Apollo Reizen

Apollo Reizen

4.5 reviewscore • 4 reviews
R

Appartement en vlucht geboekt

Online hebben we onze vlucht en appartement geboekt bij Apollo, dit ging allemaal vrij vlot. Hierna kregen we een e-mail met alle informatie over onze week vakantie. Ook fijn dat er op verschillende dagen en tijden iemand van Apollo aanwezig is bij het appartementencomplex om alle vragen te beantwoorden indien nodig. Vaak heb je op vakantiesites dat ze foto's aanbieden van hotels en appartementen en dat het toch anders (of ouder) blijkt te zijn. Dit was hier dus zeker niet het geval, alle foto's waren up to date en het was eigenlijk precies zoals we ons vooraf hadden voorgesteld dat het zou zijn. Zeker voor herhaling vatbaar als je het mij vraagt!

R 16 aug 2023
Reageer
D

Mag nog iets beter voor de NL klant

Perfecte locatie en een super hotel heeft ons een fijne vakantie opgeleverd. We zaten direct aan zee en het restaurant had uitzicht over de zee, super! Apollo mag nog wel iets meer denken aan de Nederlandse klant want we zagen dat veel informatie in andere talen was en dat er ook geen infomap te vinden was in het hotel. Las ook dat ze pas vanaf 2023 echt voor Nederlandse klanten reizen aanbieden dus het mag nog iets verbeterd worden, ze zijn wel zeker op de goede weg! Vaak heb je toch niet veel informatie nodig en ga je lekker aan het zwembad liggen. Wil het wel graag aangeven.

Groetjes Des

Des 27 sep 2023
Reageer
L

Super reis met goede crew

Super reis gehad voor een zeer schappelijke prijs bij Apolloreizen.nl. Eindelijk een reisoperator die je daadwerkelijk helpt als je naar ze belt met enkele vragen. Het hotel was daarnaast ook heel goed en we hebben een heerlijke sportreis gehad met veel activiteiten en de crew die aanwezig was verdiend ook een pluim!

Lin 18 jul 2023
Reageer
G

Reis naar Kreta

We hadden nog niet eerder gehoord van Apollo Reizen maar kwamen via enkele websites hier terecht. Een hele duidelijke website met veel keuze. Uiteindelijk hebben we gekozen om een hotel in Kreta te boeken genaamd Summer Dream. Heel blij met deze keuze want het was een zeer fijne onbezorgde vakantie waarbij Apollo Reizen ons goed heeft ondersteund en veel informatie vooraf en tijdens re reis heeft geboden.

Goes 28 jun 2023
Reageer
Beste reisbureaus

Dit zijn de beste reisbureaus van december 2023.

Over Apollo Reizen

Reis de wereld over met Apollo, ze bieden een breed scala aan van bestemmingen, verschillende reistypes en hotels. Van ontspanning op exotische stranden of sportieve uitdagingen in de bergen, niks is te gek en voor iedereen is bij Apollo Reizen een fantastische vakantie ervaring mogelijk. Reizigers van Apollo kunnen vertrouwen op de veiligheidsgarantie wat ze aanbieden, zo kan je met vertrouwen op reis, ook als er iets gebeurd wat je vooraf niet hebt voorzien. Deze reisorganisatie is de eerste Scandinavische touroperator met een duurzaamheidscertificaat van Travelife. Ben jij op zoek naar jouw droomreis? Bezoek de website van Apollo Reizen en kijk of er iets voor jou tussen zit.

  • Nog niet geverifieerd
  • Reisbureaus
  • https://www.apolloreizen.nl
  • apollo@apolloreizen.nl