Zinzi

Zinzi

4.4 reviewscore • 5 reviews
J

Positieve webshop!

Zag op Trustpilot ook al vele positieve reviews en hier is het ook louter positief dus heb hierna wat besteld op Zinzi.nl. Voor mij een nieuwe webshop dus wil dan wel graag weten of het betrouwbaar is, lees tegenwoordig de gekste dingen over webshops dus vandaar. Deze is zeker goedgekeurd want heb de artikelen binnen en deze zijn zeker van goede prijs/kwaliteit. Pakket werd netjes verpakt verzonden en was de volgende dag in huis!

Judith 16 okt 2023
Reageer
J

Ring besteld via Zinzi

Na een dag had ik mijn ring al binnen die ik had besteld op de webshop van Zinzi.nl, helaas zag ik al gelijk dat er een verkeerde ring in het doosje zat..... Zucht, via whatsapp gelijk contact gelegd met de Zinzi klantenservice, deze gaven vrij snel een reactie en gingen me helpen. Moest nog even wat foto's doorsturen en ze zagen ook gelijk dat het niet de juiste ring was. Wel irritant zo'n foutje want het was een cadeautje dus nu moest ik het nog snel ruilen. Heb de ring teruggestuurd en gelijk een nieuwe besteld die tevens de volgende dag gelijk in huis was. Dus super service, foutje kan gebeuren maar wel spijtig dat het nou juist bij mij moet gebeuren...

Jeanet 3 nov 2023
Reageer
C

Betrouwbaar en overzichtelijke website

Zinzi.nl is een hele mooie overzichtelijke site waar ik vaker iets bestel, ook zeker de moeite waard om vaker de website te bezoeken om geen acties mis te lopen. Ze bezorgen altijd keurig op tijd. De vorige keer had ik een horloge besteld, gelijk een track en trace in de mail ontvangen dus kan eigenlijk niet beter.

Cindy 1 nov 2023
Reageer
M

Goede hulp

Het is lastig om een grote review te schrijven wat ze hier wel verlangen maar het is gewoon een goede webshop. Ook toen ik een keer iets verkeerds had besteld (zilver in plaats van goud), heb ik dit gelijk aangegeven en werd de order geannuleerd, het geld stond vrij snel weer op mijn rekening en heb toen de goede kunnen bestellen. Zeer goede hulp en meedenkende klantenservice.

Moontje 30 okt 2023
Reageer
T

Oorbel verloren

Het is mijn fout hoor want ik had mooie oorbellen gekocht en nu een week later ben ik er al 1 kwijt geraakt tijdens het fietsen,, niet leuk want ik draag altijd een fietshelm en waarschijnlijk is deze hierdoor af gegaan zonder dat ik het door had, flinke pech. Is er nog iets aan te doen of? Was toch een vrij duur exemplaar.

T 11 okt 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Zinzi

Er zijn 5 reviews geschreven over Zinzi op Reviews.nl. Met een 4.4 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.zinzi.nl
  • klantenservice@zinzi.nl