Akupanel

Akupanel

4.8 reviewscore • 6 reviews
M

Akupanel sample kit

Vrienden van ons hebben een hele mooi wand in hun woonkamer van Akupanel. Elke keer als we op bezoek komen valt ons deze wand op en mijn vrouw zal ook wel graag zo'n wand aan de muur willen. Onze vrienden hebben de wand achter de tv en het geeft een hele mooie luxe uitstraling.

Om de juiste keuze te maken hebben we besloten om een sample kit te bestellen. Deze kit kost € 9,95 en is dus best aan de prijs. Binnen een dag kregen we de kit binnen. Je kunt 3 samples kiezen. Wij hebben voor naturel, rustiek en verouderd gekozen. Het is nog wel lastig om een keuze te maken en we zijn er nog niet helemaal uit. We overwegen zelfs om nog een sample kit te bestellen, want zoiets kun je maar één keer plaatsen. Wel zijn we erg onder de indruk van de kwaliteit.

Binnenkort zullen wij ook zeker een mooie wand van Akupanel in ons huis hebben!

Mart 27 jul 2023
Akupanel

Hoi Mart, bedankt voor je mooie woorden! Wist je dat er bij de sample kit een waardebon zit t.w.v. de aanschafwaarde van de stalen? Wanneer je panelen bestelt krijg je met de coupon code €9,95 korting. Zo ontvang je de samples uiteindelijk gratis! Bestel je twee sample kits, dan kan je uiteraard ook tweemaal gebruik maken van deze korting 😉

Veel plezier en succes met het maken van de keuze! Groet, Kim (Akupanel.nl)

Akupanel 15 aug 2023
M

Doen jullie ook aan montage?

Hallo mensen van AkuPanel.nl,

Ik heb een vraag.. Doen jullie ook aan montage? Wij wonen niet ver van Hoogeveen namelijk en we zijn totaal niet handig. We willen op een muur van 136cm graag een paneel bevestigen. Nu zag ik echter dat jullie panelen nou net 130cm zijn. Dus net iets te kort, is daar nog iets op te verzinnen? En mijn vraag is dus of jullie ook monteren, zo ja, dan zie ik het zeker zitten!

Groetjes Mariëtte

Mariette 22 nov 2023
S

Daar ben ik dus ook benieuwd naar, het klinkt allemaal simpel maar we willen ook nog wat beugels en dergelijke op de panelen monteren, is zojuist mogelijk? Zal wel fijn zijn als jullie ook een soort montageservice hebben tegen een meerprijs uiteraard.

Simar 13 dec 2023
E

Geweldige ervaring in de showroom

Tijdens mijn bezoek aan de showroom werd ik op een fantastische manier geholpen. De medewerkers boden een duidelijke uitleg en dachten proactief met me mee. Bovendien kreeg ik de kans om verschillende samples mee naar huis te nemen, zodat ik ze in mijn eigen omgeving kon bekijken. Nadat ik mijn bestelling online had geplaatst, werden de producten al binnen een indrukwekkende periode van slechts 3 dagen geleverd! Dit overtrof mijn verwachtingen en ik ben zeer tevreden over mijn ervaring bij Akupanel.nl.

Elise 20 nov 2023
Reageer
J

Geen behang of verf maar hout aan de muur!

Die houten wandpanelen kunnen wel erg mooi zijn, tijd gezocht naar wat we achter onze tv wouden.. Behang, verf, alles al geprobeerd en toen uiteindelijk gekozen om de muur met hout te bekleden. We hadden vooraf een sample aangevraagd en vanuit daar een keuze gemaakt. Akupanel.nl heeft ons hier goed in geholpen en hebben alles keurig geleverd op de datum wat we hadden afgesproken. Wil ze dan ook zeer aanbevelen en succes wensen in de toekomst om nog meer klanten blij te maken!

JW 9 aug 2023
Akupanel

Beste JW, bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de panelen en de service. Groet, Kim (Akupanel.nl)

Akupanel 15 aug 2023
R

Hele mooie wandpanelen

Ik ben echt super blij met mijn nieuwe wandpanelen!! Deze heb ik besteld bij Akupanel en de montage was helemaal niet zo ingewikkeld. Dit was wel iets waar ik tegen op zag maar ik heb de hulp ingeschakeld van een kennis. De prijs viel erg mee als je ziet wat je er voor terug krijgt. Ik heb drie walnoten panelen naast elkaar. Het ziet er echt fantastisch uit. Veel mooier dan dat je ze bijvoorbeeld bij de Praxis haalt. Ik kan het echt aanbevelen.

Ryan 5 aug 2023
Akupanel

Beste Ryan, bedankt voor je goede review, dat waarderen we enorm! Wat fijn om te lezen dat de montage hartstikke meeviel. Walnoot is een prachtige kleur! Veel plezier van de panelen gewenst. Groet, Kim (Akupanel.nl)

Akupanel 15 aug 2023
A

Top producten

Mooie producten en van Akupanel zijn ze van een goede kwaliteit. Dat is niet overal zo maar dat zie je op een plaatje niet zomaar.

Daarom is het fijn dat je een setje proefstukjes kan bestellen om zo thuis de kleur goed te kunnen zien.

Al met al een aanrader!

Alja 20 jul 2023
Akupanel

Beste Alja, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met uw bestelling. Bedankt voor het delen van jouw ervaring, dat waarderen we enorm! Groet, Kim (Akupanel.nl)

Akupanel 15 aug 2023
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Akupanel

Op de webshop van Akupanel.nl kan je terecht voor dé interieurtrend van dit moment, namelijk houten lattenwanden. Dit zijn wandpanelen met hoogwaardige materialen die er esthetisch aantrekkelijk uit zien voor ieder interieur. Naast dat het er mooi uit ziet, is het ook nog eens heel goed voor de akoestiek in de ruimte. Medewerkers van Akupanel zijn experts op het gebied van akoestische panelen en begrijpen het belang van comfortabele en productieve ruimtes waar geluid een storende factor kan zijn. De lattenwanden zijn opgebouwd met een PET-vilt, bedenkt met MDF-latjes en afgewerkt met houtfineer. Hierdoor zijn de lattenwanden van Akupanel van uitstekende kwaliteit en is het tevens duurzaam voor een eerlijke prijs.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://akupanel.nl
  • info@akupanel.nl