123Waldo.nl

123Waldo.nl

2.6 reviewscore • 5 reviews
J

Teleurstellende levering

Mijn recente aankoop ervaring was verre van bevredigend. Wat ik had besteld, bleek tot mijn grote teleurstelling volledig verkeerd te zijn. Nog erger was dat ze niet in staat waren om het juiste product te leveren. Toen ik besloot het terug te sturen, kreeg ik te horen dat dit alleen aangetekend kon, wat uiteraard extra kosten met zich meebracht. Het absurde was dat volgens de persoon waarmee ik via de chat sprak, deze kosten voor de koper waren, hoewel de website iets anders beweerde. Ze adverteren een product, maar vervolgens sturen ze iets compleet anders op. Nu vraag ik me af hoe de terugbetaling zal verlopen.

Jasper 6 aug 2023
Reageer
A

Nauwkeurige pakketbegeleiding

Hoewel de begeleiding van mijn pakketje niet helemaal volgens plan verliep, moet ik zeggen dat ik positief verrast was door de snelheid waarmee ze de situatie oppakten. Ze gaven meteen aan dat er vertraging was en kondigden snel een nieuwe leverdatum aan, die uiteindelijk precies klopte. Ideaal en geen kopzorgen.

Anna 9 jul 2023
Reageer
P

Problemen na btw-fout

Na een verontrustend bericht via de chat over een automatische BTW-aanpassing, kwam ik erachter dat dit niet klopte. Toen ik vroeg om de factuur te corrigeren, kreeg ik te horen dat dit onmogelijk was, en daar was ik echt verbaasd over. Het is ongehoord dat ze niet eens een creditnota kunnen sturen en een nieuwe factuur kunnen genereren. Uiteindelijk kozen ze ervoor om helemaal niet meer te reageren, wat de situatie alleen maar erger maakte.

Peter 19 jun 2023
Reageer
H

Tegenvallende omvormer

Het bedrijf reageerde snel toen ik meldde dat ik een gebruikte omvormer had ontvangen in plaats van een nieuwe. Ze stuurden me een nieuwe, maar deze voldeed helaas niet aan de specificaties die op de website stonden. De beloofde 230 volt en 600 watt werden bij lange na niet gehaald; in werkelijkheid leverde de omvormer slechts 185 volt met een belasting van 550 watt, terwijl mijn systeem 12,5 volt en 95 ampère vereist. Dit was ronduit teleurstellend.

Hanneke 16 mei 2023
Reageer
L

Nieuwe laptop oplader

Ik heb pas geleden een nieuwe laptop oplader gekocht bij 123Waldo. Mijn oude oplader deed het niet meer en via Google kwam ik terecht in de webwinkel van 123Waldo. Ik had nog nooit van deze webwinkel gehoord dus ik twijfelde of ik de oplader niet bij een bekendere winkel zou kopen. Toch maar besteld bij 123Waldo omdat ik zo niet snel een andere webwinkel kon vinden die dezelfde opladers verkocht. Ik heb gewoon gekozen voor een oplader met hetzelfde aantal Ampère en Watt als de orginele oplader. Ik had de oplader de volgende werkdag al in huis en het lijkt allemaal perfect te werken. Daarom kan ik iedereen 123Waldo van harte aanbevelen. Het is een betrouwbare webwinkel.

Lucas 18 mei 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over 123Waldo.nl

Er zijn 5 reviews geschreven over 123Waldo.nl op Reviews.nl. Met een 2.6 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://123waldo.nl
  • info@123waldo.nl