Yezzer

Yezzer

4.5 reviewscore • 2 reviews
A

Efficiente service

Toen ik contact opnam voor informatie over een verzekering die aan mijn specifieke behoeften voldeed, ondernam Roos onmiddellijk actie en stelde ze een uitstekend product voor. Ze informeerde me over de drukte bij de verzekeraar en dat het tot 5 werkdagen kon duren om de informatie te verwerken. Tot mijn verbazing ontving ik alle verwerkte informatie en mijn verzekeringsdocumenten op een zondagmiddag, slechts 3 dagen na ons gesprek. Roos heeft uitstekend werk geleverd en ik ben haar dankbaar!

Anna 18 apr 2023
Reageer
J

Yezzer zorgverzekering

Ik heb mijn zorgverzekering bij Yezzer. Het is fijn dat alles valt te regelen via de app van Yezzer. De premie valt relatief gezien ook nog wel mee. Tegenwoordig is het overal duur volgens mij.. Het is ook fijn dat je vrije keuze hebt in zorgverlener. Zo zijn er nog wel meer voordelen die je op hun website kunt lezen. Ik ben in ieder geval tevreden met mijn keuze om mijn zorgverzekering bij Yezzer af te sluiten.

Jasmijn 17 nov 2022
Reageer
Beste verzekeringen

Dit zijn de beste verzekeringen van juli 2024.

Over Yezzer

Er zijn 2 reviews geschreven over Yezzer op Reviews.nl. Met een 4.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Verzekeringen
  • https://www.yezzer.nl
  • info@yezzer.nl