Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid

3.6 reviewscore • 10 reviews
M

Goede aanvullende verzekeringen

Met het nieuwe jaar in zicht, heb ik opnieuw gekozen voor Zorg en Zekerheid. De basisverzekering is overal min of meer hetzelfde, en ik heb geen behoefte gehad om te vergelijken omdat ik tevreden ben met hun service. Wat betreft de aanvullende verzekering, ben ik wel teleurgesteld dat ze enkele wijzigingen hebben doorgevoerd, zoals het verhogen van de vergoeding voor brillen, maar nu mag je slechts één keer in de 3 jaar een bril aanschaffen om de vergoeding te krijgen. Dit vind ik jammer, omdat het betekent dat ik mijn ogen minder vaak laat controleren en 3 jaar lang dezelfde bril zal dragen.

Martijn 31 dec 2022
Reageer
M

Geen huisarts in schagen, verder wel goed

Mijn zorgverzekering heeft over het algemeen een goede dekking, maar het is teleurstellend dat we na een jaar nog steeds geen huisarts in Schagen hebben. Dit zou echt de verantwoordelijkheid van de zorgverzekeraar moeten zijn. Niettemin ben ik grotendeels tevreden met mijn ervaring, en als dit probleem wordt opgelost, zou ik zeer tevreden zijn. Misschien komt dit in de toekomst nog.

Mirjam 2 nov 2023
Reageer
P

Lokale focus

Tijdens Pasen lag ik vijf dagen in het ziekenhuis vanwege een ernstige longontsteking. De ambulance bracht me daar naartoe, maar dit kostte me aardig wat geld. Achteraf gezien vraag ik me af of de ambulance echt nodig was, vooral omdat mijn man achter ons aan reed met de auto. In het ziekenhuis hebben ze me goed geadviseerd over het afhalen van medicijnen op feestdagen, wat veel duurder zou zijn. Wat ik waardeer aan Zorg en Zekerheid is hun lokale karakter, wat me zelfs heeft overgehaald om mijn man bij hen te verzekeren vanwege deze lokale focus.

Peter 5 apr 2023
Reageer
A

Competente zorgverzekeraar

In principe beschouw ik Zorg en Zekerheid als een competente regionale zorgverzekeraar. Het enige minpunt is dat alleen de hoofdverzekeringnemer (in het geval van een gezin) online toegang heeft tot alle gegevens en dat het wijzigen van de hoofdverzekerde niet eenvoudig is. Dit zou verbeterd kunnen worden om de service nog klantvriendelijker te maken en het als een echt gezinsverzekering te laten voelen.

Anneke 1 jan 2023
Reageer
M

Contracten niet verlengd

Ik heb gehoord dat een aantal van mijn zorgverleners, met wie ik een goede relatie heb opgebouwd, besloten hebben om het contract met ZenZ niet te verlengen. Ze voelden zich onder druk gezet en beroofd. Dit is voor mij een reden om mijn vertrouwde relatie met ZenZ in 2023 te heroverwegen. Er zijn veel zorgverzekeraars om te vergelijken en ik denk niet dat dit de juiste zet van ZenZ was.

Maarten 30 nov 2022
Reageer
J

2021 weer met Zorg en Zekerheid

Ik heb zojuist de nieuwe polis van Zorg en Zekerheid ontvangen en de stijging van de kosten viel me mee, gezien de impact van COVID-19. Het aanpassen van de polis zou binnen 13 dagen geregeld moeten zijn, maar het was al binnen 4 of 5 dagen afgerond, dus blijf ik ook in 2021 een tevreden klant van Zorg en Zekerheid.

Jolanda 19 nov 2020
Reageer
S

Geen vergoeding vanwege kleine lettertjes

Ik ben niet tevreden over Zorg en Zekerheid vanwege hun starre houding. De gekozen behandeling is beter voor mijn kind, maar wordt niet vergoed. Zelfs de kosten van het alternatief worden niet vergoed. Het lijkt erop dat ze zich verschuilen achter kleine lettertjes en niet bereid zijn om te luisteren naar de behoeften van de patiënt. Dit heeft geleid tot een onbetaalde factuur van meer dan 1000 euro, wat erg frustrerend is.

Simone 30 dec 2019
Reageer
L

Halotherapie vergoed! Ademshalingtherapie.

Dit jaar heb ik ontdekt dat Zorg en Zekerheid Halotherapie (zoutkamer) vergoedt. Deze therapie heeft me geholpen met mijn ademhalingsproblemen, en ik ben erg enthousiast. Zorg en Zekerheid is de enige verzekeraar die deze therapie vergoedt vanuit de aanvullende verzekering. Ik hoop dat ze in de toekomst blijven doorgaan met het vergoeden van halotherapie, omdat het mijn gezondheid aanzienlijk heeft verbeterd.

Laura 4 okt 2019
Reageer
T

Onduidelijk welke contracten er zijn

Het is onduidelijk welke zorgverleners gecontracteerd zijn voor 2018. Geen van de grote ziekenhuizen in mijn regio lijkt een contract te hebben met Zorg en Zekerheid. Hoewel Zorg en Zekerheid beweert dat ze altijd vergoeden volgens de polis, betekent dit waarschijnlijk dat als ze geen contract hebben met een ziekenhuis, slechts 75% wordt vergoed. Ik twijfel nog steeds of ik zal overstappen naar Zorg en Zekerheid.

Timo 30 dec 2018
Reageer
L

Jaarlijks onduidelijkheid over gecontracteerde zor

Net als vorig jaar heeft Zorg en Zekerheid nog steeds geen contracten afgesloten met zorgverleners voor het komende jaar. Dit maakt het moeilijk om een weloverwogen keuze te maken, vooral omdat je niet wilt eindigen met hoge kosten. Bovendien kloppen de vermelde afstanden naar zorgverleners niet, waardoor het lastig is om de te verwachten reiskosten te berekenen. Dit creëert onzekerheid bij potentiële klanten die op zoek zijn naar transparantie en duidelijkheid in hun zorgverzekering.

Lisa 18 dec 2017
Reageer
Beste verzekeringen

Dit zijn de beste verzekeringen van december 2023.

Over Zorg en Zekerheid

De zorgverzekeringen van Zorg en Zekerheid bieden je de beste bescherming tegen onverwachte medische kosten. Of het nu gaat om reguliere zorg of specialistische behandelingen, zij hebben een zorgverzekering die aansluit bij jouw behoeften. Hun team van deskundige medewerkers staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de juiste zorgverzekering. Bovendien bieden zij concurrerende tarieven en flexibele betalingsopties om ervoor te zorgen dat je het meeste uit jouw verzekering krijgt. Met hun ruime keuze aan zorgverzekeringen, waaronder basisverzekeringen, aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen, kun je er zeker van zijn dat je altijd goed verzekerd bent. Bovendien bieden zij 24/7 hulp bij noodgevallen en een gemakkelijk te gebruiken online platform om uw verzekering te beheren.

  • Nog niet geverifieerd
  • Verzekeringen
  • https://www.zorgenzekerheid.nl
  • info@zorgenzekerheid.nl