Reviews (7)

 • Mar

  Slecht

  Mijn ervaringen zijn zeer negatief.
  Deze organisatie doet echt alles om maar niet uit te keren.
  Mijn hond werd ziek. Het bleek een chronische aandoening te zijn.
  Deze verzekering oordeelde dat zij al ziek was op het moment van afsluiten, dus werd er niets vergoed.
  Wij wisten niet beter of onze hond was altijd kerngezond.
  We moesten haar dossier overleggen en al, waar niets interessants in staat.
  Deze verzekering doet niets meer dan alleen geld incasseren. Ga voor duurder en mijdt dierenverzekering.nl

  Mar 11 apr 2022

 • Carl H

  verzekering dat niet verzekert

  De verschillende medische behoeften van mijn huisdieren zijn niet gedekt door onze uitgebreide polis bij Dierenverzekering.nl. Alle kosten die ik claim, brengen de "kleine tekst" van de polis naar voren waarom deze niet wordt gedekt. Dit geldt voor regelmatige controles, tandheelkundige behandelingen, castratie / castratie ... noteren is gedekt! De klantenservice reageert meestal niet en is onbeleefd en onbehulpzaam als ze wel reageren. Vermijd dit bedrijf en ga voor een meer vertrouwd merk als OHRA.

  Carl H 7 apr 2021

 • Irma

  Geen dierenverzekering voor ons

  Ik ben geen voorstander van een dierenverzekering, ik ben dol op dieren en ik hou van alle dieren die ik heb (paarden/hond/katten/etc.) maar verzekeren gaat me te ver. Mocht er echt een keer iets heel ergs zijn en ze moeten geopereerd worden of wat dan ook, dan betaal ik liever in één keer dat grote bedrag dan dat ik per maand een bepaald bedrag aan de verzekering moet betalen met de kans dat het allemaal voor niets is geweest.

  Dus je zou het kunnen zien als iets wat je doet als je van je dieren houdt, maar ik hou heel erg veel van al mijn dieren en toch kies ik er voor om ze niet te verzekeren. Ook omdat ik zo veel dieren heb, dat ze allemaal verzekeren in mijn geval duurder zou zijn dan eenmalig een dure operatie te betalen.

  Irma 7 jul 2020

 • Daniel

  Onzin

  Het is dat mijn vrouw dit heeft geregeld voor de katten maar als je het mij vraagt is het klinklare onzin die dierenverzekeringen.
  Mensen verzinnen ook werkelijk iedere keer weer wat nieuws om klanten geld ar te troggelen en er zelf mee te verdienen.

  Daniel 3 jun 2020

 • Annita

  Dierenverzekering voor dieren

  Mijn katten zijn mijn baby’s, zo beschouw ik ze ten minste en ik heb echt alles voor hem over. Dus als zij een keer ziek zijn dan wil ik ze ook alles kunnen bieden wat ze nodig hebben, hoe duur dit ook is. Dus ik ben blij dat ik ze kan verzekeren, het is toch ook best gek dat dit eerder nooit kon. Zelf zijn we wel verzekerd voor als we ziek zijn, maar als dieren ziek werden hadden ze gewoon pech? Best oneerlijk toch. Mijn schatjes zijn nu allemaal verzekerd, dus dan weet ik dat alle nodige zorg mogelijk is wanneer het zo ver komt. Maar dan nog hoop ik natuurlijk dit nooit nodig te hebben.

  Annita 6 mrt 2020

 • Jan

  Dierenverzekering overdreven

  Ik snap dat er mensen zijn voor wie hun huisdier alles is en waar ze dan ook alles voor over hebben. Kijk, voor deze mensen is een dierenverzekering dan heel fijn, zo weten ze altijd dat er alles voor hun 'kindje' gedaan wordt. Ik zelf vind dat behoorlijk overdreven, ik ben dol op dieren hoor maar ik ga er geen verzekering voor afsluiten dat gaat me dan weer iets te ver.

  Jan 13 feb 2020

 • Corien

  Dierenverzekering.nl goed

  Eindelijk een keer mensen die snappen dat dieren gewoon onderdeel zijn van het gezin.
  En waarom zou je voor mensen wel een verzekering afsluiten en voor dieren niet?
  Net als bij mensen lopen dieren ook af en toe iets op en mankeren zij ook iets aan hun gezondheid, wanneer je dan verzekerd bent als huisdier zijnde, dan kun je sommige rekeningen hiervoor declareren.
  Ik heb voor al onze vier huisdieren een verzekering afgesloten hier en we hebben hier al een enkele keer gebruik van kunnen maken.
  Ik vind het bovendien een hele fijne gedachte om te weten dat mocht het nodig zijn omdat mijn dieren ziek zijn, dat het hun dan aan niets ontbreekt en dat het ze dan aan niets hoeft te ontbreken.

  Corien 9 feb 2020