Vakantiepark De Lindenberg

Vakantiepark De Lindenberg

4.5 reviewscore • 10 reviews
P

Prachtig en goed onderhouden

We hebben genoten van ons verblijf op dit goed onderhouden park met veel privacy. Huisje Koperwiek was basic, maar het 2-persoonsbed was te smal voor 4 personen. Helaas ontbrak een wastafel in de badkamer. Het personeel was vriendelijk, maar de vroege uitchecktijd om 10 uur kon niet worden aangepast, zelfs niet tegen betaling. De omgeving bood weinig boeiende wandelmogelijkheden. Over het algemeen was het een prachtig park, maar er waren enkele minpunten in het huisje en de service.

Petra 28 jun 2023
Reageer
L

Rustig park met ruimte

Verscholen aan de voet van de Sallandse heuvelrug, bood dit kleinschalige vakantiepark een oase van rust. De huisjes waren ruim en goed uitgerust, met zelfs een handige wasmachine. Alleen bij slecht weer kon het binnen wat krap aanvoelen voor een gezelschap van 4 personen. De omgeving rondom het huisje was een waar genot, met uitgestrekte grasvelden waar vriendelijke kippen en konijnen gemoedelijk rondsnuffelden zonder enige overlast te veroorzaken. Buiten de schoolvakanties heerste er een betoverende stilte op het park. Hoewel er niet veel georganiseerde activiteiten waren voor kinderen, bleek de schitterende natuur in de omgeving een waar paradijs voor fietsers en wandelaars.

Lara 20 jun 2022
Reageer
E

Uitstekend verblijf

Mijn vrouw en ik, beiden gepensioneerd, hebben een onvergetelijke week gehad op vakantiepark De Lindenberg. Onze accommodatie, de Bosuil, was buitengewoon comfortabel en gezellig ingericht. Met een knusse zithoek, comfortabele fauteuil en ruime eettafel voelden we ons direct thuis. De glazen schuifpui naar het terras met het heerlijke buitenmeubilair maakte ons verblijf compleet. De tuin was prachtig groen en bood ons alle privacy die we wensten. De persoonlijke en hartelijke ontvangst door eigenaar Jacob, die het familiebedrijf runt, was een warme start van onze vakantie.
We hebben enorm genoten van de adembenemende coulisselandschappen en glooiende heuvels in de omgeving, en onze fietstocht door het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug was werkelijk memorabel. Ook een bezoek aan de beeldentuin bij kasteel Nijenhuis in Heino/Wijhe, een dependance van Museum De Fundatie in Zwolle, was zeer de moeite waard. Onze vakantie was werkelijk een genot!

Evelien 29 mei 2022
Reageer
A

Geweldige week gehad!

Wat een fantastische week hebben we gehad bij De Lindenberg, samen met onze vrienden! De bungalow was zeer goed onderhouden, brandschoon en van alle gemakken voorzien. De rustige en prachtige omgeving maakte het verblijf extra bijzonder. Het was fijn om leuk contact te hebben met de vriendelijke eigenaar, en we hebben heerlijk gegeten in het restaurant. Zonder twijfel komen we hier zeker weer terug!

Annelies 11 dec 2021
Reageer
H

Een aanrader!

We hebben een fantastische week gehad op De Lindenberg! Het knusse tweepersoons huisje vlakbij de receptie was comfortabel en brandschoon. Hoewel de bedden iets steviger waren, sliepen we prima. De goed uitgeruste keuken voldeed aan al onze behoeften, en toen we om een extra koekenpan vroegen, werd dit direct geregeld door de vriendelijke receptie. We genoten van veel privacy in onze groene omgeving en voelden ons alsof we het hele park voor onszelf hadden. De prachtige omgeving leende zich uitstekend voor wandelingen en fietstochten door het schilderachtige landschap. Het aankomstdiner in het gezellige restaurant was een aanrader, en toen we een avond niet konden eten in het restaurant, brachten ze het eten zelfs naar onze bungalow. Geweldige service! Onze ervaring op De Lindenberg was uitstekend en we kijken ernaar uit om hier nog eens terug te komen. Een onvergetelijke vakantie waar we met veel plezier aan zullen blijven terugdenken.

Hannah 22 okt 2021
Reageer
L

Geweldig

We hebben een geweldige vakantie gehad in een comfortabele bungalow met veel ruimte om ons heen. De eigenaren waren ontzettend vriendelijk en altijd bereid om te helpen. Het park bood diverse sportfaciliteiten en heerlijke afhaalmaaltijden. Daarnaast was er zelfs een fantastisch bromfietsmuseum om te bezoeken.

Lotte 28 apr 2021
Reageer
K

en feest voor iedereen!

Al jarenlang bezoek ik De Lindenberg. Vroeger was het met mijn ouders, broer en zus en tegenwoordig met mijn partner en mijn gezin. Ongeacht wanneer ik hier ben geweest is het altijd een groot feest. Zo warm voel je je meteen bij binnenkomst. Onze vakantie duurde een paar weken en was geweldig. Het animatieteam had veel activiteiten, het zwembad was geweldig en zelfs het niks doen ging ze goed af. Bij de accommodatie kun je van privacy genieten in de tuin en of het nou warm is of regent, je verveelt je nooit. Ook het personeel krijgt een dikke 10 van mij.

Karel 4 mrt 2021
Reageer
V

Rust, schoon en veel vrijheid

Schoon, schoner, schoonst! We hadden twee huisjes gehuurd, waar we zoveel privacy hadden, echt prachtig. Er was een grasveld waar we goed konden barbecuen en spelen en dat was allemaal van ons. Ook was het niet te duur volgens ons; het eten dat we gehaald hadden bij het restaurant was ook ruim voldoende en van goede kwaliteit. Als je voor een dubbeltje op de eerste rang wilt zitten is dit een aanrader!

Vera 10 jan 2021
Reageer
M

Bungalow De Huismus

We hebben heerlijk gewandeld in de bossen en het natuurgebied waar onze bungalow stond. Het was wel een beetje een domper dat de accommodatie zelf heel erg weinig bevatte.. Er was zelfs geen magnetron. We waren er in de koude winter en het bleef ook echt koud in het huisje, dus aan de verwarming mag wel wat gedaan worden.. Ook was er geen rookmelder, dat voelde niet veilig. De beheerder was ook niet echt behulpzaam en wilde ons niet helpen met onze problemen.. Vriendelijkheid en service is ver te zoeken.

Marik 27 dec 2020
Reageer
S

Geweldige ervaring ondanks barre tijden

Coronatijd of niet, wij hebben hier echt kunnen genieten van het verblijf. Bij aankomst kregen we een heerlijk warm ontvangst met een geweldig gedecoreerde maaltijd met kaarsjes! Het voelde echt alsof wij koning en koningin waren hier en net alle beetjes extra kregen. Ook was het eten nog eens lekker. Om de bungalow heen konden we goed fietsen en wandelen in de natuur en konden we echt tot rust komen. Een geweldige ervaring dus!

Sanne 20 dec 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Holten.

Over Vakantiepark De Lindenberg

Vakantiepark De Lindenberg is gelegen te Borkeldsweg 57 in Holten. Het vakantiepark heeft een divers aanbod van accommodaties van minimaal 400m2 eigen tuin, vrijstaand en gelijksvloers. Ook kan er geparkeerd worden bij de bungalows. Op het park zelf zijn er diverse faciliteiten aanwezig om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zo is er een verwarmd buitenzwembad, speeltuinen, sportvelden en een recreatieruimte waar jong en oud zich kunnen vermaken. Het park organiseert ook regelmatig activiteiten en animatieprogramma's voor het hele gezin. Opok vindt je een subtropisch zwemparadijs, een kwalitatieve brasserie en een 18 holes minigolfbaan. De omgeving van Vakantiepark De Lindenberg biedt volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Je kunt prachtige fiets- en wandeltochten maken door het nabijgelegen Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, genieten van de gezellige dorpjes in de omgeving of een bezoek brengen aan attracties zoals Avonturenpark Hellendoorn.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Holten, Overijssel
  • https://www.delindenberg.nl
  • info@delindenberg.nl