Aosom

Aosom

4.3 reviewscore • 9 reviews
S

Geweldige ervaring met de HOMCOM 3-delige barset

Beide pakketten werden snel geleverd en waren goed verpakt. De genummerde verpakkingen en onderdelen bespaarden veel tijd bij het opzetten van de HOMCOM 3-delige barset. De duidelijke instructies maakten de montage eenvoudig. Hoewel de handleiding aanbeveelt om met twee personen te monteren, is het ook prima te doen zonder extra hulp als je niet zwaar hoeft te tillen. De tafel staat zowel ingeklapt als uitgeklapt stevig, en de barkrukken zijn comfortabel. Een beetje houtlijm kan handig zijn om de pluggen onder de tafel te bevestigen en te voorkomen dat ze eruit vallen.

Sophie 17 aug 2023
Reageer
M

Uitstekende service en kwaliteit

Mijn recente ervaring met deze winkel was uitzonderlijk positief. Ik had mijn bestelling vooraf betaald en alles verliep vlekkeloos. De levering was snel en de producten waren in uitstekende staat. Het feit dat er altijd een medewerker telefonisch beschikbaar was, is opmerkelijk en geeft blijk van een uitstekende klantenservice. Dit is zeker niet vanzelfsprekend in de huidige tijd.

Martijn 7 sep 2023
Reageer
E

Prachtige afvalbak, precies wat ik nodig had

Ik was bijzonder tevreden over de snelle levering van mijn afvalbak. De afvalbak ziet er niet alleen fantastisch uit, maar functioneert ook perfect, precies zoals ik had gehoopt. Mijn tevredenheid met deze aankoop is volledig. Een handige tip voor anderen is om direct batterijen mee te bestellen, aangezien deze niet overal gemakkelijk verkrijgbaar zijn.

Elise 25 aug 2023
Reageer
J

Vertraagde levering

Mijn geplande levering voor vandaag werd vertraagd, en dit werd pas gecommuniceerd nadat ik een e-mail had ontvangen. Het geschatte leveringstermijn van 1-3 werkdagen lijkt momenteel niet betrouwbaar. Het is frustrerend wanneer je niet op leveringsdata kunt vertrouwen. Ik denk nog wel eens twee keer na om hier nogmaals bestellen.

Jasper 24 aug 2023
Reageer
L

Geweldige ervaring met onze bestelling

Na onze bestelling van een multifunctionele stoel duurde het slechts 3 dagen voordat het product in perfecte staat werd geleverd. We zijn enorm blij met onze aankoop. Alles werkt goed en ziet er fantastisch uit. Hoewel de massages misschien niet super krachtig zijn, zijn we over het algemeen zeer tevreden. We willen iedereen die heeft bijgedragen aan deze bestelling hartelijk bedanken. We zullen zeker weer bij jullie bestellen.

Lisa 10 aug 2023
Reageer
L

Verfrissend eenvoudig - een nieuwe ervaring

Dit was mijn eerste bestelling bij Aosom, en ik was op zoek naar een betaalbare minioven die eenvoudig te bedienen was en bij mijn interieur paste. Bij Aosom vond ik precies wat ik zocht dankzij hun overzichtelijke website. Mijn bestelling, betaling en de bezorgservice van GLS verliepen soepel en snel. De minioven staat nu op zijn plek en werkt perfect, zonder onnodige elektronica. Dit zal zeker niet mijn laatste bestelling zijn bij deze winkel.

Laura 10 aug 2023
Reageer
C

Vinsetto gamestoel

Een gamestoel van het merk Vinsetto bij deze webshop gekocht voor mijn zoon. Het was geen goedkope stoel dus dan mag je wel wat verwachten en ik moet zeggen dat de verwachtingen wel zijn waargemaakt. Mijn zoon is er heel erg blij mee. Het is precies wat hij wou. De stoel zit erg lekker en voelt kwalitatief goed aan. De bezorging was gratis wat erg mooi was maar hij moest wel een paar dagen wachten op de stoel. Bij Aosom kun je gewoon met iDeal of creditcard betalen wat ook erg fijn is. Al met al tevreden met de aankoop! Ik zou hier wel weer kopen.

Chantal 6 dec 2022
Reageer
K

Halloween spullen

Ik heb leuke Halloween spullen in de oktober flitsverkoop bij Aosom gekocht. Een opblaasbare Halloween boom en pompoen. Vanwege de oktobersale hadden ze beide 10% korting. Toch mooi meegenomen. Ze bezorging was gratis, maar het duurde wel een paar dagen voordat het in huis was. De opblaasfiguren zijn ook echt groot en heel leuk voor in de tuin! Zoiets zie je niet snel in Nederland. Heel leuk en de kinderen vinden het fantastisch! Erg leuke webshop.

Kim 18 okt 2022
Reageer
F

Van alles wat

Aosom verkoopt van alles wat. Ze zijn heel goedkoop en dat heeft te maken dat de spullen niet uit Nederland komen. Verzending is helemaal gratis en het duurt niet weken voordat je het in huis hebt, wat je vaak bij andere buitenlandse winkels hebt. Ik bestel geregeld wat bij Aosom en ik heb mijn spullen altijd netjes gekregen. Zoals ik al eerder zei, valt de verzending ook reuze mee qua tijd. Het leuke is dat ze ook wel dingen verkopen die je hier niet in de winkels tegenkomt. In de uitverkoop staan ook altijd wel leuke spullen.

Fiona 19 dec 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Aosom

Aosom, uitgesproken als "Awesome", is de online winkel voor allerlei producten voor in en rondom het huis, en voor in de tuin. Sinds 2010 is deze organisatie actief in Duitsland en biedt via zes merken een scala aan huishoudelijke artikelen, keuken-, tuin- en buitenartikelen, producten voor huisdieren, kantoorartikelen en doe-het-zelfproducten. De merken HOMCOM, Outsunny, PawHut, Vinsetto, Kleankin en Durhand maken deel uit van het Aosom-portfolio. Met een verkoopnetwerk dat zich uitstrekt tot Nederland en Polen, worden de producten verkocht op bekende online platforms zoals Amazon, eBay, Wayfair, Lidl, Rewe, Netto en vele andere. Aosom houdt zich vast aan hun kernwaarden: uitstekende producten, innovatief design en geweldige klantenservice, allemaal tegen de beste prijs. Het resultaat spreekt voor zich: uitstekende feedback op hun Amazon- en eBay-accounts, geweldige beoordelingen op eKomi en Google, en meer dan 400.000 tevreden klanten per jaar. Met succesvolle zusterbedrijven over de hele wereld is Aosom wereldwijd een gewilde keuze.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.aosom.nl
  • klantenservice@aosom.nl