Dierenverzekering.nl

Dierenverzekering.nl

3.0 reviewscore • 6 reviews
C

verzekering dat niet verzekert

De verschillende medische behoeften van mijn huisdieren zijn niet gedekt door onze uitgebreide polis bij Dierenverzekering.nl. Alle kosten die ik claim, brengen de "kleine tekst" van de polis naar voren waarom deze niet wordt gedekt. Dit geldt voor regelmatige controles, tandheelkundige behandelingen, castratie / castratie ... noteren is gedekt! De klantenservice reageert meestal niet en is onbeleefd en onbehulpzaam als ze wel reageren. Vermijd dit bedrijf en ga voor een meer vertrouwd merk als OHRA.

Carl H 7 apr 2021
Reageer
I

Geen dierenverzekering voor ons

Ik ben geen voorstander van een dierenverzekering, ik ben dol op dieren en ik hou van alle dieren die ik heb (paarden/hond/katten/etc.) maar verzekeren gaat me te ver. Mocht er echt een keer iets heel ergs zijn en ze moeten geopereerd worden of wat dan ook, dan betaal ik liever in één keer dat grote bedrag dan dat ik per maand een bepaald bedrag aan de verzekering moet betalen met de kans dat het allemaal voor niets is geweest.

Dus je zou het kunnen zien als iets wat je doet als je van je dieren houdt, maar ik hou heel erg veel van al mijn dieren en toch kies ik er voor om ze niet te verzekeren. Ook omdat ik zo veel dieren heb, dat ze allemaal verzekeren in mijn geval duurder zou zijn dan eenmalig een dure operatie te betalen.

Irma 7 jul 2020
Reageer
D

Onzin

Het is dat mijn vrouw dit heeft geregeld voor de katten maar als je het mij vraagt is het klinklare onzin die dierenverzekeringen.
Mensen verzinnen ook werkelijk iedere keer weer wat nieuws om klanten geld ar te troggelen en er zelf mee te verdienen.

Daniel 3 jun 2020
Reageer
A

Dierenverzekering voor dieren

Mijn katten zijn mijn baby’s, zo beschouw ik ze ten minste en ik heb echt alles voor hem over. Dus als zij een keer ziek zijn dan wil ik ze ook alles kunnen bieden wat ze nodig hebben, hoe duur dit ook is. Dus ik ben blij dat ik ze kan verzekeren, het is toch ook best gek dat dit eerder nooit kon. Zelf zijn we wel verzekerd voor als we ziek zijn, maar als dieren ziek werden hadden ze gewoon pech? Best oneerlijk toch. Mijn schatjes zijn nu allemaal verzekerd, dus dan weet ik dat alle nodige zorg mogelijk is wanneer het zo ver komt. Maar dan nog hoop ik natuurlijk dit nooit nodig te hebben.

Annita 6 mrt 2020
Reageer
J

Dierenverzekering overdreven

Ik snap dat er mensen zijn voor wie hun huisdier alles is en waar ze dan ook alles voor over hebben. Kijk, voor deze mensen is een dierenverzekering dan heel fijn, zo weten ze altijd dat er alles voor hun 'kindje' gedaan wordt. Ik zelf vind dat behoorlijk overdreven, ik ben dol op dieren hoor maar ik ga er geen verzekering voor afsluiten dat gaat me dan weer iets te ver.

Jan 13 feb 2020
Reageer
C

Dierenverzekering.nl goed

Eindelijk een keer mensen die snappen dat dieren gewoon onderdeel zijn van het gezin.
En waarom zou je voor mensen wel een verzekering afsluiten en voor dieren niet?
Net als bij mensen lopen dieren ook af en toe iets op en mankeren zij ook iets aan hun gezondheid, wanneer je dan verzekerd bent als huisdier zijnde, dan kun je sommige rekeningen hiervoor declareren.
Ik heb voor al onze vier huisdieren een verzekering afgesloten hier en we hebben hier al een enkele keer gebruik van kunnen maken.
Ik vind het bovendien een hele fijne gedachte om te weten dat mocht het nodig zijn omdat mijn dieren ziek zijn, dat het hun dan aan niets ontbreekt en dat het ze dan aan niets hoeft te ontbreken.

Corien 9 feb 2020
N

Doen erg moeilijk over elke vergoeding. Je krijgt korte, ontwijkende antwoorden, zonder uitleg waarom je rekening niet gedekt wordt. Dit terwijl je veelt betaald. Zeggen reeds terug te bellen maar dit is nog nooit gebeurt. Keren niet uit terwijl je er wel recht op hebt en voor betaald. Dus kortom OPLICHTERS

Nora 1 dec 2020
Beste verzekeringen

Dit zijn de beste verzekeringen van mei 2024.

Over Dierenverzekering.nl

Bij Dierenverzekering.nl kun je er zeker van zijn dat jouw hond of kat goed verzekerd is. Hun polissen zijn voordelig geprijsd en bieden dekking voor de meeste behandelingen en medicijnen die je huisdier nodig heeft. Als je huisdier een ongeluk krijgt of ziek wordt, kan dat niet alleen ingrijpend zijn voor je dier, maar ook voor jouw zelf. De kosten van een dierenarts kunnen namelijk onverwachts hoog oplopen. Met deze verzekeringen kun je je huisdier de beste zorg geven zonder zorgen te maken over hoge rekeningen. Bekijk de verzekeringen voor je huisdier(en) online op Dierenverzekering.nl.

  • Nog niet geverifieerd
  • Verzekeringen
  • https://www.dierenverzekering.nl
  • info@dierenverzekering.nl