Alensa

Alensa

4.5 reviewscore • 10 reviews
L

Tevreden met mijn aankoop bij Alensa

Tot nu toe ben ik onder de indruk van dit bedrijf! Voorheen kocht ik brillen op een andere website, maar als volwassene met een behoefte aan kindermaat monturen, was de keuze beperkt. Ook was ik niet tevreden over de kwaliteit van mijn laatste aankoop op die website, omdat de lenzen plastic leken te zijn en de monturen me niet goed stonden. Daarom ging ik op zoek naar een andere website.

Helaas is het in het Verenigd Koninkrijk niet eenvoudig om kinderbrillen online te vinden, aangezien de meeste plaatsen niet gemachtigd zijn om ze te verkopen. Dit is frustrerend als je als volwassene een kinderbril voor jezelf wilt kopen zonder de kosten van een opticien.

Ik ben erg blij dat ik Alensa heb ontdekt en geprobeerd! Ze hadden de perfecte ronde metalen monturen waar ik naar op zoek was, en deze waren ook nog betaalbaar. De kwaliteit van de monturen voor die prijs is goed. De bestelling verliep soepel; je hebt alleen een foto van je recept en de meting van je pupilafstand nodig. Ik raad aan om de pupilafstandsmeting bij je opticien te laten doen, zodat deze nauwkeurig is.

Ik werd op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling, en het leek niet gehaast, in tegenstelling tot mijn eerdere ervaringen elders. De verpakking maakte meteen een goede indruk. Ik overweeg nu al om opnieuw bij dit bedrijf te bestellen, omdat ik zo tevreden ben met mijn aankoop!

Laura 30 aug 2023
Reageer
E

Geweldige hulp van Alensa

Wat een geweldige klantenservice heb ik ervaren! Mijn lenzen raakten zoek in de post, maar nadat ik hen een e-mail stuurde, ontving ik de volgende dag al een nieuwe levering. De klantenservice is uitstekend en ik kan dit bedrijf absoluut aanbevelen. Bedankt voor de geweldige service en de pijnloze afhandeling van alles, oprecht een geweldige ervaring.

Erik 28 okt 2023
Reageer
P

Prijzen mogen beter

Normaal gesproken bestel ik mijn contactlenzen en lenzenvloeistof bij een ander bedrijf, maar dit keer wilde ik Alensa uitproberen. De prijzen voor de contactlenzen zijn iets hoger dan bij mijn gebruikelijke leveranciers, en de prijs van de lenzenvloeistof is veel te hoog. Bij mijn gebruikelijke leverancier kan ik dezelfde hoeveelheid lenzenvloeistof bestellen, inclusief de volgende dag bezorging, en nog steeds goedkoper uitkomen dan bij Alensa. Bovendien biedt mijn gebruikelijke leverancier gratis bezorging de volgende dag bij bestellingen vanaf £65. Hoewel ik bij Alensa ook gratis bezorging kreeg, duurde het 4 werkdagen voordat ik mijn bestelling ontving. Kortom, ik blijf bij mijn gebruikelijke leverancier, maar Alensa is een goede tweede keuze.

Pieter 3 aug 2023
Reageer
M

Geweldige prijzen en producten

Ik bestel doorgaans mijn contactlenzen via jullie website en ben altijd tevreden met mijn bestellingen. De prijzen zijn zeer concurrerend en de producten zijn altijd van hoge kwaliteit. Bovendien leveren jullie aan veel verschillende landen, wat voor mij erg handig is omdat ik de helft van het jaar in het buitenland woon. Een super fijne ervaring en nog nooit problemen gehad.

Mariska 13 jun 2023
Reageer
L

Zoveel minder gedoe

Het bestellen met mijn voorschrift was bij Alensa erg eenvoudig en de levering verliep razendsnel. Dit was zoveel minder gedoe dan toen ik nog 10 kilometer moest reizen naar de volgende stad om mijn lenzen bij de opticien op te halen. Ik ga zeker weer online bestellen, want de lenzen zijn heerlijk zacht en comfortabel. Alensa is de ideale uitkomst voor velen geloof ik!

Laura 18 mei 2023
Reageer
F

Zeer comfortabel te dragen

Het dragen van deze lenzen is zeer comfortabel en ik ervaar geen enkel ongemak. Zelfs als beginnend lenzendrager voelen ze prettig aan en geven ze geen pijn. Deze lenzen zijn van het type "gekke, gekleurde contactlenzen, geschikt voor een afwijking in het zicht, met een houdbaarheid van meer dan een week." Dat is voor mij een ideale beschrijving, haha, maar ook qua kosten is het goed te doen om weer normaal te kunnen zien.

Fleur 16 mei 2023
Reageer
G

Echt prachtige lenzen

Ik draag daglenzen dagelijks en wilde wat dagelijkse gekleurde lenzen voor speciale gelegenheden. Ik had Alensa al eerder gezien in een social media post en besloot een paar te proberen. Ik kocht oorspronkelijk de Top View 'fresh green' lenzen. Mijn ogen zijn groen en deze lenzen zijn heel helder, bijna felgroen. Hoewel mijn man het nooit heeft opgemerkt!

Deze keer kocht ik de Top View 'green' lenzen. Deze zien er veel natuurlijker uit, maar mijn ogen lijken wel veel groener. Ze zijn prachtig en comfortabeler dan de lichtere lenzen om de een of andere reden. Ze zijn ook zeer redelijk geprijsd, want daglenzen zijn duur als je ze dagelijks gebruikt. Misschien probeer ik de volgende keer een andere kleur.

Geke 26 apr 2023
Reageer
W

Competitieve prijs

Ik zou 5 sterren hebben gegeven, maar al mijn lenzen waren niet op voorraad in het magazijn. Dit werd pas duidelijk toen ik de verwachte leverdatum ontving, die langer was dan ik had verwacht. Ik belde om te annuleren omdat ik de lenzen sneller nodig had, dus stuurden ze me wat ze hadden, 90 lenzen en ze betaalden me het verschil terug. Ik zou hier weer winkelen.

Wendy 11 apr 2023
Reageer
S

Eerste bestelling en geweldige ervaring

Dit was mijn eerste bestelling en ik was een beetje bezorgd omdat ik enkele slechtere recensies had gezien en niet helemaal zeker wist waar de lenzen vandaan kwamen. Ik ben blij te kunnen zeggen dat de lenzen zoals besteld waren, met een lange vervaldatum op de verpakking, en binnen 48 uur geleverd werden. Niks mis mee dus.

Sanne 6 apr 2023
Reageer
P

Pas op voor oude voorraad

De levering was in orde. De prijs van contactlensvloeistof was aanzienlijk gestegen sinds mijn laatste bestelling, maar was nog steeds de beste die ik kon vinden. Ik was echter teleurgesteld dat ik oude voorraad kreeg. De productiedatum was december 2021, wat slecht is gezien het feit dat mijn bestelling in januari 2023 werd geplaatst. Als oude voorraad wordt verkocht, moet dit tegen de oorspronkelijke prijs zijn, mogelijk met een kleine verhoging voor hogere verzendkosten. Het lijkt erg oneerlijk om goederen te verkopen tegen opgeblazen prijzen toen ze werden geproduceerd in een omgeving met lagere kosten (meer dan een jaar eerder, dus vóór de stijging van de energieprijzen, politieke onrust, enz.). Dit is gewoon profiteren.

Patrick 17 mrt 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Alensa

Alensa.nl is dé plek om online originele producten te kopen zonder zorgen. Ze bestellen rechtstreeks bij de fabrikant, waardoor je nooit tweedehands of namaakproducten zult ontvangen. De aangeboden producten zijn precies dezelfde als die je kunt vinden bij bekende optiekzaken zoals Pearle en Hans Anders. Dankzij hun aanwezigheid in verschillende Europese landen en een groot klantenbestand kunnen ze producten tegen lagere prijzen inkopen bij de fabrikant. Bovendien hebben ze geen kosten voor fysieke winkels, wat hun kosten drastisch verlaagt. Elke korting die ze van de fabrikant ontvangen en elke besparing als online webshop wordt direct doorberekend in de uiteindelijke prijs van jouw lenzen. Bij Alensa krijg je dus exact dezelfde producten, maar dan tegen een veel voordeligere prijs.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.alensa.nl
  • info@alensa.nl