Camping Vreehorst

Camping Vreehorst

4.0 reviewscore • 3 reviews
R

Hele leuke camping, maar slechte hygiene

De camping heeft een goede ligging en opzet, met een klein binnen- en buitenbad aanwezig. Het boeken, eten bestellen en aanmelden van kentekens kan online, waardoor er geen tijd verloren gaat bij aankomst bij de receptie. Echter, er zijn te weinig accommodaties met een wastafel/douche combinatie en in het algemeen is er te weinig sanitair voor de grootte van de camping. Ook is de hygiëne van het sanitair teleurstellend (schimmel, kalkaanslag op kranen en vuil in hoeken van toiletten en douches). We zijn beter gewend. Gasten laten hun honden los op het terrein, zelfs op hun eigen veld, en er wordt niet op gehandhaafd. Er zijn geen zichtbare richtlijnen of voorzieningen voor honden zoals hondentoiletten, poepzakjes of afvalbakken.

Ronnie Marie 17 aug 2022
Reageer
B

Heel erg schone camping

Wij hadden eens een keer voor de comfort plus plekken gekozen en dit waren echt grote fijne plekken

Alles was ook echt heel schoon en netjes alleen het zwembad was nou niet echt groot om daar een hele dag in rond te lopen
De kids hebben zich in ieder geval uitstekend vermaakt dus was een top vakantie met het gezin

Bosanje 9 jul 2022
Reageer
E

Vrij nette camping met minpuntjes

De camping waar we verbleven had een slechte ontvangst van medewerkers, met slechts één medewerkster die vriendelijk was. Ook was de ''gratis'' WiFi vaak slecht of zelfs niet beschikbaar. Bovendien werd er geen geld teruggegeven toen de boeking vorig jaar geannuleerd moest worden vanwege Corona. De eigenaren waren nergens te bekennen tijdens ons verblijf van 2,5 weken. Dit was onze eerste keer op deze camping en we zullen hier nooit meer terugkomen.

Evertsen 2 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2023 in de omgeving van Winterswijk.

Over Camping Vreehorst