Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid

4.0 reviewscore • 3 reviews
M

Geen huisarts in schagen, verder wel goed

Mijn zorgverzekering heeft over het algemeen een goede dekking, maar het is teleurstellend dat we na een jaar nog steeds geen huisarts in Schagen hebben. Dit zou echt de verantwoordelijkheid van de zorgverzekeraar moeten zijn. Niettemin ben ik grotendeels tevreden met mijn ervaring, en als dit probleem wordt opgelost, zou ik zeer tevreden zijn. Misschien komt dit in de toekomst nog.

Mirjam 2 nov 2023
Reageer
P

Lokale focus

Tijdens Pasen lag ik vijf dagen in het ziekenhuis vanwege een ernstige longontsteking. De ambulance bracht me daar naartoe, maar dit kostte me aardig wat geld. Achteraf gezien vraag ik me af of de ambulance echt nodig was, vooral omdat mijn man achter ons aan reed met de auto. In het ziekenhuis hebben ze me goed geadviseerd over het afhalen van medicijnen op feestdagen, wat veel duurder zou zijn. Wat ik waardeer aan Zorg en Zekerheid is hun lokale karakter, wat me zelfs heeft overgehaald om mijn man bij hen te verzekeren vanwege deze lokale focus.

Peter 5 apr 2023
Reageer
A

Competente zorgverzekeraar

In principe beschouw ik Zorg en Zekerheid als een competente regionale zorgverzekeraar. Het enige minpunt is dat alleen de hoofdverzekeringnemer (in het geval van een gezin) online toegang heeft tot alle gegevens en dat het wijzigen van de hoofdverzekerde niet eenvoudig is. Dit zou verbeterd kunnen worden om de service nog klantvriendelijker te maken en het als een echt gezinsverzekering te laten voelen.

Anneke 1 jan 2023
Reageer
Beste verzekeringen

Dit zijn de beste verzekeringen van mei 2024.

Over Zorg en Zekerheid

De zorgverzekeringen van Zorg en Zekerheid bieden je de beste bescherming tegen onverwachte medische kosten. Of het nu gaat om reguliere zorg of specialistische behandelingen, zij hebben een zorgverzekering die aansluit bij jouw behoeften. Hun team van deskundige medewerkers staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de juiste zorgverzekering. Bovendien bieden zij concurrerende tarieven en flexibele betalingsopties om ervoor te zorgen dat je het meeste uit jouw verzekering krijgt. Met hun ruime keuze aan zorgverzekeringen, waaronder basisverzekeringen, aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen, kun je er zeker van zijn dat je altijd goed verzekerd bent. Bovendien bieden zij 24/7 hulp bij noodgevallen en een gemakkelijk te gebruiken online platform om uw verzekering te beheren.

  • Nog niet geverifieerd
  • Verzekeringen
  • https://www.zorgenzekerheid.nl
  • info@zorgenzekerheid.nl