Alleenstaande moeders

Alleenstaande moeders

3.5 reviewscore • 10 reviews
A

Wat een oplichters

Deze site is pure oplichterij, nadat ik een premium abonnement had afgesloten kon ik niet eens gebruik maken van dit abonnement maar moest nogmaals een abonnement afsluiten. Nadat ik me had beklaagd via meerdere e-mails kreeg ik nooit antwoord terug. Hetzelfde geldt voor telefonisch contact zoeken; hoe vaak ik ook heb gebeld, ik krijg altijd het antwoordapparaat. Slechte site en echte oplichters, dus niet aan beginnen maar juist aangifte doen bij de online politie site wanneer je gedupeerd bent.

Anja 17 sep 2022
Reageer
M

Daten wordt mogelijk door deze site

Voor veel moeders met jonge kinderen, waaronder mijn kinderen van 10 en 6 jaar oud, lijkt het vaak een uitdaging om een leuke man te vinden om mee te daten. Veel mannen zijn terughoudend als het gaat om het aangaan van een relatie met iemand die al kinderen heeft, zoals ikzelf, en in sommige gevallen zelfs kinderen van een andere partner. Op deze website is dat echter geen probleem, omdat alle mannen die hier actief zijn, weten dat er op zijn minst één kind bij hoort, en soms zelfs meer. Ik herinner me zelfs een keer dat een man op deze site aangaf dat hij de voorkeur gaf aan vrouwen met kinderen omdat hij zelf geen kinderen kon krijgen maar dat wel graag wilde. Dit bleek een goede oplossing voor hem te zijn. Dit was iets waar ik zelf nooit aan had gedacht, en daarom ben ik zo blij dat ik deze website heb ontdekt. Natuurlijk moet ik nog steeds oppas regelen als ik op date wil, maar ik ben ervan overtuigd dat deze website daten voor mij weer mogelijk maakt, in ieder geval in mijn gedachten.

Miranda 9 jul 2021
Reageer
M

Milf en moeder

Waarom lijkt het tegenwoordig zo belangrijk te zijn dat alle moeders eruit moeten zien als een zogenaamde "MILF"? Ik vind dat idee onrealistisch! Elke realistische vrouw begrijpt dat dit niet haalbaar is, vooral niet als je een alleenstaande moeder bent. Ik heb moeite met mensen die altijd alleen hun perfecte kant op sociale media laten zien, want dat is niet echt, en ik waardeer eerlijkheid. Ik geloof ook niet dat mannen op deze site realistische verwachtingen hebben van alleenstaande vrouwen, dus ik probeer ze snel uit die droom te helpen. Dit is voor mij een teleurstelling.

Moniek 25 dec 2019
Reageer
A

Alleenstaande moeders goede site

Ik ben ontzettend tevreden met Alleenstaande moeders. Als alleenstaande moeder heb ik de verantwoordelijkheid voor mijn kinderen en hebben ze zelden de gelegenheid om bij hun vader te zijn. Hierdoor heb ik weinig tijd om uit te gaan of andere manieren te vinden om een partner te vinden. Het kost misschien €30 per maand, maar dat is het zeker waard. Aangezien ik toch al niet veel tijd heb om uit te gaan, bespaar ik ook geld op dat gebied. Dus ik ben bereid om die €30 te investeren in iets als dit.

's Avonds, wanneer de kinderen in bed liggen, heb ik hier de tijd om leuke en vriendelijke mannen te ontmoeten. Het mooie is dat ze het juist leuk vinden dat ik kinderen heb, in plaats van dat ze dat als een lastige bijkomstigheid zien. Dit is een groot voordeel van Alleenstaande moeders. Op andere datingsites heb ik al meerdere keren meegemaakt dat mannen afhaken zodra ze ontdekken dat ik kinderen heb. Niet iedereen zit daar nu eenmaal op te wachten, en dat is helemaal prima.

Aniek 21 jul 2019
Reageer
M

Alleenstaande moeders met bijbehorende issues

Ik vermoed dat veel alleenstaande moeders het met me eens zijn als ik zeg dat het soms behoorlijk uitdagend kan zijn om de financiële eindjes aan elkaar te knopen, vooral als je een gemiddelde baan hebt en al helemaal als je niet fulltime werkt (wat volgens mij zeldzaam is onder alleenstaande moeders). Natuurlijk hangt dit af van hoeveel kinderen je hebt en hoe oud ze zijn, maar ik heb twee kinderen, beiden jonger dan 10 jaar. Voor mij kunnen sommige maanden behoorlijk zwaar zijn, vooral als er onverwachte uitgaven zijn, zoals een kapotte wasmachine. In die situaties kan ik me niet altijd veroorloven om ook nog een maandelijks lidmaatschap of iets dergelijks te betalen op een website als deze. Ik wil niet om gunsten vragen, maar ik denk dat er veel andere alleenstaande moeders zijn die in dezelfde situatie verkeren en dit begrijpen. Het zou fijn zijn als de website hier rekening mee kon houden.

Marjon 12 aug 2018
Reageer
J

Serieus daten als jonge moeder

Het is fijn om hier serieus te kunnen daten. Ik ben 24, maar zit een levensfase verder dan de meeste van mijn leeftijdgenoten. Daten met een kind als je 24 bent is echt lastig daardoor. Daardoor heb ik mij ingeschreven bij AlleenstaandeMoeders. Hier zijn jongens van mijn leeftijd ook op zoek naar een serieuze relatie en dat ik al twee dochtertjes heb is niet iets voor ze om van te schrikken. Heb zelfs al een date gehad met goede vooruitzichten.

Jooske 12 mrt 2018
Reageer
L

Verkeerd gebruik op de website

Deze website is oorspronkelijk bedoeld als een platform voor alleenstaande moeders om een partner te vinden. Het is mij echter opgevallen dat veel vrouwen hier voornamelijk gebruik van maken voor andere doeleinden. Velen benaderen me om gewoon gezellig te kletsen, zonder echt op zoek te zijn naar een partner. Ze lijken simpelweg op zoek te zijn naar iemand om mee te praten en die hun situatie begrijpt. Hoewel ik dit begrijp en zelf ook waardeer om met andere alleenstaande moeders te praten, aangezien we elkaar beter begrijpen, is dit niet het oorspronkelijke doel van de website en niet waarom ik lid ben geworden. Een informeel gesprek kan ik ook met mijn buurvrouw voeren.

Lieke 12 jan 2018
Reageer
F

Zoontje geen belemmering bij daten

Voor het eerst een datingsite waar ik me niet hoef te schamen als 'alleenstaande moeder'. Ik voel me nog een jonge single en had eerder het gevoel dat ik mijn lieve zoontje, die ik al jong kreeg, verborgen moest houden om mannen niet af te schrikken. Dit is echt een mooi initiatief voor mij. Iedereen weet het al en accepteert het ook. Ik kan opgeluchter daten.

Femke 7 dec 2017
Reageer
J

Een beetje in het midden gelaten

Hoewel ik onvoorwaardelijk van mijn kinderen houd en ze voor mij op de eerste plaats komen, ben ik van mening dat het niet verstandig is om direct aan een man waarmee je net hebt kennisgemaakt te onthullen dat je drie kinderen hebt. In mijn ervaring lijken mannen dan vaak de andere kant op te rennen, zo ver mogelijk van je vandaan. Maar dat is precies waar deze website voor is, dus mannen die hier zoeken, zouden geen probleem moeten hebben met dat feit. Tot dusver lijkt dat ook het geval te zijn, want ik heb gemerkt dat de mannen die hier actief zijn, over het algemeen openstaan voor vrouwen met kinderen.

Dat gezegd hebbende, het aantal mannen dat specifiek op zoek is naar een partner met kinderen is hier relatief laag. Dit heeft mij gemengde gevoelens gegeven over de site, want het aantal beschikbare mannen is beperkt.

Janine 12 aug 2017
Reageer
M

Mijn nieuwe samengestelde gezin

Met mijn nieuwe partner hebben we een fantastisch samengesteld gezin. We hebben elkaar gevonden via AlleenstaandeMoeders en hadden al gauw veel raakvlakken. Na een aantal dates hebben we besloten om samen te gaan wonen. Inmiddels zijn we al een tijdje verder en kunnen we spreken van een officieel nieuw samengesteld gezin. Gelukkig kunnen mijn kinderen het goed vinden met die van hem, een hele geruststelling!

Marjanne 2 jan 2017
Reageer
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van december 2023.

Over Alleenstaande moeders

Als je als single jonge kinderen hebt is ‘gewoon’ daten vaak wat lastiger. Op Alleenstaande Moeders kun je een profiel aanmaken als je alleenstaande ouder bent en op zoek naar een leuke date. De site richt zich overigens ook op alleenstaande vaders. Natuurlijk mag je je ook aanmelden als je kinderloos bent maar je vindt het geen probleem als je toekomstige partner wel kinderen heeft. Je kunt berichten versturen of chatten via de website. Daarmee bescherm je je privacy. Pas als jij er aan toe bent maak je een afspraak voor een ontmoeting of wissel je telefoonnummers uit.

  • Nog niet geverifieerd
  • Datingsites
  • https://www.alleenstaande-moeders.nl
  • info@alleenstaande-moeders.nl