Wibra

Wibra

2.5 reviewscore • 4 reviews
M

uitnodigende winkel

Vandaag was ik in de Wibra winkel in Someren.Ruime keuze en nette uitstraling.
Bovenal een enthousiaste medewerkster.
Voor mij en vele andere klanten is personeel 3/4 de reden in een winkel terug te komen.
Isabel ,degene die me hielp moet echter naar een filiaal in Eindhoven.
Mijn dringende vraag. Laat Isabel in Someren blijven. Voor klanten en haarzelf...en opbrengst. Wij blijven komen

Marie-Louise Roefs 12 jan 2024
Reageer
O

Asociaal gedrag medewerkster

Ben zwaar gehandicapt en volledig rolstoel afhankelijk. Op maandag 17 mei bij Wibra in winkelcentrum Woensel in Eindhoven geweest. Toen ik afrekende kreeg ik te horen dat ik een mandje moest gebruiken ( voor ieder normaal mens duidelijk dat dat niet gaat). Toe ik aangaf dat dat niet kon kreeg ik te horen dat ik dan dat moest melden bij binnenkomst. Hierom werd ik boos aangezien duidelijk is dat dit niet kan met als reactie dat ik moest dimmen.

Oomen 17 mei 2021
Reageer
H

webshop

Dasty besteld maar de verkeerde geleverd door de Wibra. Op verzoeken om het op te lossen komen er alleen maar smoesjes dat het zo druk is en zo ook niet weten hoe ze een webshop moeten leiden. Bestel hier niets, je wordt gewoon dik in de maling genomen. Het is nog iets te vroeg om het oplichting te noemen.

Hofland 8 feb 2021
Reageer
A

Online besteld nog steeds niets ontvangen.

Ik heb online de dasty producten besteld, maar is al drie dagen geweest niets van gehoord. Het zou thuis afgeleverd worden, maar ik wacht nog af. Ik vind het slecht geregeld.

Ik raad niemand aan om online te bestellen.

Als ik het de producten binnen een week niet ontvang, dan zal ik een klacht bij de consumentenkoop indienen. Ik zal nooit meer bestellen.

Azize 27 jan 2021
E

27 januari besteld. Ook nog niets ontvangen. Wel bericht gekregen 2 dagen later dat het bij DHL ligt maar vanaf 30 januari is er niets meer gebeurd.

Email gestuurd naar de webshop maar die komt met een standaard antwoord dat het druk is en ze binnen 3 dagen zullen reageren.
Na 5 dagen wachten weer een email gestuurd nu krijg je een reactie dat je 10 dagen moet wachten op een antwoord.
Tot op heden nog steeds niets ontvangen.

Eduard 16 feb 2021
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Wibra

Bij Wibra vindt men een uitgebreid assortiment aan schoonmaak- en opbergartikelen. De artikelen zijn van uitstekende kwaliteit en altijd verkrijgbaar tegen een zeer vriendelijke prijs. Van schoonmaakmiddelen en handige schoonmaakdoekjes tot bezems en vegers; met de producten van Wibra maakt men het huis in een handomdraai weer schoon. Ook voor handige opbergers zit men bij Wibra goed. Of het nu gaat om diepvriesbakjes, vershoudbakjes of kastorganizers, Wibra biedt het allemaal. Alles wat nodig is voor een schoon en opgeruimd huis is te vinden bij Wibra. De winkel staat bekend om het ruime aanbod en de hoge kwaliteit van hun schoonmaak- en opbergartikelen, altijd tegen een betaalbare prijs.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://wibra.eu/nl
  • info@wibra.nl