Aosom

Aosom

4.3 reviewscore • 3 reviews
C

Vinsetto gamestoel

Een gamestoel van het merk Vinsetto bij deze webshop gekocht voor mijn zoon. Het was geen goedkope stoel dus dan mag je wel wat verwachten en ik moet zeggen dat de verwachtingen wel zijn waargemaakt. Mijn zoon is er heel erg blij mee. Het is precies wat hij wou. De stoel zit erg lekker en voelt kwalitatief goed aan. De bezorging was gratis wat erg mooi was maar hij moest wel een paar dagen wachten op de stoel. Bij Aosom kun je gewoon met iDeal of creditcard betalen wat ook erg fijn is. Al met al tevreden met de aankoop! Ik zou hier wel weer kopen.

Chantal 6 dec 2022
Reageer
K

Halloween spullen

Ik heb leuke Halloween spullen in de oktober flitsverkoop bij Aosom gekocht. Een opblaasbare Halloween boom en pompoen. Vanwege de oktobersale hadden ze beide 10% korting. Toch mooi meegenomen. Ze bezorging was gratis, maar het duurde wel een paar dagen voordat het in huis was. De opblaasfiguren zijn ook echt groot en heel leuk voor in de tuin! Zoiets zie je niet snel in Nederland. Heel leuk en de kinderen vinden het fantastisch! Erg leuke webshop.

Kim 18 okt 2022
Reageer
F

Van alles wat

Aosom verkoopt van alles wat. Ze zijn heel goedkoop en dat heeft te maken dat de spullen niet uit Nederland komen. Verzending is helemaal gratis en het duurt niet weken voordat je het in huis hebt, wat je vaak bij andere buitenlandse winkels hebt. Ik bestel geregeld wat bij Aosom en ik heb mijn spullen altijd netjes gekregen. Zoals ik al eerder zei, valt de verzending ook reuze mee qua tijd. Het leuke is dat ze ook wel dingen verkopen die je hier niet in de winkels tegenkomt. In de uitverkoop staan ook altijd wel leuke spullen.

Fiona 19 dec 2021
Reageer
Beste warenhuizen

Dit zijn de beste warenhuizen van juni 2023.

Over Aosom

Aosom heeft een groot assortiment van verschillende producten. Je kunt er terecht voor meubels in verschillende stijlen, maar ook voor sport en vrije tijd artikelen en nog veel meer. Ze zijn in verschillende landen actief, waaronder Nederland. Je kunt gewoon door middel van iDeal betalen en de levering gaat via DPD.

  • Nog niet geverifieerd
  • Warenhuizen
  • https://www.aosom.nl