Warenhuis

Aosom

2 reviews
100% positief

Aosom heeft een groot assortiment van verschillende producten. Je kunt er terecht voor meubels in verschillende stijlen, maar ook voor sport en vrije tijd artikelen en nog veel meer. Ze zijn in verschillende landen actief, waaronder Nederland. Je kunt gewoon door middel van iDeal betalen en de levering gaat via DPD.

Alibaba.com is van alle warenhuizen de beste keuze.

Bezoek Alibaba.com


Reviews (2)

 • Tim

  Leuk tuinmeubilair

  Bij Aosom heb ik een paar leuke ligstoelen gekocht voor in de tuin. Deze stoelen waren niet duur en de bezorging was gratis. Ik had nog nooit eerder van Aosom gehoord, maar na enkele dagen had ik de stoelen al in huis. Niet slecht voor een internationale webshop. Naast ligstoelen heeft Aosom ook andere leuke tuinmeubels. Aosom is betrouwbaar en levert redelijk snel, maar dat heeft natuurlijk te maken met het feit dat de producten uit het buitenland komen. De prijzen zijn ook niet slecht. Je kunt er in ieder geval met een gerust hart iets kopen.

  Tim 19 jan 2022

 • Fiona

  Van alles wat

  Aosom verkoopt van alles wat. Ze zijn heel goedkoop en dat heeft te maken dat de spullen niet uit Nederland komen. Verzending is helemaal gratis en het duurt niet weken voordat je het in huis hebt, wat je vaak bij andere buitenlandse winkels hebt. Ik bestel geregeld wat bij Aosom en ik heb mijn spullen altijd netjes gekregen. Zoals ik al eerder zei, valt de verzending ook reuze mee qua tijd. Het leuke is dat ze ook wel dingen verkopen die je hier niet in de winkels tegenkomt. In de uitverkoop staan ook altijd wel leuke spullen.

  Fiona 19 dec 2021