H

Als altijd met XS4ALL een prima service.

Paul bedankt!!
Iets wat je niet gedaan krijgt bij de administratieve afstandelijke service processen bij KPN en Microsoft: "Focus op de klant en het probleem".
Ik had een lastig probleem, door onbekende oorzaak verdwenen nieuw ingekomen mails. Niet alleen in outlook, ook in mijn web-mail, mobiele telefoon.
Paul was voor mij de hulp in de branding. Belde nog terug of de zaak stabiel was.

Henk Reef 15 aug 2023
Reageer
J

Al jaren de beste

XS4ALL is voor mij al jaren de beste. Voornamelijk de klantenservice van XS4ALL is heel goed. Ze nemen altijd uitgebreid de tijd voor je en stoppen niet voordat het probleem is opgelost. Een paar speerpunten van XS4ALL die ik heel belangrijk vind zijn dat ze privacy hoog in het vaandel hebben staan en ze extra aandacht voor veiligheid hebben. Internet is toch nog het wilde westen van de moderne tijd dus het is belangrijk dat een provider vertrouwelijk met je informatie omgaat. Ook is veiligheid heel belangrijk, want tegenwoordig doe je alles online. Als je dit ook vindt, kun je het beste met een partij als XS4ALL in zee gaan. Ik ben al jaren klant en dat geeft mij een vertrouwelijk gevoel.

Julian 17 dec 2021
Reageer
M

XS4ALL na korting betaal je de hoofdprijs

Wanneer je een contract afsluit bij XS4ALL denk je dat je de jackpot binnen hebt, vier maanden lang hoef je maandelijks slechts 36 euro te betalen en daar zit alles dan ook gelijk bij in. Wat ze niet duidelijk genoeg vermelden is dat na deze vier maanden het bedrag VERDUBBELD wordt. dus niet 36 euro maar 72 euro per maand en dan is het toch een veel minder grappig concept dan je in de eerste instantie had gedacht. Ik had me hier niet goed genoeg op ingelezen en was afgegaan op de mooie aanbiedingen die ze op de site hadden staan. Op hun site staan alleen maar goede beoordelingen van klanten, maar dat geloof ik nooit. Ik kan me niet voorstellen dat er nooit iemand is met een iets mindere beoordeling, waarschijnlijk zijn die er wel maar gooien ze deze er weer af ofzo. Vandaar dat ik mijn beoordeling hier wil schrijven, om zo een duidelijk beeld te geven van deze aanbieder. De modem werkt erg goed, dat is ook niet voor niets de beste modem van dit moment. Maar of dit afweegt tegen die 72 euro per maand, dat weet ik zo net nog niet.

Max 14 jan 2021
Reageer
M

Xs4all oplichters

Mensen kies alsjeblieft niet voor XS4ALL als aanbieder want het zijn allemaal oplichters hier!
Je wordt gelokt met mooie aanbiedingen en je zou zogenaamd allemaal korting krijgen wanneer je hier een lidmaatschap afsluit.
Eenmaal een contract ondertekent en je ziet hier niets meer van terug en betaal je gewoon de volle honderd procent en soms zelfs nog meer dan bij je vorige aanbieder.
Ik wilde mijn contract laten ontbinden toen ik hier achter kwam, maar dat kon natuurlijk weer niet omdat het contract al getekend was.
Zodra mijn jaar hier eenmaal om is, is het eerste wat ik die dag doe het contract opzeggen en naar een andere aanbieder gaan.
Echte oplichters zijn het, ik snap niet hoe dit legaal kan zijn.

Maurice 7 dec 2020
Reageer
A

Goedkoop abonnement voor internet als tv

Als je een lekker goedkoop abonnement zoekt voor je internet en tv, dan zit je bij iets als XS4ALL zeker op de goede plek.
Ik wist niet dat dit ook voor dit bedrag kon.
Dat komt ook omdat ik gewend was aan Ziggo en hun prijzen.
Aangezien Ziggo natuurlijk een van de grote en duurdere aanbieders van Nederland is, hebben ze hun prijzen hier ook maar op aangepast.
Veel geld dus inderdaad en ik ben zo blij om te zien dat XS4ALL dit niet op die manier doet maar gewoon lage prijzen gebruikt.
Dan verwacht je haast dat het internet traag of slecht is of dat de tv niet goed is, maar van al deze problemen heb ik nog nooit last gehad het doet het juist altijd goed.
Dus in principe is het gewoon lekker goedkoop en ook nog eens goed.

Anouk 30 nov 2020
Reageer
L

XS4all klacht

Sinds wij zijn overgestapt naar XS4all hebben we alleen maar gezeur gehad met dit bedrijf. Ze beloven allemaal mooie dingen, maar wanneer het contract eenmaal ondertekent/afgesloten is, hebben wij de ervaring dat deze beloftes alleen maar mooie dromen zijn. Ons internet is belachelijk traag. als ons internet het uberhaupt al doet en ook onze televisie is erg slecht.

Om deze redenen hebben wij al meerder malen iemand over de vloer gehad die dit voor ons in orde zou maken en dan zou alles het goed doen, dit is natuurlijk niet waar. Dus maar weer opnieuw contact opgenomen met de klantenservice, waarbij je eerst oneindig lang in de wacht moet staan voordat je iemand aan de lijn krijgt. Dan moet je ook nog het geluk hebben dat deze persoon verstand van zaken heeft, wat ook lang niet altijd zo is.

En als je dan aangeeft dat je na de zoveelste teleurstelling van dit bedrijf het contract wil opzeggen, dan krijg je doodleuk te horen dat dat niet kan omdat je een bindend contract hebt getekend. Dus we zijn er mooi klaar mee, want we zitten hier nog wel een tijdje aan vast. Ik kan niet wachten tot deze tijd verstreken is en we ergens anders naar toe kunnen.

Leroy 21 nov 2020
Reageer
V

Vier maanden lang korting bij XS4ALL

Als je nu overstapt naar XS4ALL dan krijg je de eerste vier maanden gewoon 50% korting, dat is echt ontzettend veel! Daarnaast zag ik op hun website dat ze de beste modem hebben, wat ik echt heel erg belangrijk vind want als iets irritant is dan is het wanneer deze modem het niet goed doet en je hier continu mee bezig moet zijn. Ik heb daar ervaring mee en geloof me, dat wil je niet. En de klantenservice is hier top staat er en dat kan ik beamen, want ik had bij het oversluiten hulp nodig omdat ik er niet uit kwam en heb dus contact opgenomen met de klantenservice en toen hebben ze mij inderdaad uitstekend geholpen.

Vincent 14 nov 2020
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere internet en tv providers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van april 2024.

Over XS4ALL

XS4ALL was een Nederlandse internet- en telecomprovider dat sinds 1993 actief was. Het bedrijf stond bekend om haar focus op internetvrijheid en privacy. XS4ALL bood een breed scala aan diensten, waaronder internet, telefonie en televisie. Het bedrijf investeerde veel in de technologie en infrastructuu. Tegenwoordig is de ziel van het bedrijf doorgezet onder de naam Freedom, door oud-medewerkers van XS4ALL. Het moederbedrijf KPN besloot om deze luxere tak te laten vervallen om kosten te besparen. XS4ALL onderscheidde zich van andere providers door haar nadruk op privacy en internetvrijheid, wat nu dus voortgezet wordt. Zo biedt het bedrijf extra beveiligings- en privacyfuncties, zoals een anti-spamfilter en anonieme e-mailadressen. Daarnaast is Freedom actief betrokken bij het beschermen van internetvrijheid en zet het zich in voor open internet.