WeightWorld

WeightWorld

4.4 reviewscore • 10 reviews
K

Geweldige winkel met volledig vegan assortiment

WeightWorld is voor mij een fantastische ontdekking gebleken. Hun uitgebreide assortiment van vegan producten heeft mijn leven echt verrijkt. Hoewel ze niet altijd alles hebben wat ik nodig heb, ben ik blij te zien dat ze dagelijks nieuwe producten toevoegen, waardoor mijn keuzemogelijkheden toenemen. Bovendien zijn er regelmatig aantrekkelijke acties, zoals '2 kopen, 1 gratis', wat de prijs-kwaliteitverhouding nog beter maakt. Al met al kan ik WeightWorld van harte aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar hoogwaardige vegan producten en goede deals. Het is zeker een winkel die de moeite waard is om te verkennen.

Kim 28 jul 2023
Reageer
A

Geweldige eerste indruk

Mijn kennismaking met WeightWorld was een verrassend positieve ervaring. Deze webwinkel biedt een scala aan hoogwaardige producten tegen zeer concurrerende prijzen, vaak met extra kortingen beschikbaar. Mijn eerste bestelling werd zonder enige hapering binnen enkele dagen geleverd, en de transparante track-en-trace service zorgde ervoor dat ik op de hoogte bleef van de levering. Dit heeft mijn vertrouwen in WeightWorld zeker versterkt, en ik ben van plan hier in de toekomst regelmatig te bestellen.

Anja 30 okt 2023
Reageer
B

Kleine problemen met eerste bestelling

Helaas werd mijn allereerste bestelling nooit geleverd, ondanks de melding van GLS dat deze was afgeleverd. Gelukkig heeft WeightWorld zonder aarzeling een nieuw pakket verzonden, dat uiteindelijk wel bij mij arriveerde. Dit getuigt van een goede klantenservice en een bereidheid om problemen op te lossen. Dit is echt een fijne zaak hier voor zij die willen afvallen.

Bas 15 sep 2023
Reageer
E

Goede producten, maar beperkt assortiment

WeightWorld biedt ongetwijfeld goede producten tegen betaalbare prijzen, maar het assortiment is nogal beperkt. Bovendien zijn de verzendkosten naar België hoger dan bij andere aanbieders, en het gebruik van GLS als bezorgdienst is niet ideaal, gezien hun reputatie in België. Dit weerhoudt me soms van bestellen, ondanks de kwaliteit van hun producten, die extreem goed is.

Eva 5 sep 2023
Reageer
E

Uitstekende klantenservice en effectieve producten

De klantenservice was uitzonderlijk behulpzaam toen ik vragen had, zowel telefonisch als via e-mail. Na enige tijd gebruik te hebben gemaakt van de producten, kan ik met genoegen melden dat ik zeer tevreden ben over de resultaten. Het enige minpuntje is de verpakking waarin de producten worden verzonden, namelijk een fragiele plastic zak. Het zou beter zijn als de producten in een stevige doos werden verpakt om mogelijke beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Desondanks ben ik van plan om in de toekomst zeker weer bij WeightWorld te bestellen.

Eline 25 aug 2023
Reageer
K

Geweldige ervaring in alle opzichten

Ik ben buitengewoon tevreden met alles: het gevarieerde aanbod van hoogwaardige producten, de beknopte maar informatieve beschrijving van elk product, de redelijke prijzen en de vlotte bestelprocedure. De verpakking van de producten is veilig en de levering verloopt snel. WeightWorld is absoluut een van mijn favoriete online winkels waar ik graag blijf winkelen. Bedankt voor de geweldige ervaring!

Kevin 4 aug 2023
Reageer
M

Effectieve biologische gember tabletten

De biologische gember tabletten van WeightWorld blijken niet alleen effectief te zijn in het verlagen van mijn suikergehalte, maar hebben ook geleid tot een gewichtsverlies van zeker 5 kilo. Ik deel mijn positieve ervaring zelfs op Facebook, waar ik de advertentie van WeightWorld met foto's van de gember tabletten plaats. Ik ben erg tevreden met de resultaten.

Martijn 10 jul 2023
Reageer
J

Problemen met GLS bezorgdienst

Ik heb altijd problemen wanneer een online winkel gebruikmaakt van GLS voor bezorging. Mijn bestellingen zijn nog steeds niet afgeleverd, ondanks meerdere pogingen van GLS om het af te leveren. Ik heb al meerdere keren aangegeven dat mijn bestelling op een veilige plek kan worden achtergelaten of bij een nabijgelegen afhaalpunt kan worden bezorgd, maar dit lijkt niet te worden opgevolgd. Andere koeriersdiensten hebben geen moeite om mijn bestellingen op een correcte manier af te leveren, dus ik begrijp niet waarom GLS zo'n problematische service biedt.

Jan 26 jun 2023
Reageer
S

Snelle respons en professionele service

De klantenservice reageerde snel toen ik meldde dat mijn bestelling niet compleet was afgeleverd. Ze namen direct actie en ik heb deze snelle en professionele service als zeer prettig ervaren. Hierdoor heb ik met alle plezier mijn producten in huis en zal ik dat vaker hier bestellen.Hierdoor heeft WeightWorld mijn volledige tevredenheid verdiend, top!

Saskia 8 jun 2023
Reageer
T

Uitstekende klantenservice en vlotte levering

Ik was aangenaam verrast door de snelle reactie van de klantenservice nadat ik meldde dat mijn bestelling niet compleet was afgeleverd. Ze handelden direct en professioneel om het ontbrekende item aan mij te bezorgen. Deze ervaring heeft mijn vertrouwen in het bedrijf versterkt, en ik waardeer hun toewijding aan klanttevredenheid enorm. Ze hebben mijn volledige tevredenheid verdiend, en ik ben oprecht blij dat ik voor hen heb gekozen. Het is geweldig om te weten dat er bedrijven zijn die echt om hun klanten geven en bereid zijn om eventuele problemen snel op te lossen.

Thomas 13 mei 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over WeightWorld

Er zijn 10 reviews geschreven over WeightWorld op Reviews.nl. Met een 4.4 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.weightworld.nl
  • info@weightworld.nl