Reviews (4)

 • M

  Uitvaart regelen

  Is het heel gek dat ik voor mezelf, maar ook voor mijn naaste omgeving wil dat alles betreft de uitvaart goed geregeld is?!
  We leven momenteel in zo’n onzekere tijd dat ik dit gewoon geregeld wil hebben en Yarden doet dit makkelijk en goed.

  Martin 3 apr 2020

 • J

  Yarden ervaring familie

  Een tijdje geleden is mijn vader spijtig genoeg overleden en wij hebben de uitvaart via Yarden geregeld.
  Hier hebben we een hele goede ervaring gehad, ze toonden veel begrip en hebben na toen heel goed begeleid in het proces van definitief afscheid nemen van mijn lieve papa.
  Ik heb het hier heel erg moeilijk mee gehad en de mensen van Yarden hebben mij hier samen met mijn familie enorm in gesteund

  Janet 7 mrt 2020

  • T

   Met dit soort bedrijven telt de steun en hulp vaak meer dan welke uitvaartverzekering de laagste kosten heeft. Persoonlijk heb ik geen uitvaartverzekering, ze pakken het bij mij maar mooi van de spaarcenten.

   Timon 8 mrt 2020

 • F

  Uitvaartverzekering belangrijk

  Ik vind het heel belangrijk om dingen als een uitvaartverzekering goed geregeld te hebben. Je moet er toch niet aan denken dat je komt te overlijden en dat dit dan slecht of zelfs helemaal niet geregeld is, dat lijkt me vooral voor de familie en vrienden echt vreselijk. Dus dat wil ik ze ook niet aan doen en heb ik dit al jaren lang keurig geregeld. Ook vrienden probeer ik altijd te overtuigen om dit te regelen, niet perse bij Yarden voor maar überhaupt om het geregeld te hebben. Ik heb dit wel bij Yarden gedaan en ik moet wel zeggen dat het hier allemaal heel erg netjes geregeld is.

  Fred 22 feb 2020

 • B

  Yarden goede uitvaartverzekering

  Laatst is mijn buurman, verdrietig genoeg, overleden nadat hij een heel lang ziektebed heeft gehad. Dit gaf hem de kans om zijn uitvaart precies zo te regelen zoals hij dit graag wilde. Dit is nooit een goed teken dat dat kan, maar mijn buurman was hier ergens wel blij mee dat hij dit zelf kon regelen. Zo zadel je familieleden hier niet mee op en ook weet je zeker dat alles zo is geregel zoals jij graag wilt. Het heeft me wel aan het denken gezet en ik heb inmiddels al aardig wat dingen op papier gezet voor mijzelf voor wanneer ik er niet meer ben. Zodat mijn nabestaanden hier geen werk van hebben en alles duidelijk is. Yarden zorgt er in ieder geval voor dat alles mooi en respectvol verloopt voor zowel de overledene als voor de nabestaanden.

  Bob 18 feb 2020