Zeeland Village

Zeeland Village

4.1 reviewscore • 7 reviews
R

Heerlijk ontspannen met het gezin

We hebben een heerlijk ontspannen vakantie gehad met ons jonge gezin. Het vakantiehuisje had alles wat we nodig hadden en was gelegen op een prachtige locatie. Zowel wij als de kinderen hebben ons niet verveeld. We zijn zeer tevreden en kijken ernaar uit om in de toekomst nogmaals terug te keren naar dit paradijs.

Robert 29 mei 2022
Reageer
A

Genoten van een ruim en schoon verblijf

Ons verblijf op het park was fantastisch. Het huisje was ruim en brandschoon. Hoewel er geen faciliteiten waren, heeft het park ons aangenaam verrast met zijn prachtige en goed onderhouden omgeving. De ligging was ook perfect. We kijken ernaar uit om nogmaals terug te komen en te genieten van de serene rust en de vele mogelijkheden die het park biedt.

Annelies 18 feb 2022
Reageer
L

Een plek om telkens weer naar terug te keren

Ons verblijf op het park was geweldig en zeker voor herhaling vatbaar, vooral in het jaar 2020. Het park bood een rustige omgeving, prachtige vakantiewoningen en uitstekende service van het baliepersoneel. De ligging van onze accommodatie was perfect en de omgeving was adembenemend mooi. Vijf sterren is eigenlijk in mijn optiek niet voldoende.

Laura 8 jan 2022
Reageer
M

Geweldige ervaring voor het hele gezin

Ons verblijf op het park was een geweldige ervaring. Het was een rustig en goed onderhouden park waar we heerlijk konden ontspannen. Hoewel er geen animatie aanwezig was, zorgde dit juist voor een serene rust en de mogelijkheid om buiten het park activiteiten te ondernemen. We hebben genoten van ons verblijf en voelden ons helemaal op ons gemak. Een geweldige ervaring voor zowel ons als de kids.

Martin 30 aug 2021
Reageer
E

Sfeervolle vakantiebestemming

We hebben een fijne vakantie gehad op het rustige park met prachtige bungalows. De ligging van het park, dicht bij de zee en een supermarkt, was geweldig. Hoewel het zwembad op het park niet bijzonder was, heeft dit onze vakantiepret niet bedorven. We kijken met plezier terug op ons verblijf en overwegen om in de toekomst nogmaals terug te keren.

Elise 17 jun 2021
Reageer
P

Prima vakantie gehad in een mooie omgeving

Ons verblijf op het park was uitstekend. Het park was goed verzorgd en straalde luxe uit. Het merendeel van de vakantiewoningen was eigendom van particulieren, wat bijdroeg aan de exclusieve sfeer. We hebben genoten van de rust en luxe die het park bood.
De omgeving bood prachtige fietsmogelijkheden en het zwembad was netjes en geschikt voor alle leeftijden, hoewel de openingstijden beperkt waren. Kortom, we hebben een heerlijke week gehad en vooral onze kinderen waren blij met de uitstekende wifi-verbinding.

Patrick 4 mei 2021
Reageer
M

Teleurstellend

Bij aankomst op vrijdag om 18.00 uur, vonden we de sleutel van ons huisje in een kluisje en de receptie was gesloten, samen met de eetgelegenheden en het zwembad. We waren vooraf telefonisch geïnformeerd dat we de volgende dag de kaartjes voor het zwembad bij het zwembad zelf konden ophalen. Helaas bleek op zaterdag dat nog steeds alles gesloten was en toen we via de intercom hulp zochten, kregen we een bot antwoord en werd er zonder uitleg opgehangen. Uiteindelijk besloten we naar een ander Roompot-park in Kamperland te rijden, op een half uur afstand, om toch te kunnen zwemmen, maar tegen een kost van €9 per persoon. Het was teleurstellend om op een park te zijn, zonder receptie, zwembad en restaurant, vooral tijdens de voorjaarsvakantie.

Mama van twee 24 mei 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Scharendijke.

Over Zeeland Village

Zeeland Village is gelegen te Boutlaan 2 in Scharendijke. Het park bevindt zich op korte afstand van het Grevelingenmeer en de Noordzeekust, waardoor het de perfecte bestemming is voor strandliefhebbers en watersporters. Op Zeeland Village kunnen gasten verblijven in comfortabele vakantiehuizen die van alle gemakken zijn voorzien. De huisjes bieden voldoende ruimte, een goed uitgeruste keuken en een eigen terras. Het vakantiepark heeft meerdere kinderspeeltuinen en geeft gratis toegang tot het Roompot subtropisch zwemparadijs, wat een kindervriendelijke vakantie ervaring biedt. In de omgeving van Zeeland Village kunnen gasten genieten van prachtige stranden, watersportactiviteiten zoals zeilen en surfen, en het verkennen van schilderachtige dorpen en natuurgebieden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Scharendijke, Zeeland
  • https://www.zeelandvillage.nl
  • info@roompot.nl