123Waldo.nl

123Waldo.nl

2.8 reviewscore • 12 reviews
A

Nauwkeurige pakketbegeleiding

Hoewel de begeleiding van mijn pakketje niet helemaal volgens plan verliep, moet ik zeggen dat ik positief verrast was door de snelheid waarmee ze de situatie oppakten. Ze gaven meteen aan dat er vertraging was en kondigden snel een nieuwe leverdatum aan, die uiteindelijk precies klopte. Ideaal en geen kopzorgen.

Anna 9 jul 2023
Reageer
J

Teleurstellende levering

Mijn recente aankoop ervaring was verre van bevredigend. Wat ik had besteld, bleek tot mijn grote teleurstelling volledig verkeerd te zijn. Nog erger was dat ze niet in staat waren om het juiste product te leveren. Toen ik besloot het terug te sturen, kreeg ik te horen dat dit alleen aangetekend kon, wat uiteraard extra kosten met zich meebracht. Het absurde was dat volgens de persoon waarmee ik via de chat sprak, deze kosten voor de koper waren, hoewel de website iets anders beweerde. Ze adverteren een product, maar vervolgens sturen ze iets compleet anders op. Nu vraag ik me af hoe de terugbetaling zal verlopen.

Jasper 6 aug 2023
Reageer
P

Problemen na btw-fout

Na een verontrustend bericht via de chat over een automatische BTW-aanpassing, kwam ik erachter dat dit niet klopte. Toen ik vroeg om de factuur te corrigeren, kreeg ik te horen dat dit onmogelijk was, en daar was ik echt verbaasd over. Het is ongehoord dat ze niet eens een creditnota kunnen sturen en een nieuwe factuur kunnen genereren. Uiteindelijk kozen ze ervoor om helemaal niet meer te reageren, wat de situatie alleen maar erger maakte.

Peter 19 jun 2023
Reageer
H

Tegenvallende omvormer

Het bedrijf reageerde snel toen ik meldde dat ik een gebruikte omvormer had ontvangen in plaats van een nieuwe. Ze stuurden me een nieuwe, maar deze voldeed helaas niet aan de specificaties die op de website stonden. De beloofde 230 volt en 600 watt werden bij lange na niet gehaald; in werkelijkheid leverde de omvormer slechts 185 volt met een belasting van 550 watt, terwijl mijn systeem 12,5 volt en 95 ampère vereist. Dit was ronduit teleurstellend.

Hanneke 16 mei 2023
Reageer
J

Adresfout en gebrekkige klantenservice

Een eenvoudige adresfout leidde tot de retourzending van mijn pakket, en dit bracht veel frustratie met zich mee. Wat nog erger was, was het gebrek aan communicatie. Telefonisch of via de app was het vrijwel onmogelijk om contact op te nemen met de klantenservice. Op de website beloven ze snelle reacties, maar in werkelijkheid duurde het dagen voordat ik überhaupt een reactie kreeg. Tot op heden is er nog steeds geen oplossing, en ik wacht nog steeds op mijn terugbetaling.

Joris 7 dec 2022
Reageer
M

verwarring bij bestelgegevens

Het bestellen van mijn product verliep soepel, maar er ontstond verwarring over de leverdatum. Hoewel de website beloofde dat mijn bestelling de volgende dag zou worden geleverd, stond op de bestelbevestiging een andere leverdatum. Na contact met de klantenservice werd het product toch op tijd geleverd, maar dit zorgde wel voor wat verwarring

Mariska 3 okt 2022
Reageer
R

Gebrekkige opvolging

Het was een hele opgave om contact te krijgen met de klantenservice, want de chatfunctie reageerde traag en soms helemaal niet. Hoewel ik uiteindelijk wel goed advies kreeg over het gewenste artikel, liet de opvolging te wensen over. Vijf dagen na de geplande leverdatum kreeg ik pas een bericht dat het artikel, waarvoor ik al had betaald, niet meer leverbaar was. Dit was teleurstellend en onprofessioneel. Ze moeten hun zaakjes beter op orde krijgen.

Rob 30 sep 2022
Reageer
L

Problemen met laptop accu en klantenservice

Ik heb via bol.com bij 123waldo.nl een accu voor mijn laptop besteld, maar deze veroorzaakte juist problemen. Mijn laptop viel regelmatig uit, zelfs wanneer deze op netstroom was aangesloten. Het retourneren van het product was al een hele klus en daarbovenop moest ik ook nog de retour verzendkosten betalen. Nu, ruim drie weken later, heb ik nog steeds geen bevestiging van ontvangst van mijn retourzending ontvangen, ondanks herhaaldelijk contact via de chat. Tot nu toe ben ik uitermate ontevreden over mijn ervaring en wacht ik nog altijd op een reactie van het bedrijf.

Liza 30 aug 2022
Reageer
N

Kwalitatieve batterij

De batterij die ik heb gekocht, bleek van uitstekende kwaliteit te zijn. Om de batterij optimaal te laten presteren, moest deze echter enkele keren volledig worden opgeladen en ontladen tot een laadniveau van ongeveer 7 procent. Na enkele herlaadbeurten paste de batterij zich volledig aan aan mijn laptop en functioneerde deze perfect. De oplaadtijd was inderdaad lang, maar dat was het zeker waard. Het enige kleine minpuntje was dat er geen Nederlandse handleiding bij zat, wat de installatie iets ingewikkelder maakte voor degenen die geen Engels begrijpen. Desondanks was de prijs van de aankoop buitengewoon goed en eerlijk; ik kon nergens anders een betere deal vinden.

Niels 23 aug 2022
Reageer
E

Soepel bestelproces, bezorging twijfelachtig

Het bestellen van mijn product verliep soepel en ik kreeg snel de informatie die ik had aangevraagd. Helaas liet de beloofde bezorging op zich wachten en kreeg ik geen verdere updates na de aankoop, zelfs niet van PostNL. Dit zorgde voor enige twijfel en onzekerheid. Ik was over het algemeen positief, maar toch een klein puntje van verbetering.

Eline 7 apr 2022
Reageer
W

Snelle feedback kan problemen oplossen

Het is jammer dat feedback pas laat komt nadat je een bevestiging hebt ontvangen dat je pakket wordt voorbereid. Hierdoor kan het voorkomen dat je merkt dat er iets verkeerd is besteld, maar het pakket al aan PostNL is overgedragen. Dit resulteerde in extra kosten voor retournering, wat vervelend was. Het zou beter zijn als het bedrijf sneller reageert op dergelijke situaties om problemen op te lossen.

Wouter 2 feb 2022
Reageer
L

Nieuwe laptop oplader

Ik heb pas geleden een nieuwe laptop oplader gekocht bij 123Waldo. Mijn oude oplader deed het niet meer en via Google kwam ik terecht in de webwinkel van 123Waldo. Ik had nog nooit van deze webwinkel gehoord dus ik twijfelde of ik de oplader niet bij een bekendere winkel zou kopen. Toch maar besteld bij 123Waldo omdat ik zo niet snel een andere webwinkel kon vinden die dezelfde opladers verkocht. Ik heb gewoon gekozen voor een oplader met hetzelfde aantal Ampère en Watt als de orginele oplader. Ik had de oplader de volgende werkdag al in huis en het lijkt allemaal perfect te werken. Daarom kan ik iedereen 123Waldo van harte aanbevelen. Het is een betrouwbare webwinkel.

Lucas 18 mei 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over 123Waldo.nl

123Waldo.nl is een webwinkel die zich richt op het aanbieden van verschillende soorten cadeau-artikelen en gadgets. De webshop heeft een breed assortiment van producten, van grappige gadgets tot gepersonaliseerde cadeaus. Door hun variërende productaanbod is er voor iedereen wel iets te vinden. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, en er zijn genoeg filters om snel en makkelijk te vinden wat je zoekt. Ook biedt 123Waldo.nl snelle levering en goede klantenservice. Mocht er iets niet naar wens zijn, dan wordt er snel en adequaat gereageerd. Kortom, 123Waldo.nl is voor iedereen die op zoek is naar een leuk cadeau of gadget voor zichzelf of een ander.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://123waldo.nl
  • info@123waldo.nl