Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam

Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam

3.5 reviewscore • 10 reviews
E

Geweldig Hotel

Hier heb ik een prettig verblijf gehad en met volle teugen genoten. Te midden in de corona periode heeft dit hotel maatregelen kunnen treffen zonder dat de gasten zich zouden vervelen. Dit hotel heeft schone en nette kamers vergelijkbaar met die van een premium met een uitstekend uitzicht. Voor het parkeren hebben we geen cent betaald, maar ik heb me laten vertellen dat het normaal 50 euro per dag is. Al met al een leuk onderkomen!

Erwin 15 okt 2021
Reageer
C

Tot rust gekomen!

Ik was lang op zoek naar een plek waar ik echt tot rust kon komen. Na een poosje op het net te hebben gezocht, kwam ik bij dit hotel. Ik heb via booking.com meteen een plekje gereserveerd en ik heb er geen spijt van. Dit hotel biedt je namelijk een prachtig ontbijt en service met een lach. Het heeft verder een gunstige ligging en een fantastische sfeer. Iedereen moet er eens naar toe!

Charlene 3 feb 2019
Reageer
R

Keurig

Als je in Amsterdam op zoek naar een gezellige plek, dan is dit hotel zeker een aanrader. Ik heb met twee harten hier een kamer gereserveerd en eigenlijk waren me verwachtingen van tevoren niet hoog. Maar nadat ik 3 dagen hier heb doorgebracht kan ik aangeven dat dit zeker een fantastisch hotel is. Lekker eten, comfortabele bedden vindt je allemaal hier!

Renate 18 sep 2018
Reageer
M

Tot in de puntjes goed!

Bij zo een hotel ben je pas echt tevreden. Het personeel neemt je bij de hand van begin tot eind. Ze stellen zich zodanig op dat je tevredenheid alles wat ze willen hebben. Dit vond ik heel fijn, ik voelde me een prins. Alle accommodaties waren goed onderhouden en alles was er keurig bij. Het eten en drinken daarover hoefde ik helemaal niet te klagen. Voor de mensen die op zijn naar een luxe beleving, bij dit hotel zul je het wel vinden.

Michel 10 mrt 2017
Reageer
F

Geld verpsilling

Over het verblijf wil ik het even niet hebben, maar over heel iets anders. De eerste keer toen we daar verbleven hebben we 24.5 voor een hamburger moeten betalen. En tot onze verbazing was het de tweede 16.5 voor een hamburger. Uit nieuwsgierigheid hebben we dit gevraagd van waar zo een prijsverlaging en niemand kon ons uitleggen. Ondanks de prijsverlaging, vonden we de prijs toch aan de hoge kant voor een burger. Mocht je hier een kamer boeken, let er dan hier even op :)

Frenkie 3 jun 2016
Reageer
V

5 sterren niet waard

Hier heb ik wel een paar minpunten kunnen opmerken. Het begon met de kleine aspecten in de kamer. Zo miste er een zak in de afvalemmer en de afstandbediening die deed het niet, omdat er geen batterijen in waren. Tijdens het ontbijt was er geen zout, maar wel peper op tafel....raar! We hebben van tevoren aangegeven dat onze dochter haar jaardag daar zou vieren en hiermee is er niets gedaan. Misschien verwachten te veel, maar dit hoort gewoon bij een 5 sterrenhotel.

Vn Beek 30 mrt 2016
Reageer
B

5 sterren status niet in de praktijk

Als het om de ligging, uitstraling en de kamers gaat, dan scoort dit hotel heel goed. Maar wanneer het gaat om de service en klantvriendelijkheid, dan merk je een neerwaartse spiraal. Helemaal als je eraan denkt dat het gaat om een 5 sterren hotel. Er zijn anders hotels van dezelfde bedrijf die er minder aantrekkelijk uitzien, maar wel een uitstekende service garanderen. Ik snap niet hoe dit kan, het moeten toch dezelfde standaarden zijn, of vergis ik me?

Berto 8 mei 2015
Reageer
W

Fijn hotel

Ik heb hier een periode van 4 dagen doorgebracht. Ik kan veel schrijven hier, maar kies er toch voor om het simpel te houden. Ik wil volstaan met het feit dat ik geen negatieve aspecten kan aanhalen. Dit hotel was zo goed. Ik heb dit hotel ervaren als een leuke omgeving waar gezelligheid de boventoon voert. Ik kom er zeker weer eens naar toe.

Wasserette 9 nov 2014
Reageer
Y

Ligging prima de rest niet

Mijn verblijf van 4 dagen in Amsterdam had ik me helemaal anders in gedachten. Ik kan me geen nachtje herinneren dat ik een prettige nachtrust gehad heb. Het was elke dag weer een gedoe met oorverdovend geluid van machinemotoren. In de badkamer kon je zichtbaar veel schimmel plekken zien. Ik weet niet welke schoonmakers hier werken, maar doen hun werk niet goed. De muren waren ook zichtbaar niet ok. Naar mijn mening geniet je hier helemaal niet!

Yolanda 6 aug 2014
Reageer
W

Zwak signaal internetverbinding

Ik ben hier geweest en ik heb opgemerkt dat er ten opzicht van vroeger veel is veranderd. Helaas is dit in de negatieve aspecten terug te zien. Het heeft veel ervan weg dat de glorie jaren achter de rug is. Zo zijn de kamers niet goed schoon en zelfs het internet laat te wensen over. Ik diep teleurgesteld over hoe zaken hier gaan en heb besloten om geen kamer meer hier te boeken.

Wesley 18 jan 2014
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van december 2023 in de omgeving van Amsterdam.

Over Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam

Het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky is gelegen te Dam 9 in Amsterdam. Het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky is gelegen aan de Dam, een van de meest iconische pleinen in Amsterdam. De centrale ligging van het hotel maakt het een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de historische en culturele bezienswaardigheden van de stad, waaronder het Koninklijk Paleis, de Nieuwe Kerk en de winkelstraten. Dit luxe hotel biedt een breed scala aan faciliteiten en voorzieningen. Gasten kunnen genieten van comfortabele en prachtig ingerichte kamers en suites, evenals diverse restaurants en bars die culinaire hoogstandjes bieden. Het hotel heeft ook uitstekende vergader en evenementenfaciliteiten, evenals een wellnesscentrum met een fitnessruimte, een zwembad en een spa voor ontspanning. Het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky staat bekend om zijn rijke geschiedenis en grandeur. Het is een van de oudste en meest iconische hotels in Amsterdam, met een stijlvolle inrichting en een tijdloze elegantie. Gasten kunnen genieten van de combinatie van klassieke charme en moderne luxe die het hotel te bieden heeft. Vanuit het hotel kunnen gasten gemakkelijk te voet de bruisende stad verkennen. De omgeving biedt een schat aan restaurants, winkels, theaters en musea. Bovendien is het hotel gunstig gelegen nabij het centraal station van Amsterdam, waardoor het gemakkelijk is om andere delen van de stad en zelfs andere Nederlandse steden te verkennen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Amsterdam, Noord-Holland
  • https://www.anantara.com/nl/grand-hotel-krasnapolsky-amsterdam
  • rsv.krasnapolsky@anantara-hotels.com