Landrijk De Reesprong

Landrijk De Reesprong

4.5 reviewscore • 2 reviews
S

Knusse boerderij-ervaring met wat haken en ogen

We hadden een gezellig verblijf ondanks het tegenvallende weer waardoor we niet alles konden doen wat we wilden. Vooral voor de kinderen was het een teleurstelling dat ze geen eitjes konden vinden en niet op de trekker mochten rijden, iets waar ze zich erg op hadden verheugd. Ook het melken ging niet door vanwege coronamaatregelen, wat in de infofolder stond maar ik had gehoopt dit van tevoren te weten. Voor 1 nacht vond ik €215 best prijzig onder deze omstandigheden. Volgende keer graag alles open of de prijs omlaag. :-)

SelenaNL 8 jan 2023
Reageer
R

Hartelijk welkom en kindvriendelijk

Ons verblijf was heerlijk. We werden warm ontvangen en de sfeer is gemoedelijk en kleinschalig, waardoor je je snel op je gemak voelt. De kids hadden de tijd van hun leven met het spelen buiten en het helpen verzorgen van de dieren. Alleen de service via Booking.com was wat minder, maar dat werd gelukkig goedgemaakt door de gastvrouw en gastheer ter plekke. Dus het park zelf krijgt alle krediet, Booking.com mag beter.

R 2 jan 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Buurse.

Over Landrijk De Reesprong

Er zijn 2 reviews geschreven over Landrijk De Reesprong op Reviews.nl. Met een 4.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Buurse, Overijssel
  • https://www.landrijkdereesprong.nl
  • info@landrijkdereesprong.nl