Weetwiejedate.nl

Weetwiejedate.nl

3.9 reviewscore • 11 reviews
A

Ontevreden over accountblokkade

De site leek aantrekkelijk, dus ik nam de sprong met een eenmaandsabonnement. Tot mijn verbazing was mijn account de volgende dag niet meer toegankelijk en stond als geblokkeerd. Herhaalde pogingen om via e-mail contact op te nemen bleven onbeantwoord. Ik zit nu in onzekerheid over de status van mijn abonnement en mogelijke automatische verlenging. Ik voel me machteloos omdat ik geen dialoog kan starten met iemand van de website en ben bezorgd over verdere afschrijvingen zonder mijn toestemming.

Arthur 23 dec 2022
Reageer
P

De investering niet waard

Voor dertig euro verwachtte ik een maand lang een rijke ervaring, maar de website voldeed niet aan mijn verwachtingen. Het is weliswaar een functionele site, maar het valt qua grootte en unieke functies in het niet bij andere sites. De kosten-batenverhouding gaat voor mij niet op. Gezien de kosten zou ik elders een vergelijkbare of betere ervaring kunnen hebben voor minder, wat me doet besluiten mijn heil ergens anders te zoeken, vooral nu het budget rond de feestdagen beter besteed kan worden.

Philip 16 dec 2018
Reageer
S

Waardering voor identiteitsverificatie

Op zoek naar authenticiteit in online daten ben ik hier terechtgekomen. De site schijnt een strenge controle uit te oefenen op wie je daadwerkelijk bent, een maatregel die ik enorm op prijs stel. Eerdere teleurstellingen op andere websites, waar personen zich anders voordeden, leidden tot tijdsverlies. Hier hecht ik waarde aan echte interacties met echte vrouwen, en ik heb het gevoel dat deze site dat waarmaakt, waardoor het hoog scoort op mijn lijst.

Stijn 2 sep 2018
Reageer
P

Niet in een hokje te plaatsen

Deze datingsite is niet eenvoudig in een hokje te plaatsen, omdat het goede en mindere kanten heeft. Geen enkele dienst is zonder gebreken, dus ik maak me daar niet te druk om. Toch is transparantie belangrijk, en nieuwe gebruikers moeten zich bewust zijn van zowel de positieve als negatieve aspecten. Als alles perfect zou zijn, zou het ongeloofwaardig zijn. Ik vind het niet erg om extra moeite te doen voor het vinden van een goede match, dat hoort bij het daten.

Peter 14 jul 2018
Reageer
B

Openstaand voor allen

De site promoot zichzelf als een platform open voor iedereen, wat ik toejuich, ook al vind ik het eigenaardig dat zoiets benadrukt moet worden. In mijn beleving zou elke datingsite van nature inclusief moeten zijn. Het feit dat deze site dit expliciet aangeeft, toont aan dat ze de waarde van inclusiviteit hoog in het vaandel dragen. Verder vind ik dat de site op vele fronten uitstekend presteert.

Bas 28 feb 2018
Reageer
I

Tevreden over prijs-kwaliteitverhouding

Deze datingsite springt eruit met redelijke lidmaatschapskosten en een levendige gemeenschap. Na enkele maanden actief te zijn op het platform, ben ik tevreden over de gesprekken en interacties. De kans op echte connecties lijkt hier groter en de algemene atmosfeer is prettig. De website heeft zich bewezen als een betrouwbare plek voor online daten voor mij.

Ingrid 4 feb 2018
Reageer
S

Kwaliteit heeft zijn prijs

Hoewel deze site iets meer kost dan de meeste van zijn concurrenten, is de kwaliteit van de geboden dienstverlening ook hoger. Het is een persoonlijke afweging tussen een goedkope ervaring of het investeren in een superieure service. Voor mij is de keuze eenvoudig, gezien ik het geluk heb dat de kosten geen hindernis vormen, hoewel ik me realiseer dat dit niet voor iedereen opgaat.

Simon 26 nov 2017
Reageer
G

Waardering voor betrouwbaarheid

Op deze site heb ik eindelijk het gevoel dat ik betrouwbare mensen ontmoet. Andere datingplatforms hebben me vaak misleid, waarbij mannen zich voordeden als vrouwen. Dat lijkt hier niet aan de orde. Toch valt het me op dat vrouwen van mijn eigen leeftijd schaars zijn; de interesse van jongere vrouwen streelt mijn ego, maar ze zijn niet waar ik op zoek naar ben. Het overmaken van de contributie was aanvankelijk een uitdaging, maar werd een fluitje van een cent zodra ik ermee vertrouwd raakte.

Gerard 13 okt 2017
Reageer
A

Gecharmeerd door knappe mannen

In tegenstelling tot andere datingwebsites, waar ik zelden aantrekkelijke mannen tegenkwam, ben ik hier aangenaam verrast door het aantal goedogende heren. Ze zijn niet alleen aantrekkelijk, maar ook attent en energiek, wat een zeldzaamheid is in de online datingwereld. Ik geniet echt van mijn tijd op 'Weet wie je date' en vind het een verfrissende verandering.

Anita 21 aug 2017
Reageer
T

Gezelligheid ervaren op dates

Deze website heeft een buitengewoon gezellige sfeer. Hoewel ik lang twijfelde om me aan te melden, heb ik uiteindelijk de stap gewaagd en ik heb er geen spijt van. Het chatten met diverse charmante en aantrekkelijke mannen heeft mijn verwachtingen overtroffen en ik kijk uit naar wat deze nieuwe ervaring nog meer zal brengen. Ik ben in ieder geval nu positief.

Tina 18 jun 2017
Reageer
L

Positief maar mogelijk naief

Mogelijk ben ik wat te goedgelovig, maar de negatieve commentaren over deze site kan ik niet plaatsen. Voor mij is het een prachtige plek waar ik al vele intrigerende mannen heb ontmoet. Hoe men deze site beleeft, is persoonlijk. Hoewel ik geen andere datingsites heb gebruikt om mee te vergelijken, is mijn ervaring hier tot nu toe alleen maar positief geweest.

Laura 5 jun 2017
Reageer
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van maart 2024.

Over Weetwiejedate.nl

Via Weetwiejedate.nl kun je eenvoudig en anoniem in contact komen met leuke single mannen en vrouwen in Nederland en België. Het doel kan verschillend zijn: een vriendschap, een relatie, mailcontact of een date. In je profiel kun je vertellen wie je bent en wat je zoekt. Nadat je een profiel hebt aangemaakt kun je op zoek naar een leuke match. Heb je die gevonden dan kunnen jullie berichten uitwisselen of chatten. Dit gebeurt via de website. Op die manier is je privacy optimaal gewaarborgd. Wil je gebruik maken van alle mogelijkheden dan kun je hiervoor een betaald abonnement afsluiten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Datingsites
  • https://www.weetwiejedate.nl
  • info@weetwiejedate.nl