Alleenstaande Vaders

Alleenstaande Vaders

3.3 reviewscore • 10 reviews
D

Meer aandacht voor vrouwen

Alleenstaande vaders is een platform dat hoofdzakelijk bevolkt wordt door alleenstaande vaders, wat natuurlijk niet wenselijk is, tenzij je interesse hebt in mannen. Ik pleit ervoor om meer inspanningen te leveren om vrouwen aan te trekken en zich te laten registreren op deze website. Anders heeft het weinig zin en blijven mannen hier wachten op die ene leuke vrouw, maar die lijkt maar zelden te verschijnen, wat de zaken niet ten goede komt. Het is begrijpelijk dat er momenteel weinig vrouwen aanwezig zijn, gezien de naam van de site, maar dat is niet echt een lokmiddel voor vrouwen om lid te worden. Het lijkt me logisch dat vrouwen niet actief zoeken naar een site voor alleenstaande vaders en daarom terughoudend zijn om zich in te schrijven. Zoals het nu gaat, vind ik het niet aantrekkelijk, maar ik ben ervan overtuigd dat de site potentie heeft als er meer moeite wordt gedaan om vrouwen aan te trekken.

Dennis 26 jul 2019
Reageer
S

Hoge kosten voor alleenstaande ouders

Het lijkt wellicht als een flauwe grap, maar waarom is deze website zo prijzig voor alleenstaande ouders? We worden al geconfronteerd met aanzienlijke alimentatieverplichtingen aan de moeders van onze kinderen, en het lijkt erop dat deze site ons geen ruimte laat voor leuke dingen. Even serieus, waarom is deze website, specifiek bedoeld voor alleenstaande vaders, zoveel duurder dan andere datingsites? Sommige concurrenten vragen de helft van het bedrag dat hier gevraagd wordt, en dat verschil is, naar mijn mening, te groot.

Sander 25 dec 2018
Reageer
L

Weinig populariteit bij vrouwen

Een website met de naam "Alleenstaande vaders" lijkt niet bijzonder aantrekkelijk voor vrouwen. Ik kan me niet voorstellen dat ik actief zou zoeken naar een platform voor alleenstaande moeders en me daar zou aanmelden. Ik vermoed dat dit voor vrouwen hetzelfde geldt. Het is dan ook niet verrassend dat er hier weinig vrouwen te vinden zijn. Als alleenstaande moeder heb ik een tijdlang een profiel gehad op deze website, en het valt me steeds weer op hoe weinig vrouwen hier aanwezig zijn en actief deelnemen. Dit is jammer, want ik ben echt op zoek naar iemand, maar op dit tempo zal ik hier waarschijnlijk geen geschikte partner vinden.

Linda 12 aug 2018
Reageer
P

Voordelen van Alleenstaande Vaders

Het concept van een website specifiek gericht op alleenstaande vaders, ongeacht de verblijfplaats van de kinderen, is buitengewoon slim en veelbelovend. Alleenstaande vaders heeft naar mijn mening diverse voordelen vergeleken met algemene datingsites:

Vrouwen zijn van tevoren op de hoogte van eerdere relaties met kinderen.
Vrouwen zijn actief op zoek naar mannen met kinderen of hebben geen problemen met mannen die al kinderen hebben uit eerdere relaties.
De website is financieel haalbaar, zelfs voor alleenstaande ouders die al alimentatie betalen aan hun ex-partner.

Daarnaast is de website gebruiksvriendelijk en kun je snel een account aanmaken. Wat ik altijd lastig vind, is een geschikte profielfoto kiezen, vooral omdat ik niet bepaald fotogeniek ben en weinig foto's heb waarop ik alleen te zien ben.

Peter 9 jul 2018
Reageer
E

Verkeerde aannames door de vrouwen

Velen gaan hier onterecht uit van het idee dat alle alleenstaande vaders gescheiden zijn en dat de kinderen voornamelijk bij de moeder wonen. Hoewel dit voor velen van toepassing is, kloppen deze veronderstellingen niet altijd. Ik ben bijvoorbeeld een weduwe en zorg in mijn eentje voor mijn drie jonge kinderen. Het blijkt dat sommige vrouwen hier geen interesse in hebben, wat het gevolg is van onjuiste aannames. Dit benadrukt het belang van openheid en begrip op deze website.

Evert 11 mrt 2018
Reageer
D

Een duwtje in de rug nodig

Het is jammer dat deze website momenteel niet goed draait, wat ik echt betreur. Het concept is namelijk uitermate goed. Ik denk dat deze site een steuntje in de rug nodig heeft om op gang te komen. Als dat eenmaal gebeurt, voorzie ik wel dat het succesvol zal worden. Zoals eerder vermeld, vind ik het concept achter deze site erg sterk. Nu is het een kwestie van de rest op orde krijgen.

Dirk 3 feb 2018
Reageer
O

Voor vaders en moeders

Op deze site staat vermeld dat alleenstaande vaders alleenstaande moeders ontmoeten. Echter, volgens mij zoeken niet alleenstaande moeders hier een partner. Zelf ben ik hier ook actief, en ik heb geen kinderen van mezelf. Dit betekent echter niet dat ik niet opensta voor een relatie met een vader. Mijn vraag is daarom of deze website uitsluitend bedoeld is voor vaders en moeders, of dat vrouwen zonder kinderen ook welkom zijn om een relatie te zoeken met een alleenstaande vader.

Olivia 25 dec 2017
Reageer
K

Gebrek aan populariteit bij vrouwen

Deze site is nog niet voldoende bekend, en het aantal vrouwelijke leden is zeer beperkt. Bovendien bestaat het merendeel van de leden uit alleenstaande vaders. Het is belangrijk om ook vrouwen aan te trekken die geïnteresseerd zijn in daten met alleenstaande vaders. Persoonlijk ben ik hier terechtgekomen via toeval; anders had ik nooit geweten van het bestaan van deze site. Het is van cruciaal belang dat de site groeit, aangezien het ledenaantal momenteel lijkt te krimpen. Mogelijk zouden advertenties of andere vormen van promotie kunnen helpen.

Kees 26 nov 2017
Reageer
E

Bijna alleen mannen

Het nadeel van een site voor alleenstaande vaders, is dat het ook echt bijna alleen maar alleenstaande vaders zijn die zich hier aanmelden en bijna geen vrouwen. Die melden zich vast aan op alleenstaande moeders haha. Ergens snap ik dat ook wel hoor, want het is op zich best raar dat een vrouw zich op een site aanmeldt die voor alleenstaande vaders gemaakt is, als je begrijpt wat ik bedoel, dat is best vreemd. Maar dat is wel de bedoeling, want anders schieten wij alsnog niets op. Verder vind ik het een mooie site, die makkelijk is in gebruik.

Erwin 26 aug 2017
Reageer
R

Waar zijn ze dan

Als alleenstaande moeder heb ik er geen enkel probleem mee om deel uit te maken van een samengesteld gezin met een alleenstaande vader. Echter, wanneer ik hier zoek, vind ik maar een handvol vaders, en dat is teleurstellend. Het lijkt me dat er veel meer alleenstaande vaders zijn die openstaan voor daten, maar schijnbaar zijn ze niet op de hoogte van deze site. Ik hoop dat er manieren zijn om meer bekendheid te genereren en zo meer alleenstaande vaders aan te trekken.

Roos 1 aug 2017
Reageer
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van april 2024.

Over Alleenstaande Vaders

Omdat in Nederland 1 op de 3 relaties strandt, zijn er heel wat alleenstaande ouders. Op Alleenstaande Vaders kun je in contact komen met vrouwen die het geen probleem vinden dat je kinderen hebt. Je ontmoet hier ook veel alleenstaande moeders die op zoek zijn naar een date of serieuze relatie. Op deze website vind je daarom ongeveer evenveel mannen als vrouwen. Je kunt een gratis profiel aanmaken en vervolgens andere profielen bekijken. Kom je iemand tegen die je beter wilt leren kennen, dan stuur je een berichtje of like. Hiervoor is dan wel een betaald lidmaatschap nodig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Datingsites
  • https://www.alleenstaande-vaders.nl
  • info@alleenstaande-vaders.nl