Amazon Prime Video

Amazon Prime Video

1.8 reviewscore • 5 reviews
J

Incompleet

De beschikbaarheid van series op deze streamingdienst is teleurstellend. In plaats van complete series, worden alleen seizoen 11 van CSI of Law and Order aangeboden. Bovendien zijn niet alle afleveringen beschikbaar, bijvoorbeeld alleen aflevering 1 en niet 3 en 4, terwijl de titel suggereert dat het om complete series gaat. Het wachten op vervolgseizoenen van series zoals Chicago PD, Chicago Med en Chicago Fire duurt al jaren, terwijl er wel nieuwe seizoenen worden uitgebracht. De dienst lijkt met de maand slechter te worden en biedt steeds minder compleet aanbod.

Jeroen Roomman 19 nov 2022
Reageer
V

De kosten zijn oke

De prijs van de service is redelijk in verhouding tot de hoeveelheid content die wordt aangeboden. Helaas is de app-indeling de slechtste van alle streamingdiensten die ik heb gebruikt. Dit komt door de vele commerciële promoties die in de app zijn verwerkt, zoals het aanmoedigen om films te kopen of te huren. Bovendien is de tekst zo klein op een 4k tv dat je vaak per ongeluk op de verkeerde film klikt, en de voorafgaande promoties zijn irritant. Alles bij elkaar genomen is het nog net voldoende.

Van Vliet 5 okt 2022
Reageer
G

Bijbetalen voor films???

Prime Video is een enorme teleurstelling. Er is veel aanbod, maar voor de meeste films moet je extra betalen, waardoor Prime een dure streamingdienst is. Het is jammer dat dit bijna nooit wordt vermeld op vergelijkingssites of informatiepagina's over streamingdiensten.
Dan kies ik gewoon weer lekker voor Netflix, waar we wel alles kunnen kijken voor één bepaald bedrag.

Gerlinde 29 aug 2022
Reageer
T

Films kosten extra geld

Deze streamingdienst is waardeloos! In het begin leek het goed, maar toen ik een leuke film wilde bekijken, bleek dat ik extra moest betalen bovenop de maandelijkse abonnementskosten die ik al had. Dit is echt slecht en waardeloos! Het was voor ons de reden om deze streamingdienst op te zeggen.
En mailtjes om terug te komen gaan echt niet werken, als jullie voor dit soort diensten extra geld gaan rekenen.

Tess Menig 8 jun 2022
Reageer
K

Verschrikkelijke ondertiteling

Ik geniet meestal van Prime, maar nu ben ik oude afleveringen van Law and Order aan het kijken en ik erger me aan de slechte ondertiteling. Bijvoorbeeld, "fence" zou vertaald moeten worden als "heler", maar in plaats daarvan wordt het vertaald als "hek". "Skin magazine" wordt letterlijk vertaald als "huidtijdschrift" in plaats van "pornoblaadjes". En zo zijn er nog veel meer fouten. Het is echt waardeloos.

Karim 26 apr 2022
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere internet en tv providers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van december 2023.

Over Amazon Prime Video

Prime Video is een streamingdienst van Amazon die eerst was gelanceerd als Amazon Unbox. Amazon Prime Video biedt een breed scala aan films, tv-shows en Amazon Originals, waaronder bekroonde series zoals The Marvelous Mrs. Maisel, Jack Ryan en The Man in the High Castle. Prime Video is beschikbaar op verschillende apparaten, zoals smartphones, tablets, smart-tv's en gameconsoles. Het bedrijf biedt haar klanten de mogelijkheid om video's te downloaden en offline te bekijken. Prime Video onderscheidt zich van andere streamingdiensten door haar integratie met andere Amazon-diensten, zoals Amazon Prime en Amazon Music. Klanten die zich abonneren op Amazon Prime krijgen automatisch toegang tot Prime Video. Prime Video heeft ook een uitstekende klantenservice met een 24/7 helpdesk en een uitgebreide FAQ-sectie. Hoewel Amazon Prime Video niet het grootste aanbod heeft én ook niet het meest unieke aanbod, heeft het wel degelijk een goede kwaliteit unieke series en films die nergens anders verkrijgbaar zijn.