2de Kans Witgoed

2de Kans Witgoed

2.5 reviewscore • 18 reviews
C

Maak geen geld over!!

Ik heb een wasmachine gekocht bij deze oplichters. Wasmachine werd geleverd en er was werkelijk van alles mis met de machine. Ik nam telefonisch contact op: ik moest alles maar filmen en op de app zetten dan zouden ze ernaar kijken.
Uitvoerig gedaan met een hele lijst van wat er mis was met de wasmachine. Krijg alleen 4 woorden terug: kan ruilen voor 30.
Onacceptabel. Ik belde ze, maar ze hangen je op. Ik belde nog een keer en werd heel aggressief tegen mij gesproken, het raarste is dat er niks werd gezegd over dat de wasmachine kapot was of dat ze dat betreurde, ze vonden dat totaal niet bijzonder. Blijkbaar zijn ze hieraan gewend.
De enige optie die ik kreeg was terugkomen met de wasmachine, hoe ik dat zou doen mocht ik zelf bedenken en betalen ( als je een auto moet huren).
Geen optie voor mij. Ze wilde hem niet komen omruilen of überhaupt iets doen aan de situatie. Vooral hoe er zo agressief tegen je gedaan wordt aan de telefoon is echt onacceptabel. Criminelen en oplichtsters. Deze shop moet heel snel dicht. Deel a.u.b. je reviews

Carlijne 11 jan 2024
Reageer
M

Nooit ieswt hier kopen

Als je hier wat besteld krijg je iets anders. Contact is in het begin vaak dat de telefoon wordt opgehangen en later een vaag verkoopverhaal dat alles prima is, met garantie en dat ze geen malafide bedrijf zijn. Nou het is het tegenovergestelde. Als je een ander product of type hebt ontvangen nemen ze de telefoon gewoon niet meer op of reageren op een andere manier niet meer. Moet je zelf maar uitzoeken hoe je verder moet. Laat staan, dat er ergens garantie op zou moeten zitten.

MGTeef 26 dec 2023
Reageer
S

Niet in zee gaan met dit bedrijf

Deze mensen zijn oplichters!! Als je iets telefonisch besteld krijg je een tikkie via whatsapp om het te betalen (helaas in getrapt) wel de vaatwasser binnen gekregen door een hele agressieve chauffeur!! De vaatwasser was niet de juiste die ik besteld had en ook een geraapt zooitje bij elkaar qua inhoud van de vaatwasser. De vaatwasser was al STUK!!! Ze leveren oude zooi!! Ze komen hem vervolgens niet omruilen en WEG is je GELD…. Ze reageren NERGENS meer op!!
Ik zal niet met ze in zee gaan!!

Shirley 27 nov 2023
Reageer
E

Vaatwasser

M'n vaatwasser van 2e kans witgoed had wat mankementen met de pomp en werd niet warm, ik kon hem omruilen voor een andere die ik zelf mocht uitkiezen en ter plekke hebben we de andere getest met een volledig programma en werkt perfect ben blij ! Eind goed al goed.
22 oktober 2023
Edward v Haaster

Edward van Haaster 24 okt 2023
Reageer
R

Diepvries

Diepvries gekocht voor goede prijs bezorgen in Limburg van uit Amsterdam eerste bestelling iets mis met de diepvries contact op genomen en de diepvries werd om geruild voor een beter en mooiere deze doet het perfect chauffeur super vriendelijk en en erg behulpzaam goed service volgende keer zeker weer iets bij jullie kopen

Robbert 11 mrt 2023
Reageer
E

Snelle service

Ongezien wasmachine gekocht van prachtig merk Bosch en bezorgd zelfde dag nog en mijn oude stukke wasmachine werd kosteloos afgevoerd door bezorger. Ik ben zeer tevreden. Ik zal binnenkort een droger, koelkast en vaatwasser bij jullie bestellen. Ik zal iedereen jullie aanraden en binnenkort kom ik gauw langs in de showroom.

Elias ben 9 mrt 2023
Reageer
L

Uitgescholden en bedreigd

Zeer slechte ervaring gehad met dit bedrijf. Ik heb gebeld of zij een diepvries voor mij hadden, die hadden ze en konden ze de volgende dag voor 100 euro ,inclusief levering, naar mij brengen. Ik dacht mooie deal dus ik ging akkoord, maar tegelijkertijd vond ik het ook wel vreemd omdat er een betaallink naar mij zou worden gestuurd. De link die ik per sms kreeg werkte niet. Ik heb de link gekopieerd en geplakt, maar dit lukte ook niet. Toen ik de verkoper weer aan de telefoon had, gaf ik aan dat ik het niet helemaal vertrouwde en liever bij levering betaalde. Dit was volgens hem niet mogelijk. Ik heb toen gezegd óke nou dan laat ik het u nog weten. Ik heb toen niet betaald en werd meerdere keren gebeld en daarna geappt dat ik even moest laten weten of de levering door ging. Daarna appte hij 'anders betaald u bij levering laat even weten hoe of wat', waarop ik zei: maar vanmorgen heeft u nog gezegd dat dar niet kon, hoezo kan dat nu wel? Hij zei toen omdat dat ik deed alsof hun 'scammers' zijn en omdat ik niet reageerde op zijn telefoontjes en appjes.
Ik heb toen aangegeven dat ik het hel vreemd vind dat een bedrijf dat al 20 jaar bestaat (volgens hem) betaalverzoekjes stuurt via sms en dat de link dan niet werkt en dat er opeens wel bij levering betaald kan worden. Volgens hem communiceerde ik niet goed. Ik werd daarna uitgescholden en toen ik zei dat ik een recensie zou achterlaten werd er gezegd 'we weten jou wel te vinden'.

Lang verhaal kort: doe geen zaken met dit bedrijf. Ze zijn erg opdringerig en als je toch niks koopt wordt je uitgescholden en bedreigd.

Lisanne 8 dec 2022
Reageer
E

Top geholpen

Ben vorige week langs geweest heb een prachtige set gekocht van merk Siemens wasmachine en condensdroger inclusief bezorging aan huis met garantie en dat voor maar 300 euro. Bezorger heeft mij ook erg goed geholpen om het te plaatsen waar ik het graag wou hebben. Hij heeft mij ook goed uitgelegd hoe ik de apparaten moest installeren. Mijn defecte apparaten waren gratis en kosteloos afgevoerd.

Elias 26 nov 2022
Reageer
S

Top levering

Snel en goedkoop!! Kom er al jaren en ditmaal
Weer een mooie goedkope wasmachine gescoord netjes bij mij thuis geleverd en de oude meegenomen!!!! Raad deze winkel zeker aan voor witgoed met een zachtprijsje
En als er een keer wat mis mee is is de service ook gewoon prima

Chapeau jongens chapeau!!!!

Shine 26 nov 2022
Reageer
N

Chauffeurs

Graag wil ik mijn ervaring met jullie delen over tweede kans wit goed. Ik lees allerlei verhalen over kapotte wasmachines, droger etc. Wat dat betreft heb ik niets te klagen. Waar ik het wel over wil hebben is over de chauffeurs van tweede kans witgoed. De chauffeurs die de witgoed producten aan huis leveren. Chauffeur(s) bellen of berichten via whatsapp in privé vrouwelijke klanten nadat zij de goederen hebben geleverd. Zijn ze bezig met hun werkzaamheden of met het versieren van klanten? Erg onprofessioneel.

Nootje 1 sep 2021
L

mij is dit ook overkomen met een chauffeur van tweede kans witgoed hij stelt zich voor als ber en wilt gelijk afspreken. Op zijn profiel foto staan kinderen heel raar en inderdaad niet zox professioneel . Koelkast werkt goed en is zoals afgesproken geleverd en doet het prima. Binnenkort
een wasmachine en droger nodig maar zal
Wel doorgeven dat ik niet die chauffeur wil hebben voor mijn deur.

Laree 28 sep 2021
G

Bestelling 2de kans witgoed

Had ik maar eerder deze website bezocht.. Alle negativiteit klopt. Ook ik zit hier met een zeer matige koelkast. Bovendien een ader merk dan afgesproken. Hij zag er van buiten redelijk uit. Hij was netjes in folie verpakt. Toen de chauffeur weg was en ik hem uitpakte, bleken er lades in te zitten die er niet bij hoorden en die ook niet goed pasten. Hij zou zijn nagekeken, maar de achterkant is zo stoffig, dat ik vermoed dat dit ook niet gedaan is. En de mannen nemen de telefoon niet meer op..

Guusjr 18 jun 2021
Reageer
M

Witgoed

Snel bezorgd wasmachine en condens droger ook aangesloten. Oude stukken apparaten werden kosteloos meegenomen. Wasmachine is erg stil en mijn was komt er fris en schoon uit. Condens droger die droogt mijn beddengoed op binnen 45 min. Ik zal zeker binnen kort een vaatwasser, koelkast en gasfornuis bij jullie bestellen.

Miya Bloem 19 mrt 2021
Reageer
K

Niveau van communicatie van deze wel beschreven we

Wij zijn ook super behandeld op een niveau van het wezen dat dit soort dingen doet ... het toezeggen van het een en het leveren van het ander ... waarvan het niet werkte naar behoren .. geven garantie tot wel 2 jaar ... maar ja dat kan je wel op uw buik schrijven ... na ja schrijven... dit is ook weer zo.n punt ze appen maar in hun eigen taal Nederland is geloof ik niet hun geboorte taal ... beloven van alles en doen niks ... en net als andere hier ... ophangen van telefoon enz enz is iets wat standaard is ... ook weer een teken van het niveau van mens ... ik snap dat het voor vele overleven is in deze wereld maar ja als je op deze manier het moet doen ... maar ja het geeft wel aan wat voor soort mensen het zijn....
Dus mensen geloof me wij hebben een ervaring met deze die we niet graag aan andere geven want als je communiceren op niveau verwacht stelt uw zelf dan in want dat gaat beter met kinderen tot groep 8 ...

Klant 11 feb 2021
Z

Mensen bij deze waarschuw ik jullie koop niks bij dit bedrijf gaat zeer slecht om met mensen zeer slechte bedrijf onprofessioneel ! Koop niks bij hen !!! Gaat slecht om met klanten verkoopt echt troep witgoed wat gewoon bij de afval hoort of de recycling ik ben van mening dat 2e hands witgoed moet sluiten !!!

Zebi 12 jul 2021
I

2e kans witgoed slechte ervaring

Een maand of wat geleden zag ik via een site 2e kans witgoed dat ik een refurbished wasmachine en koelkast kon kopen voor nog geen 200 euro. Perfecte 2e hand staat met lichtelijke gebruikers sporen(5 tot 7 jaar oud zeiden ze) . Ja prima joh!!! En ze komen het brengen vanuit Amsterdam met weinig verzendkosten. Top!! Afspraak gemaakt voor vandaag. Stuurden ze mij een bankrekening nummer via de SMS... Hmmmm vreemd. Werd ik vervolgens 4 keer opgebeld of ik het al had overgemaakt. Nee nog niet. Doe ik als ik thuis ben (was ik dus echt niet van plan) ik alle review sites afkijken en kwam ik tot de conclusie dat het fraudeurs zijn. (les voor de volgende keer.. Eerst informatie zoeken) Ze leveren kapot witgoed en de "garantie" die ze bieden is niet echt.. Plus ze komen erg agressief over.

Ik verstandig gelijk dezelfde dag een mailtje gestuurd dat ik niet heb betaald en de bestelling wil annuleren.

Word ik vandaag gebeld.
Meneer: dag mevrouw! Uw wasmachine en koelkast zijn zojuist binnen gekomen en zijn klaar om verzonden te worden!
Ik: euhmm goedendag. Ik heb echter de bestelling al geannuleerd.
Meneer: (heel verhaal kortom) kan ik niet terug vinden. En ik heb ze hier nu staan en u heeft een afspraak gemaakt en blaaablaaaa
Ik: nee... Deze heb ik geannuleerd
Meneer: u krijgt uw geld niet terug!
Ik: ik heb niet betaald.
Meneer:mevrouw wat u nu doet is echt hartverscheurend!! Ze zijn nog maar een jaar oud! (lees het begin van het verhaal... Ze zijn 5 tot 7 jaar oud)
De "baas" op de achtergrond: EN JE GAAT DIT NU VERKOPEN ANDERS RAAK JE JE BAAN KWIJT!!!
Meneer: ik euhmm ik euhm bel u zo terug mevrouw.. Ik word op het matje geroepen.
Ik:oke, nog 1 opmerking. Het geld wat jullie binneharken van de slachtoffers.. Besteed dat eens aan acteer lessen.

Anderhalf uur later word ik terug gebeld.
Meneer:ja hoi. Ik heb u zojuist gesproken u wilde de bestelling annuleren he?
Ik: heb ik al gedaan een hele tijd geleden en ik heb het bewijs ervan als u dat nog nodig heeft. Graag aanpassen in uw administratie.
Meneer: hij is geannuleerd hoor VIEZE H*** G*D!
Ik: oké top! Ik ga de verbinding nu verbreken en als ik ook nog maar iets van u of uw bedrijf verneem komt u in contact met de politie. Doeg

Deze ervaring wilde ik met jullie delen :)

Is 17 nov 2020
Reageer
C

Oplichters

Koop hier echt niks. Ze beloven goed en bijna nieuw spul. Ik kreeg kapotte dingen thuis afgegooid want de bezorger was nog al agressief!!!
Na klacht gooien ze de telefoon erop en doen niks eraan, sterker nog ze werden na eerste keer bellen boos. Super intimiderende lui... niet doen dus!!! Heel raar bedrijf!!!

C klein 31 jul 2020
X

Waarschuwing! KOOP hier NIET!
Er worden apparaten verkocht die slecht werken. Service is slecht en garantie ho maar. Laat dit echt een waarschuwing zijn voor iedereen. Komen tot een klantgerichte oplossing is er niet bij. Ook ik had de reviews eerder moeten lezen voordat ik daar iets kocht. Een dure les dus. Lees ook alle reviews verder door.

XYZ 2 okt 2021
k

Gebruik je gezonde review verstand

ik wil mijn mening delen met de rest van nederland, koop hier aub niets en dan ook echt niets, ze beloven van alles maar of jij krijgt wat ze beloven, nee en nog eens nee, ze zijn gek op negatieve reviews en proberen hier ook alles aan te doen zodat jij je review weghaalt. zie ook google van andere gedupeerden.
bij mijn een stukke wasmachine geleverd, na heel lang geprobeerd contact met dit bedrijf op te zoeken, maar even gaan klagen bij klacht.nl en zie binnen 1 dag werd ik teruggebeld, en belooft een bijna nieuwe machine te krijgen in zeer goede staat wilden wel eventjes graag 100 euro meer hebben, ben hiermee niet akoort gegaan en hier maakten zei geen punt van en gaven mijn deze dan ook maar kado vanwege de dat de ander stuk was en ook zeker niet de bedoeling was dat ik deze kreeg dit is de goede service. Toen ben ik gaan googelen en bekeek de negative reviews van mensen die al slechte ervaring met dit bedrijf hadden dus toen ging er alle bellen bij mijn branden en ja hoor een weeke rop nadat de caffeur of broer of neef maar te noemen aankwam met een wasmachine van 40 jaar oud heb ik deze maar weer netjes terug gestuurd.
Helaas bekroon ik dit bedrijf dan ook het ergste wat mijn ooit overkomen is in de afgelopen 60 jaar. Dus met andere woorden veeg liever je .... met je geld af dan dat je nog de afvoerkosten voor de stort moet bekostigen!
Ik ben mijn geld kwijt en ben toch maar naar de concurrent gegaan hier vertelde ik dit verhaal en zei zeiden ook dat ik niet de enige was met deze klachten.!

klikspaan 30 jul 2020
Reageer
H

Top bedrijf not

Laatste kans nou ja eigenlijk vuilnis wat ze verkopen koop gerust maar wees ongerust.

Hutspot 28 jul 2020
B

Een beetje meer onderbouwing was wel fijn geweest. Ze verkopen vuilnis? Het is 2e hands dus het is niet nieuw nee maar om het nou vuilnis te noemen is ook zo wat.

Ben 28 jul 2020
H

Ze hebben ook gewoon nieuwe witgoed machines.

Harm 28 jul 2020
M

2e Kans Witgoed slechte ervaring

Hoi, mijn naam is mark en ik heb een hele slechte ervaring gehad bij de 2dekanswitgoed te Amsterdam en ik wil graag mijn reviews verspreiden om meerdere mensen bewust te maken van hoe 2dekanswitgoed handelt. Er zijn sites zoals Trustpilot en Google die volstaan met de meest schandalige reviews over dit bedrijf en de heren die daarvoor verantwoordelijk zijn en het verbaast me een beetje dat dit bedrijf op deze site nog niet bekend is. De heren beloven schone, goed onderhouden 2de hands witgoed voor een "mooie" prijs. Vervolgens leveren ze vaak stuk en smerig apparatuur, als je belt wordt je onbeschoft behandeld en zelfs bedreigd. Naast alle gedupeerde ben ook ik mijn geld kwijt. Bij een eerlijke review online worden mensen vaak nog telefonisch lastig gevallen en bedreigd om de review weg te halen.

Mark 31 jan 2020
N

Thanks ik was hier al bang voor heb in verleden al keer aanvaring gehad met ze maar op aanraden van iemand daar contact mee gehad en nu ik dit weer lees weet ik dat het om het zelfde bedrijf gaat

Nvt 23 feb 2020
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over 2de Kans Witgoed

Er zijn 18 reviews geschreven over 2de Kans Witgoed op Reviews.nl. Met een 2.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Webshops
  • http://2dekanswitgoed.nl
  • info@2dekanswitgoed.nl