Zeeland Village

Zeeland Village

4.0 reviewscore • 4 reviews
K

Sfeerloos

De ervaring van de overnachting in huisje Grevelingenhof nr 15, eigendom van een particuliere eigenaar, was teleurstellend. De inrichting was sfeerloos en niet beantwoordde aan de verwachtingen van een luxueus huisje, met te weinig verlichting in cruciale delen, zoals boven de tafel of zithoek, en zelfs geen verlichting boven het aanrecht. Ook was het servies en bestek, inclusief opscheplepels, van lage kwaliteit. De kurketrekker brak binnen twee keer gebruiken af en moest de volgende dag vervangen worden. Het gebrek aan haakjes voor keuken- en theedoeken, samen met de afwezigheid van placemats, en de slechte kwaliteit pannen die niet geschikt waren voor inductie, maakten de ervaring verder onbevredigend. Het licht in de sauna functioneerde slecht en de haakjes voor handdoeken in de badkamers waren niet bruikbaar. Het lijkt erop dat de eigenaar alleen bezig is met het maken van winst, wat tegenvalt. Er was geen kritiek op Roompot zelf, alleen op de eigenaar van het huisje.

Kees-Jan 23 dec 2022
Reageer
M

Voor herhaling vatbaar

Wij hadden het genoegen om een vakantie door te brengen op een park dat bekend staat om zijn rustige sfeer. De locatie was uitstekend, met toegang tot het Noordzee strand, het Grevelingenmeer en een grote supermarkt die zich binnen een korte afstand bevonden. Bovendien waren er tal van activiteiten en bezienswaardigheden beschikbaar in de nabijgelegen steden Renesse en Zierikzee, wat onze vakantie nog aangenamer maakte. Onze accommodatie, Strand 42, was schoon en netjes, wat bijdroeg aan een comfortabele en ontspannen vakantie-ervaring.

Mandaal 6 apr 2021
Reageer
M

Teleurstellend

Bij aankomst op vrijdag om 18.00 uur, vonden we de sleutel van ons huisje in een kluisje en de receptie was gesloten, samen met de eetgelegenheden en het zwembad. We waren vooraf telefonisch geïnformeerd dat we de volgende dag de kaartjes voor het zwembad bij het zwembad zelf konden ophalen. Helaas bleek op zaterdag dat nog steeds alles gesloten was en toen we via de intercom hulp zochten, kregen we een bot antwoord en werden we zonder uitleg opgehangen. Uiteindelijk besloten we naar een ander Roompot-park in Kamperland te rijden, op een half uur afstand, om toch te kunnen zwemmen, maar tegen een kost van €9 per persoon. Het was teleurstellend om op een park te zijn, zonder receptie, zwembad en restaurant, vooral tijdens de voorjaarsvakantie.

Mama van twee 24 mei 2020
Reageer
D

Wij komen nog een keer!

De vakantiebestemming was rustig en bevond zich tussen Renesse en Zierikzee, die beide makkelijk bereikbaar zijn. Er was gratis toegang tot een zwemparadijs, en het weer was goed, waardoor we veel naar het strand zijn geweest. De accommodatie bood alles wat nodig was, en we overwegen zeker terug te keren voor onze volgende vakantie. Hoewel er weinig kinderanimatie aanwezig was, waren er enkele speeltuintjes en het strand bood veel vermaak. Mogelijk zijn andere locaties van dezelfde verhuurder beter geschikt voor grotere kinderen, zoals de plek waar ze vorig jaar verbleven en die vol vermaak was voor kinderen.

Danielle Martens 27 aug 2019
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Scharendijke.

Over Zeeland Village

Vakantiepark te Scharendijke, Zeeland.