Yezzer

Yezzer

3.8 reviewscore • 11 reviews
A

Efficiente service

Toen ik contact opnam voor informatie over een verzekering die aan mijn specifieke behoeften voldeed, ondernam Roos onmiddellijk actie en stelde ze een uitstekend product voor. Ze informeerde me over de drukte bij de verzekeraar en dat het tot 5 werkdagen kon duren om de informatie te verwerken. Tot mijn verbazing ontving ik alle verwerkte informatie en mijn verzekeringsdocumenten op een zondagmiddag, slechts 3 dagen na ons gesprek. Roos heeft uitstekend werk geleverd en ik ben haar dankbaar!

Anna 18 apr 2023
Reageer
J

Yezzer zorgverzekering

Ik heb mijn zorgverzekering bij Yezzer. Het is fijn dat alles valt te regelen via de app van Yezzer. De premie valt relatief gezien ook nog wel mee. Tegenwoordig is het overal duur volgens mij.. Het is ook fijn dat je vrije keuze hebt in zorgverlener. Zo zijn er nog wel meer voordelen die je op hun website kunt lezen. Ik ben in ieder geval tevreden met mijn keuze om mijn zorgverzekering bij Yezzer af te sluiten.

Jasmijn 17 nov 2022
Reageer
P

Problemen met offerte-aanvraag

Ik probeerde zojuist via de website een offerte te verkrijgen, maar toen dat niet lukte, belde ik de klantenservice. De dame aan de telefoon bleek niet bijzonder behulpzaam te zijn. Haar enige suggestie was om de website te vernieuwen, en verder bood ze geen nuttige assistentie. Jammer want hierdoor verliezen ze een klant.

Peter 20 okt 2022
Reageer
A

Snelle en overzichtelijke service

Ik ontving snel een overzichtelijke offerte van meerdere aanbieders voor mijn bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Het was eenvoudig om de verzekering online af te sluiten, en de informatie was goed gepresenteerd. Dit was een heel snel en makkelijk proces wat mij veel vertrouwen geeft in het bedrijf. Ook de kleine lettertjes waren vrij transparant besproken.

Annelies 25 sep 2022
Reageer
F

ZZPer dankzij Rene

René heeft me uitstekend geholpen! Het telefoongesprek verliep vlot en al mijn vragen werden onmiddellijk beantwoord. Dankzij René en Yezzer kon ik de juiste verzekeringen afsluiten voor mijn werk als zzp'er. Hun dienstverlening was van onschatbare waarde voor mij en voor mijn toekomst. Ik heb er de volste vertrouwen in dat ik nog jaren klant blijf.

Frank 12 sep 2022
Reageer
T

Slechte klantenservice

Mijn ervaring met de klantenservice was verschrikkelijk. Het heeft meer dan 4 weken geduurd voordat ik eindelijk mijn verzekering kreeg, en zelfs toen ontving ik geen aanbod. Ik moest hen blijven achtervolgen om een aanbod te krijgen. Ze stelden voortdurend vragen maar gaven geen antwoord. De medewerkers van de klantenservice hadden ook een slechte houding en vielen je in de rede wanneer je probeerde het probleem te bespreken. Het was een verschrikkelijke service-ervaring, en ik ben bereid elders meer te betalen voor een betere service.

Thijs 5 sep 2022
Reageer
E

Efficiente communicatie en hulp

Mijn contactpersoon/adviseur reageerde snel op mijn e-mails en vragen, niet alleen na het verstrekken van de eerste offerte, maar ook nadat ik aanvullende verzoeken had. Ze zorgde voor een snelle reactie van de zorgverzekeraar en was buitengewoon vriendelijk en toegankelijk in onze communicatie. Fijne atmosfeer waar ik mijn besluit op heb gemaakt.

Emma 27 aug 2022
Reageer
B

Snel en netjes geregeld

Ik ontving snel een reactie nadat ik een verzekering had aangevraagd. Ze boden me meerdere opties aan en na een kort telefonisch gesprek beantwoordden ze enkele vragen om de juiste verzekering te vinden. Alles werd keurig en efficiënt geregeld. Binnen no-time had ik waar ik naar zocht, iets wat met al het papierwerk bij andere verzekeraars me niet lukte.

Bas 15 aug 2022
Reageer
S

Uitstekende service van roos

Roos heeft enorm hard gewerkt onder tijdsdruk om mijn verzekering tijdig af te ronden. Haar communicatie was snel en duidelijk, en ze handelde doortastend. Hierdoor is alles uiteindelijk nog goed gekomen en heb ik met een glimlach op de bank kunnen zitten die avond. Dank je wel Roos en Yezzer!

Saskia 15 jul 2022
Reageer
N

Deskundige en efficiente service

Vanwege veranderingen in mijn werkzaamheden had ik een nieuwe beroeps- & bedrijfsaansprakelijkheid en rechtsbijstandverzekering nodig. Roos van Yezzer begreep mijn complexe verzoek snel en heeft mijn aanvraag uitstekend afgehandeld. Ze is deskundig, vriendelijk en altijd goed bereikbaar om vragen snel te beantwoorden. De aanvraag verliep eenvoudig online, en binnen 1 dag was de verzekering afgesloten.

Niels 18 mei 2022
Reageer
D

Verkeerde verzekering achteraf

Hoewel ik vanaf het begin duidelijk met een adviseur heb gesproken, bleek achteraf dat ik de verkeerde verzekering had. Enkele maanden later had ik geen recht op vergoeding bij een incident. Yezzer legde de schuld bij de adviseur, omdat deze als bekwaam werd beschouwd en deze fout niet had mogen maken.

David 18 sep 2021
Reageer
Beste verzekeringen

Dit zijn de beste verzekeringen van februari 2024.

Over Yezzer

Als ondernemer wil je verzekerd zijn tegen alle risico's die op je pad kunnen komen. Yezzer is het online platform waar jij eenvoudig en snel alle benodigde zakelijke verzekeringen kunt vergelijken en afsluiten. Bij Yezzer kun je kiezen uit een ruim aanbod van verzekeraars, wat betekent dat jij altijd wat goedkoper uit bent dan bij andere aanbieders. Daarnaast heeft Yezzer een team van professionele adviseurs die je graag helpen bij het maken van de juiste keuze. Zo kun jij er zeker van zijn dat je de verzekering krijgt die het beste bij jouw situatie en wensen past.

  • Nog niet geverifieerd
  • Verzekeringen
  • https://www.yezzer.nl
  • info@yezzer.nl