Wellness Giftcard

Wellness Giftcard

1.0 reviewscore • 7 reviews
j

giftigecard is nep cadeau

card gekregen voor verjaardag inwisselen lukt niet want aktivatiecode heb ik niet. Dan moet🙄 ik de gever van de kaart benaderen emails doorgeven en kaart nummers mailen, dus je geeft een cadeau wordt later benaderd dat het niet compleet is. Hoe gek is dat ?
. De sauna in de buurt accepteert deze kaarten niet. In Bleiswijk was de card geblokkeerd. Sta je TWEE keer met je verjaardags cadeau voor jan,,,
Na enkele weken nog steeds geen reactie van wellnessgiftcard. Reserveer bij de sauna, met zekerheid met korting zonder extra kosten voor de giftcard en beleef een leukere dag

janco 11 mei 2023
Reageer
J

Wellness giftcard niet kado doen!!

De kaart heeft een beperkte houdbaarheid. Het bedrijf is niet service gericht en wil de klant niet tegemoet komen. Zonde van je geld om dit kado te geven, geef gewoon geld!!!
Helaas ben ik verplicht om minimaal 1 ster te geven om een review te plaatsen…..jammer! Dit bedrijf is geen ster(ren) waard.

Jeannetta 23 feb 2023
Reageer
W

kaart gelijk geblokkeerd

Had een wellnessgiftcard cadeau gekregen en bij het verzikveren hiervan c.q. opvragen van het saldo werd de kaart gelijk geblokkeerd. Klantenservice diverse keren over gemaild en nooit antwoord ontvangen ! Telefoonnummer is niet aanwezig. Wellnesscard is een malafide bedrijf of in goed Nederlands het zijn oplichters; als je een wellnesscard hier bestelt kun je het bestede bedrag ook gewoon weggooien. Het werkt niet en deze boeven steken het geld gewoon in hun zakken. U bent gewaarschuwd !

WIllem Wolfswinkel 19 feb 2023
Reageer
B

Let op zeer beperkt houdbaar

Kaart is maar 1 jaar geldig, (tegenwoordig 2 jaar) maar de mijne dus 1 jaar en 5 weken na de datum niet te gebruiken, nergens medewerking en/of begrip. 75 euro weggegooid, door deze firma zeer eenvoudig in hun zak gestoken!
De kaart is maar bij 1 bedrijf te besteden. verschillende filialen. Zij schuilen achter de kaart en kunnen niets doen zeggen ze. Waardeloos! NIET aanschaffen. Geen telefoonnummer waarop ze te bereiken zijn en standaard antwoord per mail.

Bianca Timmermans 6 dec 2022
Reageer
c

wellness giftcard

Let op als je deze krijgt en je logt in. De geldigheidsdatum die daar staat klopt niet! Dus resultaat verlopen kaart en zij steken het geld in hun zakken.
Ik kreeg wel een reactie, maar ik zou Martine van customer Care eens willen uitnodigen om een dagje met mij mee te lopen als ik werk voordat zij besluit aan te geven dat ik niet in staat ben om een datum over te schrijven van het scherm op een stuk papier.

cindy 21 nov 2022
Reageer
R

Misleidend en niet bereikbaar

Voor de kerst voor de corona heb ik een Wellness giftcard gekregen. Wegens corona zijn een groot gedeelte van de tijd de wellness centers gesloten geweest. Nu kan ik de kaart niet meer gebruiken, vreemd. Ik heb diverse mails gestuurd en gebeld niemand reageerd. Ik raad het iedereen af om een cadeaukaart te kopen en deze goed bedoelt aan vrienden of familie te geven met de feestdagen. NIET DOEN DUS

Rob van der Linden 27 okt 2022
c

Ik had hem in september 2021 gekregen en toen ik inlogde stond er geldig tot en met 16-12-2022. Dit erop geschreven en ik dacht nog: apart want hij is een jaar geldig....
maar blijkbaar klopte dat dus niet. Email gestuurd en gewoon klote antwoord terug. Ik heb het verkeerd opgeschreven.....jammer, erg slechte klantenservice!

cindy 21 nov 2022
B

Boeven. Niet meedenkend of klantgericht.

De kerst voor de corona heb ik een Wellness giftcard gekregen. Wegens corona zijn een groot gedeelte van de tijd de wellness centers gesloten geweest. Nu na de corona is het niet meer mogelijk deze te verlengen. Dan had ik dat maar tijdens de pandemie moeten doen. Wie kijkt er nou naar zijn to do giftcards als alles dicht is?

Dit bedrijf is totaal niet meedenkend en begripvol. Schande.

Brigitte 22 sep 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Wellness Giftcard

De Wellness Giftcard is een geschikt cadeau voor iedereen en elke gelegenheid. Het biedt de ontvanger de mogelijkheid om te ontspannen en tot rust te komen. De Giftcard is verkrijgbaar vanaf €10,- en kan gemakkelijk worden besteld. Je hebt de keuze om het als e-card direct in je mailbox te ontvangen of als gratis themaverpakking per post. Je kunt zelfs een persoonlijke boodschap toevoegen om het cadeau nog specialer te maken. Op deze manier creëer je een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Zoek je naar een cadeau voor een jarige om die te laten ontspannen? Dan is De Wellness Giftcard een geweldigen optie.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.wellnessgiftcard.nl
  • info@wellnessgiftcard.nl