Zicht op Twente

Zicht op Twente

4.4 reviewscore ā€¢ 15 reviews
A

Adembenemende zicht

Ons verblijf was in accommodatie nummer 21, met een adembenemende zicht. Geweldig, gelegen bovenop een glooiende heuvel met vrij zicht op het dal, waar een majestueuze, grote boom de verte siert. Terwijl je in het bubbelbad zit, kun je genieten van het schouwspel waarbij de zon achter de verre boomtoppen ondergaat! De opmaak van de ruimte was prachtig en bood een aangename, eigentijdse en comfortabele sfeer. Het was uitgerust met alle nodige voorzieningen. Het eetcafƩ heeft een aangename sfeer en serveert smakelijke gerechten. Zowel het team bij de ontvangst als het technische personeel is buitengewoon vriendelijk en staat paraat om je adequaat te assisteren bij eventuele vragen.

Alexander 15 aug 2023
Reageer
L

Avontuur om te onthouden

In een apart huisje ontdekten we een wereld van netheid met een beetje eigenaardigheid. Het huisje was ingewikkeld ingedeeld, als een doolhof van kamers waar we ons een weg baanden. We wensten stiekem een comfortabelere bank om op neer te ploffen na onze avonturen. Gelukkig maakte de jacuzzi veel goed, en het huisje stond op een betoverende plek. Toch was er een minpuntje: onder het bed lag veel stof dat smeekte om aandacht. Ondanks dat werd het een avontuur om te onthouden, met verrassingen en de belofte van een bijzonder verblijf.

Lucas 28 nov 2023
Reageer
O

Zicht op Twente ervaring

De plek waar we verbleven was super gezellig en had een heel fijne inrichting. Het lag midden in de natuur, wat vooral 's ochtends heel prettig was. Het bezitten van twee slaapkamers en badkamers is weelde en gemakkelijk met alle voorzieningen binnen handbereik. De hot tub was geweldig! Bij aankomst al warm. Stilte en ruimte. Handig dat de auto bij het verblijf kon worden geparkeerd.

Oliver 14 nov 2023
Reageer
M

Mix van luxe en moeilijkheden

Het verblijf in deze mooie lodges was als een moderne droom die werkelijkheid werd, met alles wat je nodig hebt. Maar de paden in het park waren niet zo goed, vol met kuilen en weinig licht 's avonds, dus dat was lastig. Ondanks de hobbelige wegen waren de lodges zelf als comfortabele huizen, waar alles modern en handig was. Het was een mix van luxe en moeilijkheden, een verhaal met verschillende kanten.

Muhammad 6 nov 2023
Reageer
L

Heel mooi huisje

In een heel mooi huisje bij Zicht op Twente, omgeven door een sprookjesachtige plek, hadden we een weekend vol leuke dingen. De jacuzzi voelde als een warme knuffel van blijdschap. De kamers waren handig verdeeld, zodat twee stellen een eigen plekje hadden. Het beste was een verrassing: we mochten langer blijven met een gratis latere check-out. Dat maakte ons verblijf extra speciaal. Het enige jammer was dat we op zondagochtend wel vroeg moesten uitchecken. Ondanks dat, blijft dit weekend een herinnering die straalt als de sterren boven het huisje.

Liam 6 nov 2023
Reageer
J

Fijne plek vol warmte en luxe

In de koude maanden vonden we een fijne plek vol warmte en luxe. De jacuzzi was als een bruisend plekje om te relaxen, net als een magisch deurtje naar ontspanning. Het huisje binnen had een moderne stijl die het extra leuk maakte. Elke slaapkamer had een eigen badkamer, net als een privƩplekje. Hier waren comfort en elegantie samen, waardoor de winteravonden echt gezellig en fijn werden.

James 30 okt 2023
Reageer
H

Voelden ons extra verwend bij Zicht op Twente

In de natuur werden we vriendelijk ontvangen, omringd door de stilte van het bos. Een digitale gids op onze telefoon hielp ons door het huisje, als een moderne helper die ons alles liet zien. Met zachte handdoeken en opgemaakte bedden voelden we ons extra verwend. Maar het allerleukste was de jacuzzi bij het huisje, een bijzondere verrassing tussen de bomen. Het maakte ons verblijf echt bijzonder, als een sprookje vol rust en fijne dingen.

Henry 28 okt 2023
Reageer
L

Prachtige moderne woning

Prachtige moderne woning met een bubbelbad. Fraaie decoratie, een hedendaags ontwerp voor de tuin. Momenteel zijn de buren nog zichtbaar, maar zodra het groen groeit, zal dat minder worden. Eigen parkeerplek bij de woning. Dubbel bed met ruim matras (geen opening). Netjes. Bij het verlaten van het verblijf observeerden we dat de volledige jacuzzi werd ontmanteld. Uitermate ordelijk.

Levi 22 okt 2023
Reageer
C

Avontuur waardig

Aan de rand van het bos vonden we een fijn plekje, een knus huisje dat ons verwelkomde met de rust van de natuur. De lucht voelde kalm aan. Maar terwijl we genoten van dit mooie plaatje, ontdekten we iets onverwachts. Onder het bed, verstopt voor het zicht maar niet voor onze nieuwsgierige blik, lag een hoop stof. Dit hadden we niet meteen zien aankomen. Ondanks deze verrassing was het toch een avontuur waardig.

Caleb 22 okt 2023
Reageer
N

Elk moment voelde goed aan

Diep in de natuur vonden een paar vrienden een bijzondere plek. Het was er heel rustig en vrolijk. De bomen hadden geheimpjes die ze zachtjes vertelden, en de lucht voelde heel kalm aan. Het personeel was als vriendelijke beschermengelen van blijheid, ze begroetten de vrienden hartelijk. Het huisje was perfect, helemaal netjes en klaar voor avonturen. De jacuzzi was als een deur naar ontspanning. Elk moment voelde goed aan. De vrienden vertrokken met blije harten en vonden dat iedereen zo'n fijne plek zou moeten ontdekken.

Noah 6 okt 2023
Reageer
M

Fantastische plek om te verblijven

Dit is een fantastische plek om te verblijven. De wellnessfaciliteit die continu op een aangename temperatuur wordt gehouden, is absoluut geweldig. De faciliteiten in de keuken zijn van hoge kwaliteit. Er is veel aandacht besteed aan kleine details. Ervaar het zelf maar en ontdek. Het personeel is buitengewoon vriendelijk en staat klaar om te helpen. De omgeving is heel aantrekkelijk, met leuke mogelijkheden voor wandelingen. We hebben plezier gehad en voelen ons heerlijk ontspannen. šŸ˜Š

Mateo 27 sep 2023
Reageer
E

Supermooi uitzicht

Zicht op Twente is een mooi park met super uitzicht en midden in al die natuur stond een hottub, net alsof het een speciaal plekje was om lekker te ontspannen. Binnen leek het wel alsof de tijd langzamer ging, zodat je extra kon genieten van alle moderne dingen. De plek was ingericht als een kunstwerk, en de bedden waren net als wolkjes om op te liggen. Elk ding daar leek alsof het met liefde gemaakt was, zodat gasten een speciale ervaring kregen. Het was niet zomaar een plek; het was alsof je naar een andere wereld ging, waar alles mooi en fijn was.

Ethan 20 sep 2023
Reageer
B

Heel fijne plek in het rustige Markelo

We ontdekten een heel fijne plek in het rustige Markelo. Daar was een jacuzzi die aanvoelde als een toverdeur naar ontspanning. Het dorpje was knus en warm, net als een tweede thuis. We gingen op de fiets op verkenning, maar de weg in het park was vol gaten, wat lastig was voor onze auto. De nachten waren niet zo fijn, want de kussens op het bed waren niet zacht, waardoor slapen moeilijk was. Toch was het weekend een soort avontuurlijk verhaal met ups en downs, dat we niet snel zullen vergeten.

Benjamin 14 sep 2023
Reageer
D

Onvergetelijk verhaal

Tussen moderne huisjes, die net als moderne sprookjes uit de grond kwamen, keken we naar een mooi landschap. Maar terwijl we dat deden, zagen we dat het park eromheen een eigen verhaal had. Het was een soort doolhof met vaste staanplaatsen, waar natuur en menselijke creativiteit vertaal werd in een beetje rommelige, maar charmante toestand. Ondanks de rommel was het een avontuur, met verschillen tussen moderne pracht en georganiseerde chaos, waardoor het een onvergetelijk verhaal werd.

Daniel 22 aug 2023
Reageer
L

Vriendelijke mensen bij de receptie

Bij het park van Zicht op Twente ontmoetten we twee vriendelijke mensen bij de receptie. Ze waren net als stralende sterren en begroetten ons met een glimlach. Ze hielpen ons met alles en maakten ons verblijf super leuk. Het was alsof ze ons als gidsen meenamen op een spannende reis. Elke tip die ze gaven, voelde als een waardevol geheim. Toen we de plek verlieten, hadden we niet alleen informatie, maar ook een heleboel vriendelijkheid die ons verblijf echt bijzonder maakte. Deze twee mensen hebben echt een talent voor gastvrijheid.

Leo 23 jul 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Markelo.

Over Zicht op Twente

Zicht Op Twente is gelegen te Traasweg 5 in Markelo. Het biedt een unieke vakantie-ervaring met zijn 28 vrijstaande Panorama Lodges. Deze lodges zijn perfect voor degenen die op zoek zijn naar rust, avontuur en natuurlijke schoonheid. Elke lodge biedt een prachtig uitzicht op het groene park en het glooiende Twentse landschap, dankzij de glazen façades en ruime terrassen met een privéspa. Het vakantiepark is ideaal voor natuurliefhebbers en avonturiers. Gasten kunnen de regio Twente verkennen via de mooiste fiets- en wandelroutes, tochtjes te paard maken, of genieten van outdoor activiteiten zoals kanovaren op de riviertjes de Dinkel en de Vechte. Voor golfliefhebbers zijn er diverse golfbanen in de omgeving, waar men na een ronde kan ontspannen in het clubhuis.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Markelo, Overijssel
  • https://zichtoptwente.nl
  • reservations@zichtoptwente.nl