Camping Vreehorst

Camping Vreehorst

4.4 reviewscore • 9 reviews
A

Geweldige ervaring op een zeer verzorgde camping

Tijdens de afgelopen meivakantie hebben wij met ons gezin genoten van een fantastisch verblijf op deze camping. Het sanitair was onberispelijk schoon, werd regelmatig gereinigd en was heerlijk verwarmd. Bovendien waren er voldoende toiletten beschikbaar, zowel in het hoofdgebouw als in een tweede gebouw op de camping. Het zwembad mocht dan wel klein zijn, het voldeed volledig aan onze verwachtingen voor de meivakantie. Daarnaast waren er voldoende speeltuinen op de camping en alles werd uitstekend onderhouden. Het inrijden met ons kampeermiddel verliep soepel dankzij het kentekenherkenningssysteem bij de slagboom, dat vanaf 13:00 uur op de dag van aankomst geactiveerd werd. En alsof dat nog niet genoeg was, werd er zelfs animatie aangeboden tijdens ons verblijf, met activiteiten zoals knutselen en een disco.

Annelies 21 mei 2023
Reageer
R

Hele leuke camping, maar slechte hygiene

De camping heeft een goede ligging en opzet, met een klein binnen- en buitenbad aanwezig. Het boeken, eten bestellen en aanmelden van kentekens kan online, waardoor er geen tijd verloren gaat bij aankomst bij de receptie. De toiletten en douches zijn smerig. We zijn beter gewend. Gasten laten hun honden los op het terrein, zelfs op hun eigen veld, en er wordt niet op gehandhaafd. Er zijn geen zichtbare richtlijnen of voorzieningen voor honden zoals hondentoiletten, poepzakjes of afvalbakken.

Ronnie Marie 17 aug 2022
Reageer
F

Prima ervaring op een gezellige camping

We hebben enkele jaren met veel plezier op deze camping gekampeerd. Uiteindelijk zijn we op zoek gegaan naar een andere camping, omdat de faciliteiten helaas niet gelijk opgingen met de grootte van de camping. Desondanks was het sanitair altijd schoon en de animatie leuk voor jongere kinderen! Het is een erg gezellige camping.

Familie Jansen 24 jul 2022
Reageer
B

Heel erg schone camping

Wij hadden eens een keer voor de comfort plus plekken gekozen en dit waren echt grote fijne plekken

Alles was ook echt heel schoon en netjes alleen het zwembad was nou niet echt groot om daar een hele dag in rond te lopen
De kids hebben zich in ieder geval uitstekend vermaakt dus was een top vakantie met het gezin

Bosanje 9 jul 2022
Reageer
L

Verblijf in een Key West 2-persoons accommodatie

Zoals beschreven in andere reviews was de hotelkamer met extra's een mooie plek om te verblijven. Helaas liet het comfort van het bed te wensen over, zoals een goede vriend treffend opmerkte. Het matras was te hard en bedekt met een gladde hoes... Slaapervaringen verschillen natuurlijk per persoon... Na een gebroken nacht hebben we besloten om voortijdig naar huis te gaan. Bij de receptie hebben we de sleutel ingeleverd, waar de receptioniste begrip toonde, maar geen enkel voorstel deed om het probleem op te lossen. Het was een prijzige overnachting en een teleurstellend verblijf...

Laura 23 okt 2021
Reageer
H

Mooie camping met uitstekend sanitair

We hebben genoten van ons verblijf op deze mooie camping met ruime en goed onderhouden kampeerplekken. Het sanitair was werkelijk prachtig en de camping was gezellig ingericht. Daarnaast beschikte de camping over zowel een binnen- als buitenzwembad van goede kwaliteit. Ook de snackbar bood een kleine maar fijne selectie aan gerechten. Een minpuntje was de ongezellige houding van de receptioniste, die duidelijk niet geschikt was voor zo'n sociale functie. Daarnaast was het niet mogelijk om de overnachting van 15 euro contant te betalen, maar moest dit per se met pin.

Hanneke 30 sep 2021
Reageer
J

Fantastisch! Prachtige ervaring!

Onze vakantie op camping De Vreehorst was werkelijk geweldig. Het sanitair was keurig en schoon, het zwembad was voor iedereen toegankelijk en de prijzen in de winkel en foodcorner waren meer dan redelijk. De ruime en goed onderhouden kampeerplekken maakten ons verblijf extra aangenaam. Bovendien was de camping bijzonder schoon en het personeel uiterst vriendelijk en behulpzaam. Ook de prachtige omgeving bood volop mogelijkheden om te wandelen en fietsen. Via de receptie konden we gratis fietsroutes krijgen en dat maakte ons verblijf helemaal fantastisch!

Jurgen 10 aug 2021
Reageer
J

Helemaal tevreden

We zijn ontzettend tevreden over ons verblijf op camping De Vreehorst. De kampeerplekken waren ruim en goed onderhouden. De speeltoestellen waren in perfecte staat. Het zwembad was schoon en toegankelijk voor iedereen. De prijzen in de winkel en foodcorner waren meer dan redelijk voor een vakantiepark. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. De entertainment was niet overdreven uitgebreid, maar precies goed. De camping straalde rust uit en we hebben er echt een fantastische tijd gehad. We kijken nu al uit naar volgend jaar!

Jennifer 30 jul 2021
Reageer
L

Fijne camping

Het was een erg leuke camping met ruime kampeerplekken. Het zwembad en de animatie waren voldoende. Er waren genoeg speelgelegenheden aanwezig. Er waren voornamelijk kinderen tot 12 jaar, dus de camping was minder geschikt voor pubers. Wij stonden op veld Berk, waar de plekken mooi ruim waren, ondanks dat het geen comfort plus plekken waren. Persoonlijk vond ik veld Kastanje iets minder, omdat er veel mensen stonden die na een korte tijd weer vertrokken en ook veel campers. Er was geen strandje om te zwemmen, zoals op de folder leek te staan. Verder troffen we op de camping prettige mensen aan, geen overlast 's nachts. Het was een mix van jong en oud.

Lien 28 jul 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Winterswijk.

Over Camping Vreehorst

Camping Vreehorst is een prachtige camping gelegen te Vreehorstweg 43 in Winterswijk in de Achterhoek. Deze camping biedt een mooie combinatie van natuur, rust en gezelligheid. Gasten kunnen kamperen op ruime en groene kampeerplaatsen, omgeven door natuur. Daarnaast zijn er ook comfortabele huuraccommodaties beschikbaar voor wie wat meer luxe wenst. De camping beschikt over uitstekende faciliteiten, waaronder een verwarmd buitenzwembad, een speeltuin en diverse sport- en recreatievoorzieningen. Gasten kunnen genieten van de prachtige omgeving door te wandelen of te fietsen in het nabijgelegen Nationaal Landschap Winterswijk, bekend om zijn unieke coulisselandschap met bossen, velden en pittoreske boerderijen. In de omgeving zijn er ook tal van mogelijkheden voor activiteiten zoals golfen, vissen en paardrijden. Het gezellige centrum van Winterswijk biedt leuke winkels, restaurants en terrasjes, waar gasten kunnen genieten van lokale specialiteiten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Winterswijk, Gelderland
  • https://www.vreehorst.nl
  • info@vreehorst.nl