WestCord Hotel De Veluwe

WestCord Hotel De Veluwe

3.8 reviewscore • 13 reviews
G

Uitstekend hotel

Alsjeblieft, beschouw al die kritische beoordelingen met een flinke korrel zout. Dit is gewoon een uitstekend hotel waar je volop van je verblijf kunt genieten. Uitstekend eetgelegenheid. Genoten van een heerlijke avondmaaltijd. Het ontbijt biedt een overvloed aan keuzes en is buitengewoon divers. De omgeving is werkelijk schitterend. In het algemeen, een ervaring om te herhalen. Het hotel oogt bijzonder netjes. Als je op zoek bent naar een eigentijds, recentelijk geopend hotel, moet je ergens anders zoeken. We plannen volgend jaar opnieuw te gaan (voor de tiende keer).

Gudelj 12 jun 2023
Reageer
J

Super hotel

Fantastisch hotel: ruim met allerlei zithoekjes. Schone kamer. Heel goed restaurant waar we heerlijk gedineerd hebben. Ook heel gezellig ingericht.
Zeer goed ontbijt buffet. Heel gezellige aankleding in herfstsfeer. Wisselt elke 3 maanden. Ook leuke bar met poolbiljart en gezellig vuur. Mooie locatie midden in de bossen. Vriendelijk personeel. Een echte aanrader om te ontstressen! Je kan fijn shoppen in Putten, een heel gezellige stad.

Jopie de Groot 29 okt 2023
Reageer
M

Te doen

We reserveerden een accommodatie en de website beloofde de aanwezigheid van een mini-koelkast. Het bleek echter onjuist te zijn. Ik ging verifiëren, maar ik ontving geen mini-koelkast, zei ze dat deze niet beschikbaar was. Hoewel de website expliciet vermeldt dat het aanwezig is, en deze informatie staat er nog steeds, tot mijn enorme verrassing vond ik wel 40 mini-koelkasten opgestapeld in het fietsenschuurtje.

Meggy 16 jun 2023
Reageer
R

Aandachtspunten hier en daar

We bezoeken deze plek jaarlijks met onze familie en vrienden. Het hotel is in orde, maar we beseffen dat het uitdagend is om iedereen tevreden te stellen. Ik kan slechts gedeeltelijk de kritiek identificeren die in de ongunstige beoordelingen wordt geuit. Het is niet zo verschrikkelijk als sommigen het laten lijken. Misschien zijn het gewoon "klagers." Het is essentieel om de fundamentele aspecten op orde te hebben. Als er opmerkingen van gasten zijn over de kamers, dient het management deze serieus te overwegen.

Robin 9 feb 2023
Reageer
C

Waar genoegen!

Onze ervaring in deze knusse kamer was een waar genoegen. Hoewel niet ruim, was het precies wat we nodig hadden, en de bedden boden een heerlijke nachtrust na een lange reisdag. De kamer was verrassend compleet, met een prachtige TV die onze avond extra vermakelijk maakte. De bescheiden omvang van de kamer werd ruimschoots gecompenseerd door het comfort en de voorzieningen. Een perfecte plek voor een gezellige en ontspannen overnachting.

Clairence 21 mrt 2022
Reageer
M

Mindere ervaring

Na het lezen van enkele lovende beoordelingen, keek ik uit naar mijn verblijf in het hotel. Helaas voldeed het niet aan mijn verwachtingen. De inrichting voelde ouderwets aan en de badkamervloer was duidelijk toe aan een grondige reiniging. Het restaurant liet te wensen over, de maaltijden waren bijna op kamertemperatuur, het personeel leek overbelast en ondanks dat we water hadden besteld, hebben we dat nooit ontvangen.

Marion 27 sep 2021
Reageer
A

Matig

Het personeel was allesbehalve gastvrij (al moeten we wel zeggen dat de bediening vriendelijk was), de kamers leken behoorlijk verouderd en de badkamer deed denken aan een ander tijdperk. Beperkte menukeuze beschikbaar. Ondanks het boeken van een suite, was deze erg gedateerd en bood weinig ruimte, nauwelijks groter dan een standaard comfortabele kamer. Het is hoog tijd dat dit hotel een renovatie uitvoert in de kamers, en dat ze wat gastvrijer receptiepersoneel aannemen.

Anna 28 aug 2021
Reageer
A

Gebrek aan empathie en zorgzaamheid

Het management toont een gebrek aan empathie en zorgzaamheid voor dieren, en binnen de hele Garderen-gemeenschap heeft de reputatie van dit hotel schade opgelopen zolang dit management de leiding heeft. Overweeg goed voordat je een kamer boekt bij deze rustige groep zonder enige vorm van empathie; je zou eerder moeten kijken naar accommodaties zoals Mooi Veluwe of Groot Heideborg.

Andrian 13 jun 2021
Reageer
A

Mooi en zeer goed

We maakten gebruik van een arrangement met halfpension. Tijdens het ontbijt, kwam het personeel naar onze tafel met een wagentje vol heerlijke opties waaruit we konden kiezen; de verscheidenheid was ruimschoots aanwezig. Het personeel was erg gastvrij. Het hotel beschikt over een buitenzwembad dat verwarmd is. Onze accommodatie bevond zich op de begane grond, met een terras dat uitkeek op het zwembad (kamer 15).

Archero 30 jul 2020
Reageer
M

Ronduit ontmoedigend

Het verblijf was ronduit ontmoedigend, de kamer was zeer onaangenaam ingericht en het avondmaal liet veel te wensen over. Er werden geen verse ingrediënten gebruikt (allemaal uit de diepvries) en de smaak liet te wensen over. Het ontbijt was verre van indrukwekkend, we hebben maar liefst 25 minuten moeten wachten op een afbakbroodje en croissant, en de koffie, die uit een thermoskan werd geserveerd, was al koud.

Mirtje 27 mei 2020
Reageer
H

Niets te klagen

Jaarlijks brengen we hier met zowel familie als vrienden een bezoek, en eigenlijk is het altijd tiptop in orde. Zowel wat betreft de ligging als de culinaire ervaring. Het ontbijt was voortreffelijk, en hetzelfde gold voor het diner. Dit jaar was echter bijzonder vanwege een ongeluk waar een van de groepsleden bij betrokken was. Leonie en René hebben ons uitstekend opgevangen, en ze hebben snel en doeltreffend gehandeld. Gelukkig konden we ons lange weekend voortzetten.

Hilbert 24 jun 2019
Reageer
H

Serene omgeving

Dit hotel is gunstig gelegen in een serene omgeving, waar je direct toegang hebt tot de omliggende bossen en heide. De accommodatie biedt comfortabele kamers met zowel dubbele wastafels als een bad en douche. De esthetiek van het hotel is buitengewoon stijlvol, inclusief een knusse bar. Alle aspecten stralen een hoge mate van verzorging en hedendaagsheid uit. Het ontbijt en avondeten zijn zonder twijfel van uitstekende kwaliteit, en dat geldt ook voor de gastvrije dienstverlening. Buiten is er bovendien een prachtig terras beschikbaar.

Henk 23 feb 2019
Reageer
L

Niets tekortgedaan

De kamer was keurig en goed onderhouden, het personeel was buitengewoon gastvrij. We hadden een arrangement voor Oud en Nieuw, en het was voortreffelijk georganiseerd. We werden werkelijk niets tekortgedaan. Het diner en de brunch waren voortreffelijk, en de muzikale begeleiding was erg plezierig. In de afgelopen jaren hebben we meerdere hotels bezocht tijdens de jaarwisseling, maar we zijn absoluut van plan om hier weer terug te komen.

Loi 6 jan 2019
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Garderen.

Over WestCord Hotel De Veluwe

WestCord Hotel de Veluwe is gelegen te Oud Milligenseweg 62 in Garderen. Het hotel beschikt over comfortabele kamers die zijn voorzien van moderne voorzieningen zoals gratis wifi, een flatscreen-tv, een bureau en een eigen badkamer. Het hotel biedt ook diverse faciliteiten en voorzieningen, waaronder een restaurant waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten en een uitgebreid ontbijtbuffet. Daarnaast is er een gezellige bar met terras waar gasten kunnen ontspannen met een drankje. Het hotel beschikt ook over fietsverhuur, wellness faciliteiten, roomservice en outdoor programma’s. Het verwarmde buitenbad is in de zomer geopend. Voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen biedt WestCord Hotel de Veluwe moderne vergaderfaciliteiten en professionele ondersteuning. Het hotel is ook een uitstekende locatie voor bruiloften en andere speciale gelegenheden, met prachtige binnen- en buitenruimtes. Met de Veluwse bossen, heidevelden en pittoreske dorpjes in de buurt, biedt WestCord Hotel de Veluwe ook volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen en paardrijden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Garderen, Gelderland
  • https://westcordhotels.nl/hotel/hotel-de-veluwe/
  • info@westcordhotels.nl