ashley Madison is zeker ook het proberen waard.

Niels 9 feb 2020
Reageer
J

Succes op ashley madison

Na 15 jaar in een liefdeloos huwelijk te hebben gezeten, vond ik eindelijk succes op Ashley Madison. Ik ontmoette verschillende mannen, waaronder een bijzondere single man. Onze connectie groeide uit tot liefde, en we bespreken zelfs toekomstplannen. Zonder Ashley Madison had ik deze zorgzame, intelligente en sensuele man waarschijnlijk nooit ontmoet. Hij behandelt mij geweldig, en onze relatie is echt verrijkend. Ik ben dankbaar voor de ervaringen die ik heb opgedaan via deze site.

Julia 23 nov 2019
Reageer
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van maart 2024.

Over Ashley Madison

Ashley Madison richt zich op mensen die een vaste relatie hebben maar op zoek zijn naar een affaire. De site is zeer summier, pas als je een gratis profiel hebt aangemaakt krijg je meer te zien dan de homepagina. Je kunt nadat je bent ingelogd op zoek gaan naar een leuke match. Kom je iemand tegen die je graag wilt leren kennen dan kun je diegene een bericht sturen. Je kunt ook de app installeren op je smartphone. Die is er voor zowel Apple als Android. Als er een klik is dan kunnen jullie afspreken voor een date.

  • Nog niet geverifieerd
  • Datingsites
  • https://www.ashleymadison.com
  • support@ashleymadison.com