Wellness Giftcard

Wellness Giftcard

1.0 reviewscore • 4 reviews
B

Let op zeer beperkt houdbaar

Kaart is maar 1 jaar geldig, (tegenwoordig 2 jaar) maar de mijne dus 1 jaar en 5 weken na de datum niet te gebruiken, nergens medewerking en/of begrip. 75 euro weggegooid, door deze firma zeer eenvoudig in hun zak gestoken!
De kaart is maar bij 1 bedrijf te besteden. verschillende filialen. Zij schuilen achter de kaart en kunnen niets doen zeggen ze. Waardeloos! NIET aanschaffen. Geen telefoonnummer waarop ze te bereiken zijn en standaard antwoord per mail.

Bianca Timmermans 6 dec 2022
Reageer
c

wellness giftcard

Let op als je deze krijgt en je logt in. De geldigheidsdatum die daar staat klopt niet! Dus resultaat verlopen kaart en zij steken het geld in hun zakken.
Ik kreeg wel een reactie, maar ik zou Martine van customer Care eens willen uitnodigen om een dagje met mij mee te lopen als ik werk voordat zij besluit aan te geven dat ik niet in staat ben om een datum over te schrijven van het scherm op een stuk papier.

cindy 21 nov 2022
Reageer
R

Misleidend en niet bereikbaar

Voor de kerst voor de corona heb ik een Wellness giftcard gekregen. Wegens corona zijn een groot gedeelte van de tijd de wellness centers gesloten geweest. Nu kan ik de kaart niet meer gebruiken, vreemd. Ik heb diverse mails gestuurd en gebeld niemand reageerd. Ik raad het iedereen af om een cadeaukaart te kopen en deze goed bedoelt aan vrienden of familie te geven met de feestdagen. NIET DOEN DUS

Rob van der Linden 27 okt 2022
Reageer
c

Ik had hem in september 2021 gekregen en toen ik inlogde stond er geldig tot en met 16-12-2022. Dit erop geschreven en ik dacht nog: apart want hij is een jaar geldig....
maar blijkbaar klopte dat dus niet. Email gestuurd en gewoon klote antwoord terug. Ik heb het verkeerd opgeschreven.....jammer, erg slechte klantenservice!

cindy 21 nov 2022
B

Boeven. Niet meedenkend of klantgericht.

De kerst voor de corona heb ik een Wellness giftcard gekregen. Wegens corona zijn een groot gedeelte van de tijd de wellness centers gesloten geweest. Nu na de corona is het niet meer mogelijk deze te verlengen. Dan had ik dat maar tijdens de pandemie moeten doen. Wie kijkt er nou naar zijn to do giftcards als alles dicht is?

Dit bedrijf is totaal niet meedenkend en begripvol. Schande.

Brigitte 22 sep 2022
Reageer
Beste cadeau en gadgetwinkels

Dit zijn de beste cadeau en gadgetwinkels van februari 2023.

Over Wellness Giftcard